Gravidute si mamici de Constanta (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

off,toata lumea-i bolnavioara?va doresc multa multa sanatate,mai ales la bbei..cat despre jojo,si eu am vb aseara cu ea pe mess,numai in pielea ei sa nu fi...!
,la bolnaviori!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

... ca tot vazusi postarea lui Mav, ne aliniem si noi corului bolnaviorilor. Ca tot va scrisesem ca iar suntem raciti si Matei cu amigdalita, vreau sa spun ca amigdalele s-au infectat acum si au si puroi, iar febra are in fiecare noapte, de stau cu impachetari, antitermice la 4 ore, un chin...
O rusine pediatrii din Constanta.. sambata dimineata copilul plangea si avea febra mare, am sunat la toti pe care ii cunosc, atat medicul de care apartine (medic cu pretentii si cabinet de altfel, unele fete stiu despre cine e vorba) cat si cunostiinte pediatrii care ar fi putut sari la nevoie..nimic... nu de alta, sa mor cu copilul in casa!
Rezultatul: toata lumea cu telefoane inchise sau nu raspundeau de a trebuit sa scot afara copilul cu febra, sa ajungem pana la un ambulatoriu privat ca sa primim o consultatie. Si aveam si de ce sa vreau una pnetru ca se instalase puroiul, chestie care ma supara tare de tot tinand cont ca era pe antibioticul prescris de Maria Sa, pediatru din Constanta!!!
De aceea, cand s-a mai stabilizat copilul am plecat spre Bucuresti unde am sa-l tratez asa cum trebuie, ca pentru inca o data mi s-a confirmat cat de descoperiti suntem medical pentru copii in acest oras!(daca nici o amarata de amigdalita nu sunt in stare sa o trateze?!)

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Sanatate la piticii bolnaviori!!!
Credeam ca JOJO totusi va intra sa citeasca macar, insa avand in vedere starea.....este intr-adevar cumplit . Sa DD sa se faca bine si bebelusul din burtica sa fie ok. Doar ea stie cat de greu ii e acuma, si cate temeri are privind sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

AndreB , imi pare rau ptr ca treceti iar printr-o perioada grea ....uffff.
La ce pediatru te referi ,Maria Sa(sex masculin)...banuiesc ...

In privinta medicilor din Cta ,m-am cam convins si eu ,exista un singur pediatru ( mai bine zis pediatra ) care mi-a castigat incredrea ,ca restul......,dar norocul meu este ca, Luca nu este bolnavicios si nu prea a avut nevoie d etratamente ,de antibiotic ,nici atat ,acum 1 luna fiind prima data cand a luat.

jojo ..sanatate.
mav , sanatate.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut.

Jojo, imi pare tare rau ca esti asa bolnava! iti doresc multa sanatate tie si sa-i fie bine si lui bebe din burtica!
Imi pare rau si ca te-ai suparat pe noi. Nu vreau sa intelegi gresit, dar toate cele care suntem aici, pe subiect , avem copii, servici sau altele pe cap, asa ca nu reusim tot timpul sa raspundem la toate intrebarile sau, cum e si cazul meu, nu suntem in masura sa-ti dam sfaturi! eu una, daca nu m-am confruntat cu problema respectiva, nu ma risc sa sfatuiesc cu nimic. NU am fost racita in sarcina asa rau, in plus, stiam antecedentele tale si nu m-am riscat sa-ti dau vreun sfat care sa-ti faca poate, mai rau, decat bine!
Pe de alta parte, sunt convinsa ca toate am trecut prin asa ceva, adica am intrebat si nu ni s-a raspuns (am intrebat de 2 ori ca sa primesc vreo lamurire), cateodata m-am suparat in sinea mea, dar am realizat ca nu sunt singura aici si e greu pt celelalte sa urmareasca pe fiecare in parte si sa si raspunda! de cate ori nu mi s-a intamplat sa citesc in viteza, pt ca Filip nu ma lasa, sa vreau sa raspund, sa incep un mesaj si sa-l continui dupa 2 ore si ca in final, dupa ce l-am trimis, sa realizez ca am omis ceva..fara sa apuc sa mai scriu in ziua respectiva! sincer, sper sa-ti treaca supararea, sa fii bine si sa ramai activa pe subiect.

Andreea, ma gandesc la voi! exact aceleasi temeri am si eu legate de Constanta si de urgente! si ma rog mereu la DD sa nu fie nevoie sa ajung cu Filip la spital! SANATATE MULTA!!!
Mav, insanatosire grabnica la toti! sper sa nu fie afectat prea tare mai ales bebe Antonio, stiu ce greu e sa-ti raceasca asa mic!
Mihaela(Umflatel), sunteti tare frumosi! si ce fata mare ai!

Eu sunt la munca si am prins un moment sa scriu. Diseara am rugat-o pe dna dr sa vina sa-l vada pe Filip, caci din ce ziceam ca in sfarsit ii curg mucii si e mai bine, de azi-noapte a inceput sa tuseasca! si mi se pare ca destul de tare! au trecut deja 10 zile si nu mai scapam odata de raceala asta!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

?Sanatate lui Filip ,Andicule.

Spuneti-mi ,ideei de mic dejun la copii de varsta lui Luca (Andicu, Mokika ,Jojo ,etc ).Ca sunt in pana de ideei .Luca isi bea laptele intre 7.30-8.30 ,si dupa trezire la 8.30-9.00 isi vrea portia de mic dejun .De obicei acest mic dejun consta in omleta, tartine cu unt si cascaval la cuptor , rar cate un crenwusti ,sau o felie de sunca de praga, cascaval , sau cereale cu lapte ,sau un iaurt.
Altceva

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Antet
Denumire angajator:
Cod fiscal:
Adresa:

ADEVERINTA

Se adevereste prin prezenta ca doamna ..........., C.N.P. ............. cu domiciliul în ..................
este angajata societatii începând cu data de în baza contractului individual de munca nr. _ pe perioada determinata nedeterminata.
În perioada de la _ pâna la a realizat venituri cu caracter salarial.
În perioada de la _ pâna la au fost achitate toate viramentele la bugetul statului.
Stagiul de cotizare avut în vedere la stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului este urmatorul:

Nr crt Luna Nr. zile lucrate Venitul realizat
1 Octombrie 2007
2 Noiembrie 2007
3 Decembrie 2007
4 Ianuarie 2008
5 Februarie 2008
6 Martie 2008
7 Aprilie 2008
8 Mai 2008
9 Iunie 2008
10 Iulie 2008
11 August 2008
12 Septembrie 2008
13 Octombrie 2008

Contractul de munca (colaborare) a fost suspendat conform art. 51 lit. A din Codul Muncii la data de _.
Subsemnatul , având functia de _, declar ca datele cuprinse în prezenta adeverinta sunt reale.

s.s. reprezentant legal

Edit: De ex, cine a nascut in noiembrie/decembrie, va declara venitul obtinut intre lunile noiembrie/decembrie2007 si nov/dec2008.
'Nr crt Luna Nr. zile lucrate Venitul realizat' reprezinta cap de tabel, dar nu aveam cum altfel sa postez...
Sper sa va fie de ajutor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Acte pt CIC:
-copie buletin mama (sau cel care cere sa intre in cic)
-copie certificat nastere copil
-hartie de la banca cu contul IBAN cu stampila si semnatura
-setul de adeverinte de la Primarie: una cu data terminarii celor 42 de zile de concediu de maternitate obligatorii dupa nastere, una ca am venituri supuse impozitului de venit, ambele semnate si stampilate de angajator, o cerere si declaratie pe propria raspundere completata de mine cu diverse date)
-adeverinta de la Casa de Pensii cu stagiul de cotizare
-copie conform cu originalul dupa cererea mea carte angajator de suspendare a contractului de munca
-decizia de suspendare a contractului de munca
-copie dupa cartea de munca conform cu originalul, completata la zi sau copie conform cu originalul dupa contactul de munca si o adeverinta data de angajator care tine loc de carte de munca
-adeverinta tipizata de Directia Muncii pt veniturile nete pe perioada.... (cele 12 luni anterioare nasterii, inclusiv luna nasterii)
-cerere de mana prin care se solicita 85% din venit

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Jojo, eu iti doresc sanatate si sper sa va reveniti repede, si tu si bebe din burtica!!!! Nu stiu decat ca un consum ridicat de vit C din fructe/legume, te ajuta sa impiedici astfel de episoade sa se repete!!!

Mav, imi pare rau ca Sebi e bolnavior, si Antonio...(si Mara, finutza, face brobonite rosii cand se supra-incalzeste, indeosebi pe spate si burtica, dar si la ceafa si pe picioruse...trec foarte greu si inainte sa dispara de tot, pielea devine mai aspra)
Am vazut si eu pozele...ce dulci sunt fratiorii si ce diferiti!!!

Andicu, sanatate lui Filip cel vesel...mereu in poze e zambaretz!!!!

Lulu, si eu l-am scos pe David afara, indiferent de vreme sau muci/tuse...doar cand avea febra, il plimbam un pic in jurul blocului in carucior...si sa stii ca se calesc

AndreB, sanatate si lui Matei!!!! Ma aliniez si eu la protestul pediatrilor din C-ta...Ma gandeam ca doar eu am dat peste pediatrii dezinteresati

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

intervin pentru ca vreau sa va relatez ceva:

Am gasit un articol interesant despre pregatirea naturista a organismului pentru sezonul rece. Stiu ca e tarziu acum, dar pe viitor se poate face la inceputul toamnei si chir si pe parcursul lunilor reci. Il recomand mai ales pentru ca este scris de un medic exceptional, orelist si homeopat renumit, de la care eu personal am primit intotdeauna tratamente f. bune. Pentru cine e interesat de consult serios pe sfera ORL e bine de stiut ca are consultatii 2-3 zile pe luna la o policlinica privata si in Constanta.
http://www.remedio.ro/n35/homeoterapie-c209/terapia_naturala_la_inceputul_sezonului_rece-s286.html

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput