Gravidute si mamici de Constanta (40)
Raspunsuri - Pagina 2
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dady68 neatza! N-aveti pt. ce sa-mi multumiti!!! [Optez intre un mov tare si rosu...sunt blonda si m-ar avantaja. Dragelor daca imi puteti da stite-uri de modele pt rochite...dar mai pt grasunele nu pt modele...am 1,64cm si....72kg(am reusit sa dau 2 kg...cu regimul sarac in hidrocarbonati-intr-o saptamana). Sper macar pana la 64 de kg sa ajung pana in vara... Danadumitru-te-as trece in lista daca ne dai detalii ... Pupici si un we placut! Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04) Noi! Blogul lui Mihaita Ce nu poti controla...evita! |
din nou asemanari.. si eu tot blonda, tot 1,65 tot la mov ma gandisem( k rosu si negru tot am imbracat (k de.. sunt blonda si ma avantajeaza...), numai k eu am 64 kg...si vreau sa ajung pe la 55 . parca vad k tu vei ajunge la 64 si eu tot la 64 raman pt k n-am tinut niciodata o cura si nici nu ma vad in stare....Pana sa am copiii m-a avantajat hipertiroidia mea si nu ma ingrasam, dar sarcinili mi-au reglat glanda si acum se depune orice mananc...
cat depre setul de farfurii, e intr-adevar util caci si eu am primit de la nasa unul complet si pe acela il folosesc ori de cate ori pun mese intinse, dar viitoarea mea fina nu prea e genul "meselor" si cred k va sta mult si bine in dulap. Chestia e k sunt la inceput de drum, in casa noua si le-ar cam trebui multe lucruri, dar mi-e greu sa ma hotarasc ce anume sa iau....Nici n-as vrea sa-i intreb pe ei...as vrea sa fie asa, o surpriza frumoasa...
Cat despre darul la nunta, cat se mai da? Nu e o nunta mare si nici de fitze sau de oameni cu bani...ci asa,...bugetari.... oricum, eu de la ei nu pretind si nu vreau absolut nimic, chiar nici simbolic, pentru ca au destule alte cheltuieli(vorba nasilor mei -"cand veti avea macar 50% din cat am eu, atunci sa veniti cu cadouri la mine"...)
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Mokika spune:
Ref. ROR - eu nu stiu ce sa mai cred, oricum sunt niste chestii care pur si simplu ma depasesc .... si cu cat citesti mai mult, cu atat te ingrozesti mai tare .... poate era mai bine pe vremea cand era Crina mica - nu aveam atatea mijloace de informare - deci nici nu imi faceam si nu aveam atatea probleme. Vorba nu mai stiu cui de pe forum (parca Isidora sau Madaluta)... pleci la vaccin cu Dumnezeu inainte ..... in fata lui oricum nu poti sa te pui orice s-ar intampla .... Nu stiu daca parerea mea este buna ... dar in acest moment asa am gandit si am simtit nevoia sa scriu ....
pupici la mamici si bebici
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andicu Vroiam sa va arat ce-i trece prin cap micului meu delicvent : AICI. Si ultimele perle: "mami eshi..eshi!" si ma impinge la spate, de picioare, sa plec. (Asta de la catel, ca a vazut ca o tot dam afara zicandu-i :"iesi!".) Iar cand se loveste , mai nou, vine si intinde degetelul sau fruntea si zice : " mami, pupi? " Daa, si l-a luat pe NU in brate! gata suntem! mai nou, aproape la tot zice NU. f hotarat! sper sa nu-l tina mult. Si in final: Azi implinim 10 ani de cand suntem impreuna, eu si al meu sot , asa ca fac cinste virtual: Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007) Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an Asa cresc |
multi, multi ani inainte, impreuna si sa va iubiti k la inceput !
Filip e la inaltime si la propriu si la figurat...
cat despre "ieshi", fii bucuroasa k nu ti-a zis "mars", cum ii zicea darius brianei la inceput (asa auzise el la ai mei k dadeau catelul afara , ba chiar il impingeau cu piciorul si darius fscea la fel cu briana)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
madaluta spune:
In afara de autism mai sunt si alte pericole legate de ROR?
Intreb asta k sa stiu sa mai urmaresc si altceva la darius....
Mirela79 spune:
Dady si eu vroiam sa-ti recomand acelasi site dar mi-a luat-o Mokika inainte. Uite totusi unul de posete foarte frumoase http://www.posete-lux.ro/
madaluta spune:
cine imi poate spune si mie cum imi modific semnatura pt k nu mai gasesc rubrica asta in "profil pesonal"
dadi_t spune:
Madalina,vezi ca exista optiuni profil cu +/- de unde poti modifica semnatura dupa ce intri in editeaza profil personal((jos de tot).
Mercic, Mirela si Mokika...acum ma uit...
Andicu: La multi ani fericiti si cu muuuulta intelegere si iubire!
EDIT: DACA M-AM SEMNAT CU PRENUME...PUTETI SA-MI SPUNETI FARA RETINERE:TANIA. Cand ne vom intalni o sa-mi fie greu sa ma recomand cu Dady...desi asa ma striga nepoata mea de la 2 ani(are 18 acum)
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
Mokika spune:
Andicu ... sa traiti fericiti pana la adanci batraneti! Sa va bucurati de familie si copii (prezent si poate, de ce nu, va mai fi inca unul in viitor!) Sau mai bine sa va urez si asta!
Eh, noi anul acesta vom face 14 ani de casatorie si 16 ani de cand ne cunoastem. Mi se pare ca au trecut atat de repede anii astia ...
Si inca ceva ... referitor la ROR-ul asta pacatos ... ca numai la el ma gandesc acum .... Doamne fereste de ce-i mai rau .... dar mie mi-e frica sa nu cad dintr-o extrema intr-alta.... mai ales ca am mai citit si pe alte forumuri pareri pro si contra .... cele pro mai erau cum erau ... poate veneau de persoane care gandesc pozitiv ... sau nu stiu cum sa spun .... dar cele contra erau formulate intr-un stil de m-am cam ingrozit!
Va pup, ma duc sa trag si eu o repriza de somnic ... daca pot
nastasie spune:
fac si eu cinste virtual pentru ieri cand am facut 11 ani de cand sunt cu sotul impreuna.asa ca pe langa andicu mai dau si eu un rand.
dady, sunt foarte frumoase culorile.de acelasi lucru mi-a fost si mie teama la nunta.eram cu ochii pe fete, desi rochia o luasem dintr-un magazin unde nu prea intra lume, ca si mine de altfel ca l-am ocolit de atatea ori zicandu-mi ca sunt scumpe sau urate.
eu am maine finii invitati si pentru ca de craciun nu ne-am vazut si eu trebuie sa le iau cadou, dar sunt si numai cu razvan acasa asa ca nu am timp de cautat si pana de idei.dar ei nu stau la casa lor asa ca mi-e greu sa aleg ceva.vroiam ceva de la bamboo dar acolo sunt multe de casa.si ma duc sa trag si o prajitura ca am tras un pui de somn acum cu fi-miu la pranz, asa ca sunt ceva mai fresh.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan