Gravidute si mamici de Constanta (40)
Raspunsuri - Pagina 12
mocutza spune:
Multumesc de raspunsuri.
Intr-adevar CAMELIA gingia s-a latit si se vede alb....si maraiala cat cuprinde.Acum asteptam deznodamantul.Sta destul de mult in brate ....la mine..la buni...la bunicu...
DOCDECAP petrecere frumoasa, daca eram in Constanta chiar mi-ar fi placut sa vin, cu ocazia asta cunosteam si eu mamici si pitici, insa cu alat ocazie.Sa-ti traiasca dom'inginer!!!
mav spune:
Neatza!
Adina, merci mult pt retete, n-ai uitat!!!
Doc, noi aveam problema transportului pana in ora 17, apoi ne-ar putea aduce tati sau Ina (pe care ai uitat s-o treci pe lista, vezi sa nu se supere) sau Tania (care a fost foarte draguta ca s-a oferit). Chestia este ca nu sunt sigura daca venim sau nu... caci Sebi inca are nasul infundat (si nu l-as aduce printre copiii vostri), iar Antonio... depinde ce toane va avea... Si noi oricum ne vedem la mot!
Tania, merci pt telefon... Ne-ai prins intr-o criza de plans din cauza colicilor....
...Irina m-a sunat ieri.... si la fel, n-am putut vorbi pt ca urla Antonio... Am sunat-o azi, dar nu raspunde acasa si n-am vrut s-o deranjez pe mobil...
Despre Jojo mai stiti ceva? Am sunat-o si nu raspunde... Chiar ma ingrijoreaza...
Adriana... cred ca daca Sebi ar avea problema lui Razvan, eu l-as duce sa-i scoata dintii stricati... oricum nu-i poate folosi... si are dureri mari si asa ati proteja dintii cei noi, care voi iesi sanatosi... Daca te temi de anestezia generala la varsta asta... ce sa-ti zic... Sebi a facut-o de doua ori (la operatia de polipi, respectiv amigdalite) si a fost ok. Poate te mai incurajeaza si Mamacita in privinta asta. Totul este sa gasesti doctorul care sa-ti inspire incredere, parerea mea.
...ooooooff. iar urla......
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
nastasie spune:
mav, si eu una as prefera sa-i scot, dar e si aici o problema ca se pot inchide spatiile si ies strambii dintii definitivi, apoi aparat dentar si mi-e sa nu dam in alte probleme.de doctor chiar nu stiu.dna dr dentist la care mergem a zis ca la chirurgie cu anestezie generala .nu a specificat nici un doctor.de anestezie stiu si eu ca i-am facut operatia de polipi la 2 ani si ceva.dar a fost anestezie generala numai pentru 10 minute cat a durat.si asa mi s-a rupt sufletul.nu stiu ce sa zic.oricum, multumesc de sfaturi si de sustinere.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
plaaaaaaaangeee asta micu de-mi rupe sufletu.......
adriana... pana sa ajungi la bucuresti, incearca o consultatie la clinica de chirurgie buco-maxilo-faciala (se afla intre policlinica II si sp. de boli infectioase), la prof (cred?) dr nicolae.
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
danadumitru spune:
Buna ziua!
In primul rand imi pare foarte rau sa vad ca aveti copilasii bolnaviori, aveti mare grija si insanatosire grabnica.
In problema noastra legata de ochisorii am reusit sa facem o programre pe 4 feb la cab. acela de la Dobrogea, mai rezonabil!!!! fata de 14 mai in Buc la Oftapro.
Iar in problema legata de iritatia de sub barbita, am fost la dermatolog si mi-a recomandatPimafucort si am refuzat sa o dau pt ca are hidrocortizon si antibiotic iar a doua zi am fost la homeopat si ne-a dat permanganat de potasiu pe care l-am si utilizat. Si ce credeti in loc sa se amelioreze, se extinde, au aparut si pe ceafa acum bubite.
V-ati confruntat vreuna cu asa ceva ??? ce ati folosit?? Mentionez ca Riana are o dermatita ( ciuperca) din cauza lapticului scurs , transpiratie , se formeaza umezeala si pt ca isi freaca barbita de gat s-a format afurisita asta de ciuperca .
Iar acum ce sa va zic am fost la 3 doctori, cu privire la dermatita asta si nimik .........sunt atat de neputincioasa stau si ma uit cum se extinde pe corpul fetitei mele, de ce ??? ca nu mi se recomanda medicamentul potrivit???? acestia sunt doctorii din C-ta, indiferent de domeniu, nu numai pediatrii asa cum spunea cineva cu cateva postari in urma.V-am mai spus ca mi-a luat trei ani ca sa am o asa mandrete de fetita si nu am reusit decat in capitala , iar acum cand o am, ce sa fac?????? cand este bolnavioara sa ma urc in masina si sane indreptam catre Buc. poate acolo gasim mai multa competenta?
Dar asta este ... asta este viata, trebuie sa o traiam ca este asa frumoasaaa!!
Am pus si noi cateva pozici cu noi !!!! Sper sa va placa sufletelul meu mult asteptat!
AndreB spune:
Draga DanaDumitru,am inteles ca fetita ta are o dermatita provocata de aparitia unei ciuperci.Sincer sa-ti spun, eu nu am auzit sa treaca asa ceva de la sine sau cu ceea ce ti-a recomandat homeopatul. Si Matei a avut ceva asemanator (nu era ciuperca, dar nu trecea indiferent de cremele si cutadenul cu care il dadeam) iar pediatra mea din Bucuresti ne-a dat o alifie care se face la farmacie, imbogatita cu antibiotic. deci, nu o fi chiar fara rost prescrierea pe care ai primit-o. Intrebare: stiind ca nu e singurul copil din lumea asta care apeleaza si la antibiotic si faptul ca eruptia se extinde din ce in ce mai tare, nedand-o pe piele cu ce trebuie ca sa se rezolve, intrebarea era: preferi sa se cronicizeze si sa nu mai scapi de ciuperca sau apelezi la tratament?
Inca ceva: daca nu ai incredere medicii consultati care i-a prescris ce ai scris tu, mai consulta pe cineva in care sa crezi, dar ia cat de curand o decizie, sub nici o forma nu lasa copilul in suferinta.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
ina78 spune:
Buna ziua!!!
Mav bine spui... sint chiar suparata (de parca ar conta ) ca nu sint pe listuta pusa de Doc... dar ... tot vin... sau sper sa ajung.
ANdreB ce face Matei?
Multa sanatate bolnaviorilor.
Poate miine - sper - sa va arat si aschia mea de baietel. Sa vedeti ca sint justificate vaitaturile mele legate de alimentatia lui. Sper tot atunci sa-i povestesc Isidorei ce am patit cu bucataria ... o sa va si arat... dar nu acum... ca inca nu e suportabil.
Mamicile cu fetite, am si eu o intrebare: ati vazut pe undeva fustite in pliuri ptr fetite micutze? Nu rideti dar ma tot uit ptr un cadou.
Va pupam si va dorim o zi buna.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
mihaela77O spune:
dragele mele,am si eu o intrebare,are careva din voi datele de contact ale dr.loghin,orl-ist..am inteles ca are cabinet pe la ciresica..daca stiti careva,va rog astept detalii...multumesc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
abibrinza spune:
http://www.afacerist.ro/firma/cmi_dr_loghin_victor_986.html
Si noi trebuie sa mergem cu Victor.Daca va duceti, sa ne povestesti si noua.
Andicu, un raspuns restant, da, e numai bine varsta de 3,5 ani pentru schiat.Cel mai bine e pentru un copil sa inceapa sa scieze intre 3 si 5 ani, noi ne-am grabit un pic, dar de pe tatic il mancau picioarele sa mearga cu feciorul la schi.
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...
dadi_t spune:
se pare aca am intrat si noi in randul bolnaviorilor...azi la 12 m-a sunat asistenta de la gradi ca Bibi care temperatura 38,9 si se vaicareste de dureri in gat...Am prins-o pe dr. pediatra si ne-a prescris augumentin pe langa antitermice...ce m-a mirat a fost faptul ca mi-a spus ca are gatutul urat si ca are si viroza?!?!Nu tuseste nu-i curge nasucul....
Monica(doc)...daca ne comportam bine in noaptea asta si raspunde bine la antibiotic si alte manifestari nu va avea , maine venim si noi cam dupa ora 16 pt ca are program de somn,altfel e duracell si nu ma inteleg cu ea..poate o culc de la 12:30 si venim mai repede...vedem si in functie de cum se simte...mi-am luat liber maine....
Alina(mav)-mi s-a rupt sufletul cand il auzeam...dar daca are altceva care il doare...se strange cu genunchii la piept ???
Mihaela(umflatel), mamico vino sa mai socializezi si tu ca iti face bine la psisic...doar daca nu te oboseste pe tine Mihaita...banuiesc totusi ca este cuminte...
uite cum uita omul....Danadumitru am vb cu dr. Cioabla si mi-a spus ca-i prea devreme sa-i faci investigatii acum...chiar sa aiba strabism...Mergi la oftalmolog dupa doi ani cand poate sa coopereze cu orto-opticiana pt exerciiii sau daca va fii nevoie de operatie...Mi-a spus sa nu te stresezi ca dai banii degeaba de acum....faci cum crezi tu....eu ti-am spus, cu Anduta pe la 4 ani am inceput exercitiile si nu poarta nici ochelari acum...n-a mai fost nevoie...
Pupici si sanatate piticilor bolnaviori!
Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!