Gravidute si mamici de Constanta (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Lumeee, lumeee azi se anunta o zi mareeee......:face un anisor Serban-Andrei!!!!!

La multi ani sanatosi, fericiti si cu noroc cat carul,Serban!

Lui Serban drumul vietii ii este pregatit de o mama superminunata ,asa ca inceputul e mai mult decat prolific.....

nu cred ca vin azi cu Bianca. Desi ultimul puseu de temperatura l-a avut aseara la ora 21 si toata noaptea a dormit fff bine, dimineata avea nasucul infundat si stranuta....Asa ca nu ma risc....Daca vine tati mai devreme vin fara Bianca,asa ca sa nu-mi fie ciuda ca va ratez iar....
Pupici tuturor si distractie maxima la Monica si Serban!!!!!

EDIT: M-a sunat CameliaOntica si va contribui si ea pt. Mihaela si Mihaita. Daca nu ajungdeseara, bag toti banii in cont la BRD la Mihaela.

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)

Noi!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

La multi ani, Serban!!! Acum un an asteptam cu sufletul la gura vestea nasterii tale... acum un an era viscol si ger, azi e o zi de iarna calda si cu mult soare, e o zi frumoasa asa, ca tine!
Sa dea DD sa fii sanatos, fericit si norocos, si sa ai parte in viata numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Vad ca va intalniti azi sa-l serbati pe Serban, asa ca ii urez aniversare frumoasa, iar piticii si mamicile sa se distreze tare!

Cred as fi venit si eu sa va mai vad, dar ce sa-i faci daca eu intru asa de rar pe forum in ultima vreme, si n-am vazut din timp invitatia facuta de Monica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

LA MULTI ANI SERBAN!!!!Si petrecere placuta azi!!!!Pofta buna la turta dulce.

DANADUMITRU pe Nocivin il gasesti cel mai sigur in fiecare dimineata la Spitalul Militar incepand cu ora 8.La telefon sau cabinet slabe sanse(si eu am vrut sa merg la cabinet pt ca era lanaga mine insa niciodata nu e de gasit acolo).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

La multi ani!!!
Serban multa sanatate si noroc!!! Sa ai parte de o familie implinita alaturi si sa aduci numai bucurii!!

O zi buna va doresc.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

La multi ani Serban, sa cresti mare, sa fii sanatos,fericit si sa aduci multe bucurii parintilor tai
Docsa va traiasca baiatul.Doamne ce repede a trecut timpul!Anul trecut pe vremea asta aveam emotii,tu scapasei si eu mai aveam putin .Acum a trecut 1 an.Ce baieti mari avem!

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Serban, astazi la implinirea 1-lui anisor
Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIATA,
Iti doresc sa te impiedici de un ciob numit NOROC,
Sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE,
Si sa culegi o floare numita IUBIRE!

La multi ani!
Doc- Sa va traiasca cavalerul si sa fie sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI! SERBAN!
iti doresc sa cresti mare, frumos si sanatos, sa ai mult noroc si multa dragoste in viata.
Monica felicitari pentru un flacau atat de minunat! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Eu n-am mai intrat de ceva vreme, Am vazut ca ai intrebat de mine Isidora
Am destule pe cap cu somnul si apetitul scazut al Sofiei, precum si altele mai delicate, dar pe care nu vi le pot povesti aici, iar azi am ajuns si cu mama la urgenta. Nu va doresc sa ajungeti acolo, de la 10 dimineata pana la 5 nu i-au facut decat analize, stat pe la diverse usi de cabinete in picioare, nervi si cadre medicale .... fara respect pentru ceilalti oameni. Nu mai zic mai multe ca sunt plina de nervi

Va doresc numai bine tuturor, sper sa aud ca s-au insanatosit toti copilasii bolnaviori!

Gravidutele ce mai fac? Sper ca sunteti cu toate bine...

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

mamacita, mi-am cerut scuze de atunci cand am facut lista, am zis "daca am sarit pe cineva, mii de scuze". chiar m-am gandit la neuronul meu care s-a prostit din nou in ultima vreme, si ma asteptam sa-mi faca figuri.
vad ca scuzele sunt si de la sine intelese, si ma bucur!

te (va) astept cu drag, fara discriminari si fara suparari.

Sincer,sincer,sincer de tot am glumit,nici macar nu mi-a trecut o unda de suparare prin creierasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,Serban
sa cresti mare,sanatosi si voios

Creem,
ce scumpete de fetita
multa sanatate mamei tale
ps:de curiozitate...ii dai cumva fier fetitei tale?

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput