Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 9

monica_dicut spune:
tot la ore tarzii... n-am somn si sunt agitata ca m-a mancat undeva (mai exact aici
) sa beau o cafea, moccaccino defapt si acum ma foiesc de pe o parte pe alta si mi-e teama sa nu-i fac rau lu bebe...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica 4 + Doamne ajuta
Uite asa cresc eu la mami in burtica

monica_dicut spune:
Neatza Nu s-a trezit nimeni?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

ralu80 spune:
Ce s-a marit lista de vineri, de cand n-am mai trecut pe aici.
Ma bucur Monica ca ti s-a confirmat sarcina...sa o duci usor pana la final si sa ai un bebe sanatos.
Adriana fii tare, sunt convinsa ca pana la urma o sa vina si bebe.
La mine deja au inceput greturile, wc-ul iar e cel mai bun prieten al meu, nu suport nimic, nu suport sa stau in casa mea, mi se pare ca miroase a canal...offf, speram sa scap de data asta ca la sarcina trecuta tare greu a mai fost...preferam poftele si kgmele in plus. In weekend am fost la mama ca daca stateam acasa murea copilu de foame, eu nu pot intra nici in bucatarie, dar sa fac mancare.
Diana ziceai ceva de niste pastile, cu ajutorul carora ai putut manca in sarcina trecuta...spune-mi si mie ce pastile sau remedii naturiste, te rog, orice.
Monica sa o treci te rog si pe Riana in lista...are DN 2 iulie 2006. Data nasterii mele e 28.04.1980. Mersi.
Fetelor sa aveti o zi usoara.
Raluca mama Rianei(2 iulie 2006)

mary_07 spune:
Buna dimineata
Piticul isi bea laptele si eu tzusti la calculator
Poze cu noi si mami de Alexandru (2 noiembrie 2007)

ancadragoman spune:
Mary vad ca ai un pui nascut in noi 2007,vino la scutece la bulgarasi de noi-dec 2007 sa mai vb.
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

grizuta17 spune:
Neata fetele!V-ati treait?? Facem o portie mica de sau va citit corespondenta la o canuta de ceai
?
Va doresc o saptaman usoara, fara greturi, stari de rau si alte probleme.
Eu ma prezint in aceeasi situatie, a7a zi de intarziere, nici urma de CM, insa nu mi-am mai facut nici un test sa nu ma mai enervez.Maine primesc rezultatul la test HCG si ma linistesc.
Va dulce pe toate

Doro76 spune:
[size=2][/size=2
Neatza burticutze!!!!
M-am trezit dimineatza rau de tot...am dus fetitya la gradi si acu incerc sa dau de dr meu. Monica, te programezi la Pop pt eco? e ff tare tipul, mie mi-a zis la 13 sapt ca bb o sa fie fetitza si asa a fost
Unde mai e tot la Diagnosis??
Si la cate sapt, la 13 e prima parca, nu?
Grizuta mai bine faci o transvaginala, poate se vede ceva....

monica_dicut spune:
Da da, si mie mi-a zis Iosup la 12 ca e fata si la 21 ca e baiat
Da as vrea sa merg si la Pop, la Diagnosis, am inteles ca in alta parte nu mai este. Oricum o sa imi fac mai multe programari si cred ca o sa fac f multe eco mai ales de la 30 de sapt in sus ca mi-e frica rau acum.
POZNICI CU NOI

Doro76 spune:
Monica, eu tocmai m-am programat la Pop acu 5 minute. Abia pe 1 aprilie mai are loc...nu e cam tarziu? te intreb pe tine pt ca avem cam aceiasi data a UM...eu am 10 dec. Ce zici?

ancadragoman spune:
Monica la Pop ar trebui sa te programezi deja ca e coada mare.
Eu la Iosup am fost dar decand cu Sonia nu ma mai duc nici moarta.
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2