Gravidute si mamici de Constanta (40)
Raspunsuri - Pagina 11
mocutza spune:
ANDICU chiar asa arata gingia, adica alba cum ai zis, dar doar la incisivii laterali..Oricum stiam ca incisivii centrali ies primii dar bag seama ca nu e o regula.Eu sper sa trecem cu bine , fara prea multe plansete.
SANATATE lui FILIP !!!
Mokika spune:
Mocutza - lui Theo i-au iesit dintzisorii asa: incisivii centrali jos, incisivii laterali sus (in faza asta arata ca un capcaun!!!)incisivii laterali jos, incisivii centrali sus. Deci, am constatat si eu cu surpridere ca nu este o regula ...
Sunt moarta de obosita, de doua zile umblu sa imi gasesc un tol pentru ca sambata merg la un botez. Vreau o rochita, un sarafan, ceva mai elegant, eventual cu un sacou pe deasupra.... si NU GASEEEESC! Nu vreau paiete, sclipiciuri, pietre stralucitoare sau alte minuni din astea .... de gasit, am gasit .... singura problema ar fi marimile! Nu se lucreaza mai mare de marimea L sau 44. Oi fi slabit eu, dar totusi..... am ramas la faza de doar 10 kg pierdute ... nu am mai avut dispozitia necesare sa continui, mai ales ca au fost sarbatorile .... Deci, totusi, in functie de croiala, as avea nevoie de un 46 eventual, la altele mi se potriveste si 44 dar ... ia-le de unde nu-s .... de data asta nu am gasit mai nimic. La un singur magazin am probat 25 de rochii (si chiar erau frumoase foc ... dar 44 era cea mai mare marime!). Calculand fiecare magazin din Carrefour, cred ca m-am imbracat si dezbracat de peste 100 de ori
Of, of, mai, mai!
docdecap spune:
salutare!
Mokika, vezi ca ai PM!
fetelor, eu reiau lista, ca na, satu' arde si baba se piaptana (adica voi va straduiti cu mucisori, tuse, dinti, etc etc, eu ma preocup de ziua lui serban )
deci avem pana acum:
AndreB care sigur nu vine, ca Matei e bolnavior
Madaluta care sigur nu vine, ca e la munte si
mav, care nu se stie, are nevoie de transport, altfel nu poate veni
kris, care nu se stie, se pare ca Viktoras are niscaiva mucusori, poate trec
andicu, care nu se stie, e Filip bolnavior
Tania, care nu se stie, e in functie de timp
Mokika, care a zis ca vine, o astept cu nerabdare.
denise1301, care vine cu Yasmin, am vb. eu cu ea
crisis81, care vine, venea si daca nu organizam nimic
isidora, care vine, are nevoie doar de o ora mai precisa
am uitat pe cineva?? scuze, mii de scuze daca e cazul!
ora va fi mai pe dupa-masa, sa spunem dupa 2, care cum poate (andicu, mokika si tania, daca vin, vin sigur dupa 5).
care mai doreste, care mai pofteste, sa ma anuntati dinainte sa va dau instructiuni.
va pup
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui docdecap salutare! Mokika, vezi ca ai PM! fetelor, eu reiau lista, ca na, satu' arde si baba se piaptana (adica voi va straduiti cu mucisori, tuse, dinti, etc etc, eu ma preocup de ziua lui serban ) deci avem pana acum: AndreB care sigur nu vine, ca Matei e bolnavior Madaluta care sigur nu vine, ca e la munte si mav, care nu se stie, are nevoie de transport, altfel nu poate veni kris, care nu se stie, se pare ca Viktoras are niscaiva mucusori, poate trec andicu, care nu se stie, e Filip bolnavior Tania, care nu se stie, e in functie de timp Mokika, care a zis ca vine, o astept cu nerabdare. denise1301, care vine cu Yasmin, am vb. eu cu ea crisis81, care vine, venea si daca nu organizam nimic isidora, care vine, are nevoie doar de o ora mai precisa am uitat pe cineva?? scuze, mii de scuze daca e cazul! ora va fi mai pe dupa-masa, sa spunem dupa 2, care cum poate (andicu, mokika si tania, daca vin, vin sigur dupa 5). care mai doreste, care mai pofteste, sa ma anuntati dinainte sa va dau instructiuni. va pup Mami de dom' inginer (15.01.2008) viata e complexa www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
mi-ar face mare placere sa onorez si eu invitatia,dar cand ma gandesc cu nazdravanul meu,printre atatia pitici...asa ca nu imi ramane decat sa va urez distractie placuta,iar luiserban,tot binele din lume!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
docdecap spune:
Ina, ti-am dat pm cu adresa de e-mail!
a, si ca sa stiti ce am gospodarit eu pana acum:
http://www.flickr.com/photos/monicu/3194305789/
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
isidora spune:
Ce frumoase sunt...Doc de o sa-mi fie mila sa le mananc Iar Serban ,hotarat lucru seamana tare cu Ioan !Am zis !
Pai daca va strangeti mai multe dupa 17 vin si eu atunci,nu? Sau mai usor pt. tine ar fi dupa 14 ,sa scapi in doua transe?
Andicu,nu mi-a mai ramas de adaugat mare lucru;ce au spus Tania si AndreB pare mai mult decat suficient.Decoctul de ceapa cu nuca cred ca merge garantat ca am mai auzit...
Eu as fi adaugat sirop de ridiche neagra:iei o ridiche din piata ,o speli si o scobesti cu o lingurita pana ajungi cam la jumatatea ei.Scoti miezul si pui zahar brun;lasi cateva ore pana colecteaza suc si se topeste zaharul si ii dai 3 lingurite pe zi.Daca se termina sucul se mai adauga zahar.
De homeopate nu cred ca-i cazul acum;are suficiente secretolitice asa ca eu sper in 3 zile sa scapati de tuse. Mai ales Prospanul e super !Daca persista mai vb.sau iti da pediatra lui Filip,ca si ea prescrie homeopate parca asa am inteles...
La Ioan de ex.,scap cu ipeca-9 ch,dar n-a facut forma asta deocamdata-adica nu atat de multi mucisori,iar la Isi e mai tot timpul seaca si intervine noaptea;ei ii dau drosera-30 ch.Eu nu suport sa-i aud tusind noaptea,mi se rupe sufletul cu fiecare acces de tuse stiind cat de solicitanta e si cat de mult ii oboseste...Cred ca mi se trage de cand a tusit Isidora acum 2 ani o luna jumatate ...
Nastasie ,mi se rupe sufletul de bietul Razvan ...Cata suferinta pe capsorul lui...Oare homeopat n-o fi nimic sa-i usureze tranzitia asta de la dintii de lapte la cei definitivi?? Sa stea el un an ,2 cu durerile astea mi se pare prea mult pt. un copil.Daca vrei iti trimit pe p.m nr.pediatrei-homeopate la care mergem noi in criza-adica o gasim in aceeasi zi-si poate va da ceva sa-i usureze suferinta...si imi doresc sa treaca mai usor!
isidora spune:
De Irina mai stie cineva ceva? E bine ? Bebe?
Daniela ,ce mai faceti voi?
Creem ,sunteti bine?
sinzi_ana spune:
citat din mesajul lui nastasie stiu, fetelor e groaznic.este efectiv numai gingie in partea de sus.primii 4 dinti de sus nu mai sunt decat daca te uiti cumva se mai vad radacinile retezate , care sunt la nivelul gingiei.restul sunt si ei mancati.face des puroi insa o singura data am ajuns la abces pentru ca, canalele se infunda cu mancare si atunci mancarea se infecteaza si tot asa.am facut radiografie si se vad mugurii.se pot scoate ce a mai ramas dar nu acum, e inca mic, si se face cu anestezie generala la chirurgie.cel putin asa mi-a zis dr.dar nu am fost de acord.partea de jos arata bine si dintii au fost frumosi de la inceput spre deosebire de cei de sus care nu au crescut mult.au fost mici.eu tot trag sperante ca poate daca i-au iesit dintii devreme sa-i schimbe si devreme. in ceea ce priveste mancarea are cateva feluri de mancare pe care nu le mananca insa nu prea.de gradinita zice ca ii da doar marti si miercuri de mancare sau ca la gradi ii da mamaliga goala. multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.e un sprijin in plus.sunt la capatul rabdarii azi, sunt nedormita ca si el de altfel.ma doare la culme sa vad ca macar il lasa un pic durerea.maine avem iarasi programare la dentist ca pleaca dr pana pe 2 febr.sper sa ne treaca si sa nu mai avem nevoie de ea cat e plecata.macar sa-i mai curete un pic canalele si dintii.nu ma mai lasa acum nici in partea de jos sa-l spal cu periuta, incerc sa-l sterg cu fase sterile si pasta de dinti.nu a mancat niciodata foarte multe dulciuri cand si cand cate un 7days.totul se trage de la biberon ca daca stiam preferam sa urle mai din timp decat sa urle acum de durere. revin un pic mai tz adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Adriana, o prietena de-a mea a patit la fel cu fetita de 2 ani (am impresia ca nici nu avea 2 ani impliniti!!!). Au fost in Bucuresti la un dentist care i-a scos sub anestezie generala toti dintii afectati (adica aproape toti!!!). Cariile pot afecta mai grav dintii definitivi ( pot iesi cariati deja) si din cate stiu eu este necesara extractia celor de lapte cat de curand. Sa nu mentionez si durerile care sunt groaznice pentru un copil!!!!!
Daca vrei, ma pot interesa de numele doctorului (desi asta se intampla acum 4 ani, desi nu mai stiu daca adresa si numarul de telefon mai sunt de actualitate).
Lui David i-a iesit primul dinte la 4 luni, si acum la 6 ani inca nu i se clatina nici unul...deci faptul ca i-au iesit devreme nu inseamna ca ii va pierde repede...
Parerea mea este ca, cu cat o faci mai repede, cu atat va fi mai usor pentru el, si le dai mai multe sanse dintilor definitivi sa fie mai puternici!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
nastasie spune:
mocutza, scuza-ma am inteles eu gresit de gingie.
adina, nu ar strica inca o parere.desi nu vad o solutie in homeopate sa-l ajute cu ceva, nu am nimic de pierdut daca intreb.
sanzi, stiu de scoaterea dintilor.ne-a spus doctora de varianta azi, insa mi-a fost teama de tot ce implica acest lucru.imi poti da macar numele doctorului chiar daca datele nu mai sunt de actualitate.poate gasesc altfel nr de tel daca am numele.stiu ca nu e o regula sa cada mai repede daca i-au iesit repede, speram doar.
il mai tin si azi acasa.a dormit ceva mai bine aseara, insa agitat.a visat si vorbea in somn.de la 5.30 nu a mai vrut.o sa ma mai documentez pe net(sper sa gasesc) cu scosul dintilor.
va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.simt ca nu sunt singura si macar mi-am spus off-ul.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ontica Camelia spune:
citat din mesajul lui mocutza AAAA SI SA NU UIT CE VROIAM SA INTREB.......CUM ARATA GINGIA IN ERUPTIA DENTARA????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????? mocutza Andreea Alesia 27.07.2008 |
Gingia se lateste, este mai albicioasa, se "vede" forma dintzisorului.
Adriana micutului, sper sa reusiti sa-l scapati de suferinta.
Sanatate micutilor si nu numai!
edit:monica
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator