Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
grizuta17 spune:
Doro, o sa sun azi doctorita sa ma programez la un control.
de abia astept sa primesc odata o lamurire la aceasta intarziere!
Dar ma ingrozesc cand citesc ca fetele deja si-au facut programari si nu mai gasesc locuri decat in aprilie
monica_dicut spune:
Doro eu pt 12 sapt m-am programat la Iosup pe 13 martie (marog o sa am cam 13 atunci). La Pop si Herghelegiu vreau pt saptamani mai mari. 1 aprilie e cam tarziu pt masurare pliu nucal. Sau defapt merge daca iti faci TT dupa aia ca iti trebuie rez de la eco.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Doro76 spune:
Eu am calculat si imi dau seama ca prima eco o pot face abia la 16 sapt., ca atunci e loc la Pop. Da Anca...si mie mi-e teama de Iosup..mai ales ca mai stiu o prietena care a avut pb din cauza ca Iosup i-a zis sa stea linistita ca bb e bine, iar la o sapt a ajuns la spital cu iminenta de avort..In vreme ce Pop si Herghelegiu i-au spus sa nu se miste din pat. Iosup fusese de alta parere...
Mi-e teama totusi ca e prea tarziu la 16 sapt..
Pup
ancadragoman spune:
pliul nucal se masoara in saptamana 12-14 ,deci 16 este cam tarziu dar vezi ca sunt si alti medici buni ecografisti
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
uite acum nu-mi vine niciun nume in cap,cum imi amintesc iti spun.![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
DanaDam spune:
Buna,
As dori sa imi actualizez si eu datele si nu reusesc. Ma putei ajuta?
DN 12.04.1982, UM 04.12.2008, DNP 10.09.2009 si Eric - Andrei (12.01.2008).
Multumesc,
Dana - mami de Eric- Andrei DN 12.01.2008 si BB 2 DNP 10.09.2009
ralu80 spune:
Eu voi merge pentru morfologie la dr. Albu la Giulesti. E cam ursuz dar e bun. M-a trimis la el dr Puia(el mi-a supravegheat prima sarcina) si nu cred ca ma trimitea la oricine.
Raluca
mama Rianei(2 iulie 2006)
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grizuta17 Eu vreau sa merg saptamana viitoare la un control la Dr. MISTOI ANCA de la Elias.O cunoaste cineva?? Imi puteti da referinte despre ea va rog!Eu merg la ea demult, dar doar odata pe an sa imi dea trimitere ptr a-mi face testele Papanicolau si cele de rutina.Credeti ca daca merg la ea saptamana viitoare poate vedea sarcina mea?? atunci as fi in 5 saptamani. |

6+