Gravidute si mamici de Constanta (40)
Raspunsuri - Pagina 3
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie fac si eu cinste virtual pentru ieri cand am facut 11 ani de cand sunt cu sotul impreuna.asa ca pe langa andicu mai dau si eu un rand. dady, sunt foarte frumoase culorile.de acelasi lucru mi-a fost si mie teama la nunta.eram cu ochii pe fete, desi rochia o luasem dintr-un magazin unde nu prea intra lume, ca si mine de altfel ca l-am ocolit de atatea ori zicandu-mi ca sunt scumpe sau urate. eu am maine finii invitati si pentru ca de craciun nu ne-am vazut si eu trebuie sa le iau cadou, dar sunt si numai cu razvan acasa asa ca nu am timp de cautat si pana de idei.dar ei nu stau la casa lor asa ca mi-e greu sa aleg ceva.vroiam ceva de la bamboo dar acolo sunt multe de casa.si ma duc sa trag si o prajitura ca am tras un pui de somn acum cu fi-miu la pranz, asa ca sunt ceva mai fresh. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Adriana,La multi ani sanatosi si cu realizarea celei mai mari dorinte: fetita!
Tinand cont ca dai masa si oricum sarbatorile au cam trecut poti sa le iei si ceva cosmeticale personale(o caseta de cosmeticale , de dama si de barbati, o gasesti intre 20 lei si 45 lei maxim)
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mihaela77O spune:
acum 4 ani in urma,daca as fi avut atatea informatii la dispozitie,referitor la ROR,ar fi fost super....insa acum e tardiv pt noi,mamicile care vor sa faca vaccinul,nu pot decat sa mearga cu inima deschisa la vaccin,si acum ce-o vrea dumnezeu vorba adinei,iar cele care nu vor sa-l faca cu atat mai bine...sa nu dati cu pietre,asta simt eu in momentul asta....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui andicu Vroiam sa va arat ce-i trece prin cap micului meu delicvent : AICI. Si ultimele perle: "mami eshi..eshi!" si ma impinge la spate, de picioare, sa plec. (Asta de la catel, ca a vazut ca o tot dam afara zicandu-i :"iesi!".) Iar cand se loveste , mai nou, vine si intinde degetelul sau fruntea si zice : " mami, pupi? " Daa, si l-a luat pe NU in brate! gata suntem! mai nou, aproape la tot zice NU. f hotarat! sper sa nu-l tina mult. Si in final: Azi implinim 10 ani de cand suntem impreuna, eu si al meu sot , asa ca fac cinste virtual: Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007) Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an Asa cresc |
andreea,multi ani fericiti si de acum inainte,cu multe impliniri si bucurii!
,pt smecherasul filip!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Mokika spune:
Si pentru ca nu reusesc sa ma linistesc .... inca o pagina http://www.nccn.net/~wwithin/mendelsohn.htm
Teo are deja 16 luni ... nu e vaccinat ROR, nu a vrut dr. .... de cate ori am deschis subiectul, ea l-a inchis spunandu-mi .... mai vorbim .... dar eu sunt tot nelamurita .... EXAGEREZ CUMVA?
Andicu - parca Filip a facut o boala a copilariei cand avea vreo opt luni? Pojarelul?
mamacita spune:
La multi ani tardiv Ionilor si Ioanelor!
La mine intotdeauna inceputul de an este infernal de aglomerat,de aceea putine aparitii pe aici;nici n-am apucat nimic din noul capitol...
Doc,sa-ti traiasca flacaul!Frumoasa invitatie,mor de ciuda ca n-am timp,sincer,multumim frumos!
Dady,asa nasi mai zic si eu!Uite aici un site care mi-a placut mie,poate te inspira:
http://www.haine-pe-net.ro/c.php?c=rochii+de+seara+colectia++-+stoc+actualizat&cid=1
Aveam mai multe site-uri la favorite,dar nu mai aveam loc de medicale,asa ca le-am sters...doar pe asta l-am pastrat.
Si tot din capitolul link-uri care-mi plac:Alex a primit de la Mos Nicolae un set de foarfeci cu lame interschimbabile cu diferite modele(cred ca am uitat sa va povestesc ce inspiratii am avut anul acesta,oricum,98% din cadouri au avut succes.Asa ca,revenind la foaarfeci,ne dezvoltam de mama focului indemanarea.Un exemplu de activitati:
http://wondertime.go.com/create-and-play/article/at-the-farm-printables.html
Cineva intreba de oftalmolog:pentru bebeluso nu aveti sanse profi in Cta,dar inainte de 6 luni n-are sens sa va agitati cu strabismul.Numai bine ca,daca umblati la controale acolo unde nu se stie ce trebuie facut(pentru ca,in afara,exista teste de screening oftalmologic si audio inca din neonatologie si nu se mira nimeni),mai captusiti copilul si cu vreo conjunctivita sau mai stiu eu ce(din pacate,in sistemul sanitar,a cam iesit din moda spalatul pe maini).
menuet spune:
Venim si noi cu ultimele progrese..pizza(am mancat in seara asta) este ''pista'' si primul cuvant in engleza..are un soricel care zice Ilove you si zice si ea ''a iu iu''
menuet spune:
Dady si Umflatel-La cati mai multi ani de casnicie cu fericire, sanatate si buna intelegere!
menuet spune:
Am bagat si linkul Mamacitei la favorite.Foarte frumoase rochii..nu am eu bani de asa ceva, dar nu se stie niciodata..macar ca ma inspir.Mamacita
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui menuet Dady si Umflatel-La cati mai multi ani de casnicie cu fericire, sanatate si buna intelegere! |
multumesc frumos,dar ai incurcat personajele!era vb de andicu si nastasie,dar le primesc si eu,chiar daca cu 6 luni mai devreme!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
menuet spune:
Ups!Iarta-ma Umflatel...adearul e ca citesc vai de capu meu cu Veveritza pe genunchi.ncerc ca citesc cat mai mult si uite ce iese