Gravidute si mamici de Constanta (40)
Raspunsuri - Pagina 14
dandusa spune:
Doc,
f frumos gestul tau pt Mihaita
daca nu era de servici Claudiu,am fi onorat si noi invitatia...,dar asa...n-am cum sa vin cu doi copii si nici cu cine sa las pe unul din ei...poate ne intalnim in parc sau in mall daca vreti...noi iesim f des...,chiar si pe frig
petrecere frumoasa maine
Isidora,
notata taraba nr 9.sa-nteleg ca stai pe aproape...,super...poate ne vedem intr-o zi.am notat (in cap) retetele si ideea cu branzica si fructe,eu asta o folosesc pe post de crema la torturi pt ca mananca si Crinuta si vreau sa-i dau ceva mai 'bio'
de Cristina mai stii ceva?ramasese sa imi dea un bip cand poate sa ne vedem sa-i dau hainele,am strans o groaza...ultima data am vb acum vreo 2 saptamani,mai avea o zi de spital(parca bronsita sau bronsiolita avea fetita...,erau la infectioase,la gara)si ramasese sa-mi dea un semn cand poate.
m-ai luat cu ikea...,eu n-am decat un catalog da'-i pe 2009,se pune?sambata pleaca sotul la buc,stii ca-i fac lista de ikea...,vrei ceva...cumva?
Danadumitru,
v-am admirat in poze,doua frumuseti,ce burtica scumpica ai avutttcu bubitele nush' ce sa zic...nu-i ok s-o lasi asa mititica,daca nu ai incredere in medicii de aici,da o fuga la buc...tin pumnii
Mav,
inca mai are colici,Anto?iti recomand un sling...,ma gandesc ca purtandu-l aproape de tine non stop,il va ajuta.povesteam la odisee,ca Raducu a scapat de colici de cand dorm cu el pe burta...am o luna si ceva...,de cand dormim burta pe burta noapte de noapte...si ziua il tin numai in sling.este f linistit,nici vorba de colici.apoi este si f practic...,poti face o mie de chestii cu bb agatat de tine
Umflatel,
v-am admirat in poze...,ce-au crescut copii...,doamne...,parca nu v-am vazut de-o vesnicie...tu esti neschimbata
Andicu,
multa sanatate puiutului,of ce greu trebuie sa fie
Jojo,
multa sanatate
Familia stralucitoare
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui docdecap salutam fetele! deci, pe rand: Mihaela (umflatel), vino daca ai chef, regula e ca fiecare isi are pldul in grija, orice ar insemna asta. adica aceeasi atentie, cu mentiunea ca livingul e securizat pentru copii mici, adica macar aia mici nu prea au ce trage-impinge-baga in gura. Tania, marea mentiune e sa nu fie nimic contagios (ca apoi acumulam karma negativa). adica o sa fie multi copilasi, si nu as vrea sa se intample vreo ne-patita. mai vb. maine, sa vezi si tu de la ce e febra. Andicu, esti bine-venita si fara copil, cum sa nu! Ina, crede-ma ca am ratat mesajul in care te confirmai, dar am scris ieri inainte s avorbim. hai sa sterg si te trec invitata de onoare, cu tot cu scobitoarea de fiu-tau ! fii atenta, ca daca nu e slab, nu te mai primesc! asa, mi s-a sugerat sa scriu pe forum, poate sunt fete care nu ar veni la mine, ca nu pot, ca copilu' bolnavior, ca se jeneaza, ca una-alta. am zis fara cadouri pentru Serban, si pe PM am cerut celor care au confirmat ca vin sa nu cumpere nimic, nici macar flori. orice banut ati fi dat pe cadouri o sa-l adunam cu toatele, facem un plic si depunem pentru Mihaela (umflatel) pentru Mihaita. deci se poate participa la ziua lui Serban si fara sa mancati turta dulce sau biscuitei speciali pentru copii. adica financiar, direct pentru Mihaitza. asta asa, ca tot se vorbea de sarbatori sa ne adunam si sa adunam odata mai multi banuti. iata ocazia. eu va pupic, si sa aveti o seara frumoasa! Mami de dom' inginer (15.01.2008) viata e complexa www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
doc,sarutmana...esti o draguta ca de obicei!pana la urma as fi venit si eu cu miohaitza,nu este un copil agresiv,accepta copii in preajma,este incantat de ei,doar ca nu se joaca cu ei,insa noi saptamana asta avem terapie in fiecare dupa amiaza,,,iti multumesc din suflet...
tania,multa sanatate piticei..
dandusa,esti o scumpa...dar de haine nu se vede ca m-am facut cat balenuta...
asa ca in alta ordine de idei,saptamana viitoare,avem terapie dimineata,si in oricare dintre dupa amiezi ne putem intalni(imi doresc sa va cunosc si personal,nu numai virtual),dar la noi acasa...ca mihaitza sa fie in mediul lui,si apoi ne ziceti daca ne primiti si la voi...
multumesc si fetelor care mi-au raspuns in legatura cu dr loghin!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
ina78 spune:
Doc eu am glumit... Chiar credeai ca ma supar asa tare si sa ratez turta dulce?
Mamacita saru-mina ptr idee. O sa incerc sa ajung si in centru zilele astea. Nu am cautat acolo.
Revin ca urlam in loc de vorbit.
Edit: I-am dat ceiutz. mai tace 5 min. E obosit, dar inca nu vrea la somn... ar vrea in brate.
Doc promit ca miine nu-i dau nimic de mincare lui Gabi pina sa venim la tine.. asa ascut scobitoarea.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
danadumitru spune:
andreB offff... pai tocmai asta este ca nu vreau sa o las sa se agraveze si apoi chiar sa nu mai scapam de ea. Tocmai din disperarea de a rezolva am fost la mai multi doctori. Cu privire la pimafucort contine nu numai antibiotic ci si cortizon.Am incercat sa ma documentez si cremele cu cortizon sunt recomandate doar in ultima instanta, iar noua ni s-a recomandat din prima.
Asa ca ... nu lasa mama, fetitza asa, o rezolvam noi si pe asta
mocutza din pacate nu am mai ajuns la Nocivin pt ca nu l-am gasit , nu raspundea la telefon iar cab. inchis. Mereu am grija , si o sterg dar tot se formeaza umezeala
dady68 multmim din nou mult de tot si un dulce. Mi-am promis si mie ca nu o sa ma mai stresez cu ochisorul, dar o sa mergem totusi la un control pe 4 feb.
dandusaandicu dulce
si celorlalte fete
mav spune:
Neatza!
La multi ani, finutule Serban Andrei! Sa cresti mare, sanatos si frumos si destept si norocos si nu in ultimul rand, iubit!!!
Mami si tati si surioarele, multa sanatate si intelegere, concentrare si putere de munca, respectiv invatat pt examene, sa aveti grija de scumpicul cel mic, astazi 'mare', de un anisor!!!!
Danadumitru, inca de ieri v-am admirat: pe tine graviduta si pe printesa zambareata, cu cercei... dar n-am apucat sa mai scriu... sunteti tare frumusele!
Dandusa, da, din nefericire, inca ne 'luptam' cu colici puternice (avem din cand in cand si zile mai bune, dar mai des zile f proaste)... am wrap de la monica, am invatat cum sa-l 'montez', insa nu accepta antonio sa stea in el ..... bine-nteles ca nu-l las sa planga de durere/singuratate.... tot mereu sunt cu el in brate... d-aia am si casa vraiste, nu mai reusesc sa ma 'adun'... dar am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu le mai pot face pe toate singura......
O zi frumoasa tuturor! ... Si in caz ca nu reusesc sa ajung la aniversare... petrecere frumoasa!
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
nastasie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sinzi_ana
Adriana, o prietena de-a mea a patit la fel cu fetita de 2 ani (am impresia ca nici nu avea 2 ani impliniti!!!). Au fost in Bucuresti la un dentist care i-a scos sub anestezie generala toti dintii afectati (adica aproape toti!!!). Cariile pot afecta mai grav dintii definitivi ( pot iesi cariati deja) si din cate stiu eu este necesara extractia celor de lapte cat de curand. Sa nu mentionez si durerile care sunt groaznice pentru un copil!!!!! Daca vrei, ma pot interesa de numele doctorului (desi asta se intampla acum 4 ani, desi nu mai stiu daca adresa si numarul de telefon mai sunt de actualitate). Lui David i-a iesit primul dinte la 4 luni, si acum la 6 ani inca nu i se clatina nici unul...deci faptul ca i-au iesit devreme nu inseamna ca ii va pierde repede... Parerea mea este ca, cu cat o faci mai repede, cu atat va fi mai usor pentru el, si le dai mai multe sanse dintilor definitivi sa fie mai puternici!!! “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
sanzi, am inteles treaba cu scosul, dar ma interesa cum e copilul acum?i-au iesit cei definitivi?ca daca era acum 4 ani ma gandesc ca au iesit.a avut probleme?m-ar interesa tare mult doctorul din bucuresti.
azi noapte iar am avut o noapte alba.cu o seara in urma am zis ca il lasa, aseara ne-am curatat dintii iar la doctor si azi noapte l-a durut iar tare.doctora dentista a plecat azi pana pe 2 febr.
la multi ani, serban.sa fii sanatoas si cuminte.petrecere frumoasa, fetelor.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ontica Camelia spune:
La multi Seban Andrei - dl inginer, cavaler de Doc si finutz de mav! Sa cresti mare, sanatos si frumos, alaturi de cei dragi!
Monica si pentru initiativa! Distractie placuta!
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Mirela79 spune:
La multi ani Serban! Monica, s-a facut baiatul mare nu mai este bebelus. De acum astepti fetele sa bata la usa.
Danadumitru sunteti o familie tare frumoasa.
mihaela77O spune:
,serban,sa cresti mare si sanatos,sa-ti bucuri parintii!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
andicu spune:
LA MULTI ANI Dl Inginer Serban, pui de DOC!!!
Sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos, sa-ti bucuri familia si ei pe tine!
Din pacate, nu pot sa vin, imi pare tare rau ca tare vroiam sa va mai vad, DAR Filipu' ne-a pasat si noua viruselul lui. Asa ca, intai a fost tati, de vreo 2 zile, si de azi-noapte m-a luat si pe mine cu dureri de cap, gat si nas infundat. Ma simt naspa rau, abia stau, si nu se pune problema sa vin cu virusi cadou! . Va doresc petrecere frumoasa!
edit: Doc, am rugat-o pe Cris sa aduca si contributia mea pt Mihaita, sper sa ajunga la timp, ca mi-a spus ca n-are net si are treaba pana pe la 4.
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc