Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonagabri spune:
aaaaaaaaa si sa completez si eu listuta data nasteri mele 26,05,1982 pupici pe burtici
grizuta17 spune:
Neata burtici si viitoare burtici.
Haideti la un ceai cald si un pic de taclale.
Eu sunt in a 8a zi de intarziere, dar azi e ziua cea mare.Trebuie sa merg sa imi iau rezultatul la sange HCG.
Tineti-mi pumnii va rog mult.
Doamne ajuta!!
sa fiu
claucia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grizuta17 Neata burtici si viitoare burtici. ![]() Haideti la un ceai cald si un pic de taclale. ![]() Eu sunt in a 8a zi de intarziere, dar azi e ziua cea mare.Trebuie sa merg sa imi iau rezultatul la sange HCG. Tineti-mi pumnii va rog mult. Doamne ajuta!! sa fiu![]() |
Tinem pumnii Grizuta!!!

Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
grizuta17 spune:
mi-e un somn de nu va vad
.zici ca nu am dormit toata noaptea!si nici chef de munca nu am.offf...
tre sa imi revin ca am o gramada de treaba la servici.Am sunat sa intreb de rezultatele analizei HCG si mi-au zis sa sun dupa ora 4
Doro76 spune:
Neatza burticutze!!
Pup noile venite...
GRIZUTA ITI TIN PUMNII STRANSI STRANSI DE TOT!!!!!
Am fost la dr aseara, bb e la locul lui. Asa ca sunt oficial
. Cica sarcina pare cam de 6 saptamani, desi io abia am 5..
Ma simt bine...n-am greata deloc...ma chinui sa ma las de fumat...dr a zis ca pot sa fumez 5 tigari pe zi, dar ma tortureaza ideea ca nu renunt de tot...oricum am scazut de la 2 pachete pe zi la 7 tigari..
O sa fac prima eco la 12 sapt, ca la 16 era prea tarziu..
monica_dicut spune:
ramo, si eu la Andrei am vazut inimioara palpaind abia la 6 saptamani si 3 zile, la 5 saptamani si 3 zile se vedea doar un punctulet si nu avea inca batai. este in functie de cum ai ovulat si cum s-a prins el. Unii evolueaza mai repede altii mai incet. Nu-ti face griji fiecare bebe are ritmul lui propriu 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
grizuta17 spune:
DORO,CLAUCIA,RAMONAGABRI, Va multumesc din suflet.Incep sa am emotii.Nu mai am rabdar si parca ma doare un pic burtica.Sper sa nu mi se intample vreo nenorocire.Ma rog
sa fie bine.
monica_dicut spune:
grizuta, o sa fie bine. daca tu nu ai mai avut intarzieri pana acum, clar e bebe. Ok? Sa ne spui imediat sa nu ne tii in suspans.
Aaa, si ramosa sti ca si eu am avut data trecuta o scurgere maro bejulie ca o secretie. Era de la nidare. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme mai ales daca a trecut deja.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grizuta17 Neata burtici si viitoare burtici. ![]() Haideti la un ceai cald si un pic de taclale. ![]() Eu sunt in a 8a zi de intarziere, dar azi e ziua cea mare.Trebuie sa merg sa imi iau rezultatul la sange HCG. Tineti-mi pumnii va rog mult. Doamne ajuta!! sa fiu![]() |
Iti tin pumnii
Doamne Ajuta sa fie bine!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)