Gravidute si mamici de Constanta (40)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mokika Sunt copil. Iata legile mele! • Nu ma rasfata. Stiu foarte bine ca nu mi se cuvine tot ceea ce cer. Dar te incerc totusi ! • Nu-ti fie teama sa fii ferm cu mine. Eu prefer asa. Asta ma asaza la locul meu. • Nu folosi forta cu mine. Asta ma obisnuieste cu ideea ca numai puterea conteaza. Voi raspunde mult mai bine daca sunt condus. • Nu fi inconsecvent. Asta ma pune in incurcatura si ma face sa incerc sa scap nepedepsit, indiferent ce fac. • Nu-mi face promisiuni. S-ar putea sa nu le poti tine. Asta ma va face sa-mi pierd increderea in tine. • Nu raspunde provocarilor mele atunci cand spun sau fac lucruri care te supara. Voi incerca sa capat si mai multe „victorii”. • Nu te supara prea tare cand iti spun „te urasc”.Nu cred ce spun, dar vreau sa te fac sa-ti para rau pentru ce mi-ai facut. • Nu ma face sa ma simt mai mic decat sunt. Voi incerca sa-ti demonstrez contrariul purtandu-ma ca o „persoana importanta”. • Nu face in locul meu nimic din ceea ce as putea as putea sa fac si singur. Asta ma face sa ma simt ca un copil si voi continua sa te folosesc in serviciul meu. • Nu-mi menaja „relele obiceiuri”, acorda-mi cat mai multa atentie. Altfel nu faci decat sa ma incurajezi sa le continui. • Nu ma corecta in public. Voi fi mult mai sensibil daca-mi vei vorbi bland intre patru ochi. • Nu incerca sa discuti comportamentul meu in febra conflictului. Din anumite motive, auzul meu nu e foarte bun in acel moment, iar cooperarea mea e chiar si mai slaba. E mai bine sa actionezi asa cum este cazul, dar hai sa nu vorbim despre asta decat mai tarziu. • Nu incerca sa-mi tii predici. Vei fi surprins sa constati cat de bine stiu ce e bine sau rau. • Nu ma face sa simt ca greselile mele sunt pacat. Trebuie sa invat sa fac greseli fara a avea sentimentul ca nu sunt bun de nimic. • Nu ma cicali. Daca o faci, va trebui sa ma protejez prin a parea surd. • Nu mi cere explicati pentru comportarile mele gresite. Cateodata nici nu stiu de ce am procedat asa. • Nu ma pedepsi prea tare. Ma sperii usor si atunci spun minciuni. • Nu uita ca-mi place sa experimentez. Invat din asta, deci te rog sa te obisnuiesti. • Nu ma feri de consecinte. Trebuie sa invat din experienta. • Nu baga prea mult in seama indispozitiile mele. S-ar putea sa profit de faptul ca imi acorzi mai multa atentie cand sunt bolnav. • Nu ma respinge cand pun intrebari cinstite. Daca o faci, vei constata ca nu te mai intreb si imi caut informatiile in alta parte. • Nu-mi raspunde la intrebarile prostesti si lipsite de sens. Altfel, voi incerca mereu sa te agat de mine cu asemenea intrebari. • Nu incerca niciodata sa arati ca esti perfect sau infailibil. Ma faci sa simt ca nu voi putea sa te ajung niciodata. • Nu te teme ca petrecem prea putin timp impreuna. Ceea ce conteaza este cum il petrecem. • Nu te teme daca eu sunt speriat. Voi deveni si mai speriat. Arata-te curajos! • Nu uita ca eu nu pot creste fara o gramada de incurajari si intelegere, dar cateodata o apreciere, chiar castigata cinstit, este uitata. Mustrarea batjocoritoare nu. • Poarta-te cu mine cum te porti cu prietenii tai; atunci voi deveni si eu prietenul tau. Tine minte: invat mai mult de la un model decat de la un critic. Si, in afara de asta, te iubesc foarte mult.......te rog, iubeste-ma si tu in schimb! Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007) poze |
interesante legi!unele pline de adevar!
am si eu cateva poze
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Mokika Umflatel - eu nu pot sa vad pozele ... mai incerci? Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007) poze |
hm,mancasem o litera din numele link-ului...acum merge!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
jojo_miha spune:
E interesant cum pt unele se raspunde in cor si pt altele cand arde nu are rost s-o facem,un singur ginecolog am care ma urmareste si nu mi-a raspuns la telefon insa ea m-a sunat cand a avut timp ,s-a scuzat ca nu a putut sa-mi raspunda si asa am aflat ca am luat doza soc,deci astia sunt medicii pe care uni ii crtica-lor le pasa ! si altii care se bat cu pumnul in piept ca sunt o comunitate unita ............Nici cand v-am intrebat de dublu si triplu test nu mi-a raspuns nimeni,o sa-mi spuneti ca nu sunteti medici,nici medici de familie nu sunteti dar totusi se discuta despre ROR mai ceva ca despre criza financiara,si eu sunt direct interesata ca am copil la varsta vaccinarii,insa nu mai e nimeni insarcinata s-o intereseze de DT sau TT.
AndreB mi-a raspuns dar la o farmacie care nu e naturista si mai are si-o vanzatoare care doar atat face ,habar nu are ce-i ceri.......
Sotul meu cand ma vedea pe forum radea de mine,imi spunea mereu ai doua telefoane cu sute de minute,servicul imi permite sa fac pe soferul pt tine,viziteaza-te si vb cu cei pe care ii cunosti,internetul e locul in care poti fi cine vrei nu cine esti.Mereu imi zice ca nu degeaba a albit! ARE MARE DREPTATE!
Eu ma simt mai bine daca am si scris,insa cu copilul nu pot sta,cred ca de asta a fost nevoie ca sa-mi iau ajutor in casa.
Eu ii urez de acum petrecere frumoasa lui Serban si sa aiba parte de mult noroc in viata,nu putem veni ca sunt cum sunt si daca eram bine tot nu ajungeam ca nici noi nu am fost onorate cu prezenta .
Sa le fie de bine nasilor ca asta e subiectul zilei,eu finilor le-am luat o masina de spalat ca sunt la inceput de drum,le-am dus-o la restaurant cu funda si a fost un moment tare placut.Nasilor cand ne-au cununat le-am luat o fantanita curgatoare de apa,la botez un set de tacamuri de masa iar la motz un expresor de cafea cu tot cu cafetiera .
ROR-ul il vom face cu Dumnezeu inainte,doctora de familie a tipat la mine si mi-a zis ca ea stie cat m-am chinuit sa fac un copil si nu va fi ea cea care mi-l nenoroceste.
Referitor la recalcularea indemnizatiei vecina de la etajul unu cu asta se ocupa si mi-a zis sa-i duc dosarul.
Cred ca am raspuns la toata lumea ca nu era frumos sa va parasesc si sa nu raspund.Ma duc sa-mi iau tratamentul care nu e mai diversificat decat ce mi-a zis Doc si Mamacita ,plus ceva pt tuse.In sarcina pt raceala nu poti lua marea cu sarea indiferent daca ai o sarcina normala sau una cu probleme.
Numai bine si sa nu treceti prin ce am trecut eu.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 10+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
mocutza spune:
Buna seara,
Nu am intrat de cateva zile si deja o sa terminati si noul capitol.
S-a stricat monitorul si pana am luat altul .....au trecut ceva zile.......
JOJO si eu am scris ttttttt mesaje la care nu mi s-a raspuns insa.....nu-i problema.
Imi pare rau ca mi s-a stricat monitorul....si nu am reusit sa vad postarile.Acum stiu ca nu iti mai este folositor raspunsul......INSA...si eu am avut aceeasi problema la 13 saptamani .....am luat oscilococcinum si ceai cu multa lamaie(a fost apa de ploaie) ajungand la febra..38. Consultand 3 medici (toti rude)plus ginecolog am luat paracetamol si ...sosetele cu otet si-au facut efectul foarte repede. Oriucm este bine ca ai reusit sa expectorezi asa de repede....eu am bolit vreo 5 zile. Deoarece nu am luat antibiotic am avut periodic probleme cu sinusurile, pana in vara inclusiv.
Si pt ca ai o vecina care stie mai mult despre indmenizatie......apropo' de faptul ca nu se raspunde ....poate ma lamuresti.....cum ti se va calcula indmenizatia pentru al doilea copil?Ce se va lua in calcul.....cei 6 milioane ,venitul dobandit inaintea nasterii copilului al doilea?Sanatate multa iti doresc!!
dadi_t spune:
Reply:
Jojo-miha...offff si eu am racit in timpul sarcinii cu Bianca, dar eram mare (30 sapt) si am luat numai naturiste: ceaiuri din greu, bai calde spre fierbinti cu sare pana la jumatatea burtii(30 cm), sare incalzita si bagata intr-un saculet si pusa pe piept...tuseam cumplit si ...nu-mi mai aduc aminte...parca, doar paracetamol aveam voie pt temperatura. Sanatate multa si ai grija mare de tine....lasa treaba pe rude sau vecine ...daca se poate...-ti-am raspuns in capitolul trecut, dar cred ca nu ai citit!
Hai nu fii suparata pe noi. Si eu uneori pun intrebari la care nu primesc raspunsuri, dar nu ma supar...Asta pentru ca motto-ul meu este:,, sa nu ai asteptari prea mari de la cei din jur si astfel nu vei fii dezamagita,,. Nu te supara..... suntem alaturi de fiecare in parte chiar daca uneori pare ca ignoram...Cate odata se intampla sa urmarim un raspuns al nostru si sa nu citim in profunzime ce s-a scris la rand...uite eu cu nasitul... cam imi fugeau ochii doar unde vedeam<<Tania>>....... In general cand ceri un sfat medical(sau ceva urgent) boldeaza ceea ce te intereseaza (se vede mai bine) si mai ales incearca sa verifici informatia primita dand cautare pe net, daca nu ai efectiv acces la un sfat profesionist...Pupici si sper sa ne fii in continuare alaturi...
Si pt ca sunt dusa cu... abia acum mi-am amintit ca tu ne-ai spus de ziua sotului...daca primesti cu intarziere: La multi ani cu sanatate!
Uite o uitam pe Mamacita ca sa-i multumesc pentru site-ul de rochii...fff bun...cel de posete...nu prea ma intereseaza ca am cateva de efect, luate la diverse evenimente, care merg oricat s-ar schimba moda...
Docdecap...nu stiu de pe o zi pe alta cum imi este programul, dar o sa incerc sa-ti confirm sau infirm macar cu o zi inainte daca putem veni dupa ora 16.
Umflatel, am vazut pozele!Noroc cu voi ca asa am reusit sa vad figurinele din beculete aprinse din piata Unirii..n-am apucat sa ajung sa le vad...O familie tare frumoasa...
O saptamana placuta tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
dadi_t spune:
Isidora, unde esti draguta....asteptam vesti de la voi si un sfat intelept...cum stii tu frumos sa-l dai...chiar pe unde esti???!!!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui dady68 Reply: Jojo-miha...offff si eu am racit in timpul sarcinii cu Bianca, dar eram mare (30 sapt) si am luat numai naturiste: ceaiuri din greu, bai calde spre fierbinti cu sare pana la jumatatea burtii(30 cm), sare incalzita si bagata intr-un saculet si pusa pe piept...tuseam cumplit si ...nu-mi mai aduc aminte...parca, doar paracetamol aveam voie pt temperatura. Sanatate multa si ai grija mare de tine....lasa treaba pe rude sau vecine ...daca se poate...-ti-am raspuns in capitolul trecut, dar cred ca nu ai citit! Hai nu fii suparata pe noi. Si eu uneori pun intrebari la care nu primesc raspunsuri, dar nu ma supar...Asta pentru ca motto-ul meu este:,, sa nu ai asteptari prea mari de la cei din jur si astfel nu vei fii dezamagita,,. Nu te supara..... suntem alaturi de fiecare in parte chiar daca uneori pare ca ignoram...Cate odata se intampla sa urmarim un raspuns al nostru si sa nu citim in profunzime ce s-a scris la rand...uite eu cu nasitul... cam imi fugeau ochii doar unde vedeam<<Tania>>....... In general cand ceri un sfat medical(sau ceva urgent) boldeaza ceea ce te intereseaza (se vede mai bine) si mai ales incearca sa verifici informatia primita dand cautare pe net, daca nu ai efectiv acces la un sfat profesionist...Pupici si sper sa ne fii in continuare alaturi... Si pt ca sunt dusa cu... abia acum mi-am amintit ca tu ne-ai spus de ziua sotului...daca primesti cu intarziere: La multi ani cu sanatate! Uite o uitam pe Mamacita ca sa-i multumesc pentru site-ul de rochii...fff bun...cel de posete...nu prea ma intereseaza ca am cateva de efect, luate la diverse evenimente, care merg oricat s-ar schimba moda... Docdecap...nu stiu de pe o zi pe alta cum imi este programul, dar o sa incerc sa-ti confirm sau infirm macar cu o zi inainte daca putem veni dupa ora 16. Umflatel, am vazut pozele!Noroc cu voi ca asa am reusit sa vad figurinele din beculete aprinse din piata Unirii..n-am apucat sa ajung sa le vad...O familie tare frumoasa... O saptamana placuta tuturor! Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04) Noi! Blogul lui Mihaita Ce nu poti controla...evita! |
tania,multumim frumos e aprecieri!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
lulu77 spune:
jojo ,ai nu fii copil .......nu a fost ceva cu intentie, cu siguranta nu ai primit raspuns ptr nu au stiu ce sa raspunda ,ca si in cazul meu ,nu am fost racita in sarcina ...cum te-as fi putut ajuta ?
Si eu am asteptat uneori unele raspunsuri ...si zau ca nu m-am suparat ca nu am primit poate asa cum ma asteptam .
Stii bine ca majoritatea avem copii mici ,unele chiar si mergem la serviciu , si intram d ecele mai multe ori in viteza pe DC , dar zau ...nu fii copil.
Dupa ce trei zile LUCA a fost pur si simplu horcait ,sforaia ,dar muci deloc ...azi noapte s-a declansat robinetul cu muci .( a stat si afara non stop ,zilnic de cate 2-3 ori /zi cate cel putin 1 ora ,chiar si pe gerurilecare aufost ,dar nu-i bai ,asa se caleste)
Bine macar ca este doar atat ,fara alte simptome,sper.
Va doresc o saptamana usoara si calduroasa!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mav spune:
neatza!
....fetelor... n-am mai intrat pt ca pur si simplu n-am mai deschis calculatorul... si acum... imi pare atat de rau sa citesc ca jojo e bolnava si s-a suparat (pe buna dreptate)...
am vorbit cu ea la telefon: este foarte rau! aproape ca nu mai are voce... si ce-i mai rau... de la atata vomitat... a inceput sa dea afara si sange... si i-a crescut tensiunea...
bine-intels ca se teme pt sarcina... si sincer, are motive serioase...
am sa las fereastra deschisa si mai intru din cand in cand sa verific... daca vreti sa-i fiti alaturi cu o vorba buna (prin sms sau telefon, caci a zis ca aici nu mai intra), imi spuneti si va trimit nr ei pe privat. sper sa nu se supere mai tare... chiar are nevoie de incurajari......
...nici noi nu suntem prea bine... sebi e mucos si ragusit, pe mine ma doare in gat si urechea dreapta si capul, iar antonio e fff ragusit (de cat a tipat zilele astea din cauza colicilor puternice), cred ca a racit si el, caci are secretii multe in gat si... s-a si umplut de bubite rosii, maruntele, ca si grisul (am banuit ca-s de la caldura, dar acum nu stiu ce sa mai zic, cred ca e altceva...)...
nu stiu ce sa mai fac... dr dumbrava sigur nu poate veni acasa acum, iar dr fasie nu raspunde la telefon...
in fine, nu am scris asta asteptand salvarea de la voi; ne-am descurca noi cumva, ci pur si simplu am vrut sa motivez absenta mea -intemeiata-.
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!