Gravidute si mamici de Constanta (40)
Raspunsuri - Pagina 13
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui umflatel dragele mele,am si eu o intrebare,are careva din voi datele de contact ale dr.loghin,orl-ist..am inteles ca are cabinet pe la ciresica..daca stiti careva,va rog astept detalii...multumesc! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
tel. cabinet: 0241640649, 0744500272
program: luni, marti, joi - 14-18; miercuri, vineri, sambata - 8-12
consultatia este 50 ron
multa sanatate!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
andicu spune:
Arabela, merci de sfat. Deci peste 2 ani il punem pe schiuri pe Filip!
Danadumitru, sunteti tare frumoase amandoua! nu stiu cum sa te ajut cu dermatita Rianei. Eu am folosit Stelatopia de la Mustella pt piele sensibila cu tendinta atopica, pt iritatiile lui Filip din obrajori, dar ce spui tu acolo cred ca e mult mai serios..insanatosire grabnica !
Tania, sanatate multa Biancai! poate nu e asa serios!
Eu maine incerc sa ajung pe la 15.30-16.00, dar singura. Ma primiti fara copil??!! ca Filip nu se prezinta mai bine si nu vreau sa-l expun , mai ales pt sanatatea celorlalti din jur!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc
dadi_t spune:
Arabela ai doi baieti frumosi foc!!! Cred ca a fost superba vacanta la Dorna de Craciun...dupa poze asa pare...
Andreea(andicu)sar'mana si voua la fel!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
Mokika spune:
Doc - am pierdut telefonul in care aveam numerele tale si nu stiu cum sa iau legatura cu tine. Eu pot tot pe la 5. Eu sunt cu theo in brate si scriu greu, va pup si ne vedem maine.
mocutza spune:
DANADUMITRU ce minunatie de fetita, dragalasa.Sa-ti traiasca sa fie sanatoasa!!....Cred ca ar trebui sa urmezi tratamentul sa nu se extinda mai mult, pt ca apoi va fi necesar un tratament mai puternic.Si ai toata increderea in Nocivin pt ca este un medic foarte bun......eu cel putin am avut multe probleme si de fiecare data tratamentul lui a fost eficient. Dupa ce termini tratamentul, ai grija ca dupa fiecare alaptat sau regurgitatie sa o stergi cu comprese sterile si ser fiziologic (sau apa fiarta si racita) sub barbie, si la cutele din zona gatului, chiar si la spate..Si piticul meu se irita acolo unde ii mai curgea lapticul si o stergeam mereu.
Va las ca MAREA DINTAIALA face ravagii aici in casa.....
docdecap spune:
salutam fetele!
deci, pe rand:
Mihaela (umflatel), vino daca ai chef, regula e ca fiecare isi are pldul in grija, orice ar insemna asta. adica aceeasi atentie, cu mentiunea ca livingul e securizat pentru copii mici, adica macar aia mici nu prea au ce trage-impinge-baga in gura.
Tania, marea mentiune e sa nu fie nimic contagios (ca apoi acumulam karma negativa). adica o sa fie multi copilasi, si nu as vrea sa se intample vreo ne-patita. mai vb. maine, sa vezi si tu de la ce e febra.
Andicu, esti bine-venita si fara copil, cum sa nu!
Ina, crede-ma ca am ratat mesajul in care te confirmai, dar am scris ieri inainte s avorbim. hai sa sterg si te trec invitata de onoare, cu tot cu scobitoarea de fiu-tau ! fii atenta, ca daca nu e slab, nu te mai primesc!
asa, mi s-a sugerat sa scriu pe forum, poate sunt fete care nu ar veni la mine, ca nu pot, ca copilu' bolnavior, ca se jeneaza, ca una-alta.
am zis fara cadouri pentru Serban, si pe PM am cerut celor care au confirmat ca vin sa nu cumpere nimic, nici macar flori.
orice banut ati fi dat pe cadouri o sa-l adunam cu toatele, facem un plic si depunem pentru Mihaela (umflatel) pentru Mihaita. deci se poate participa la ziua lui Serban si fara sa mancati turta dulce sau biscuitei speciali pentru copii. adica financiar, direct pentru Mihaitza. asta asa, ca tot se vorbea de sarbatori sa ne adunam si sa adunam odata mai multi banuti. iata ocazia.
eu va pupic, si sa aveti o seara frumoasa!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
dadi_t spune:
citat din mesajul lui docdecap salutam fetele! deci, pe rand: Mihaela (umflatel), vino daca ai chef, regula e ca fiecare isi are pldul in grija, orice ar insemna asta. adica aceeasi atentie, cu mentiunea ca livingul e securizat pentru copii mici, adica macar aia mici nu prea au ce trage-impinge-baga in gura. Tania, marea mentiune e sa nu fie nimic contagios (ca apoi acumulam karma negativa). adica o sa fie multi copilasi, si nu as vrea sa se intample vreo ne-patita. mai vb. maine, sa vezi si tu de la ce e febra. Andicu, esti bine-venita si fara copil, cum sa nu! Ina, crede-ma ca am ratat mesajul in care te confirmai, dar am scris ieri inainte s avorbim. hai sa sterg si te trec invitata de onoare, cu tot cu scobitoarea de fiu-tau ! fii atenta, ca daca nu e slab, nu te mai primesc! asa, mi s-a sugerat sa scriu pe forum, poate sunt fete care nu ar veni la mine, ca nu pot, ca copilu' bolnavior, ca se jeneaza, ca una-alta. am zis fara cadouri pentru Serban, si pe PM am cerut celor care au confirmat ca vin sa nu cumpere nimic, nici macar flori. orice banut ati fi dat pe cadouri o sa-l adunam cu toatele, facem un plic si depunem pentru Mihaela (umflatel) pentru Mihaita. deci se poate participa la ziua lui Serban si fara sa mancati turta dulce sau biscuitei speciali pentru copii. adica financiar, direct pentru Mihaitza. asta asa, ca tot se vorbea de sarbatori sa ne adunam si sa adunam odata mai multi banuti. iata ocazia. eu va pupic, si sa aveti o seara frumoasa! Mami de dom' inginer (15.01.2008) viata e complexa www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
Monica...jos palaria pentru initiativa(de fapt ti-am spus-o si pe PM) in plus mai adaug ca ai un super/megasuflet si noi iti vom fii alaturi...si bineinteles alaturi de Mihaela si Mihaiata !
Si bineinteles ca, daca suntem virusati, nu se pune problema sa venim...eu banii ii voi depune direct in cont daca nu gasesc alta varianta(vreo fata care merge)!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mamacita spune:
citat din mesajul lui ina78 Mamicile cu fetite, am si eu o intrebare: ati vazut pe undeva fustite in pliuri ptr fetite micutze? Nu rideti dar ma tot uit ptr un cadou. |
Am vazut demult,acum un an,la Sugar Club si la Nicole,sunt vizavi unul fata de altul pe bd.Tomis, intre Posta Mare si Miga,si la zara.Poti incerca,poate mai au...
mamacita spune:
citat din mesajul lui docdecap salutam fetele! deci, pe rand: Mihaela (umflatel), vino daca ai chef, regula e ca fiecare isi are pldul in grija, orice ar insemna asta. adica aceeasi atentie, cu mentiunea ca livingul e securizat pentru copii mici, adica macar aia mici nu prea au ce trage-impinge-baga in gura. Tania, marea mentiune e sa nu fie nimic contagios (ca apoi acumulam karma negativa). adica o sa fie multi copilasi, si nu as vrea sa se intample vreo ne-patita. mai vb. maine, sa vezi si tu de la ce e febra. Andicu, esti bine-venita si fara copil, cum sa nu! Ina, crede-ma ca am ratat mesajul in care te confirmai, dar am scris ieri inainte s avorbim. hai sa sterg si te trec invitata de onoare, cu tot cu scobitoarea de fiu-tau ! fii atenta, ca daca nu e slab, nu te mai primesc! asa, mi s-a sugerat sa scriu pe forum, poate sunt fete care nu ar veni la mine, ca nu pot, ca copilu' bolnavior, ca se jeneaza, ca una-alta. am zis fara cadouri pentru Serban, si pe PM am cerut celor care au confirmat ca vin sa nu cumpere nimic, nici macar flori. orice banut ati fi dat pe cadouri o sa-l adunam cu toatele, facem un plic si depunem pentru Mihaela (umflatel) pentru Mihaita. deci se poate participa la ziua lui Serban si fara sa mancati turta dulce sau biscuitei speciali pentru copii. adica financiar, direct pentru Mihaitza. asta asa, ca tot se vorbea de sarbatori sa ne adunam si sa adunam odata mai multi banuti. iata ocazia. eu va pupic, si sa aveti o seara frumoasa! |
In primul rand,felicitari pentru gestul nobil!
In al doilea rand,am fost printre primele care mi-am exprimat regretul sincer ca nu pot veni cu piticii la serban si mamica lui.Eu nu m-am suparat ca nu m-ai pus pe listade nevenite; daca m-as supara din orice,n-as mai avea cu cine vorbi pe planeta asta...Am piticii sanatosi tun,frumosi,destepti si zglobii,dar mamica in pana de timp...Daca totusi pot aparea,tot asa,dupa-amiaza,si te anunt tf, ne primesti?
docdecap spune:
mamacita, mi-am cerut scuze de atunci cand am facut lista, am zis "daca am sarit pe cineva, mii de scuze". chiar m-am gandit la neuronul meu care s-a prostit din nou in ultima vreme, si ma asteptam sa-mi faca figuri.
vad ca scuzele sunt si de la sine intelese, si ma bucur!
te (va) astept cu drag, fara discriminari si fara suparari.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete