Fulguleti de nov-dec 2006 (206)
Raspunsuri - Pagina 7
desiree spune:
suntem si noi acasa de vreo 2 zile,suntem ok dar incercam sa ne adunam, sa ne reacomodam, sa reintram in ritm, de ieri citesc si forumu ..promit ca revin cu povesti cand reusesc sa ma inscriu "prezent"...
va pup
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
lizzy spune:
chinico, welcome back. faine poze tare ma bucur sa va "aud"
desiree, asteptam noutati
mai lipseste sa apara a_deju
care apropos, sa stie si altii e bine-merci si ea si eric si mihaiul doar ca sunt foarte busy si nu apuca sa intre. dar sunt sanatosi si toate cele neschimbate mai multe poate reuseste ea sa intre sa mai zica.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
danutz spune:
Dianav, Rares papa zilnic carnita: de pui, de vacuta, peste , exceptie zilele cand papa ou cu spanac!
Chinico, tare frumoasa mai e Beoaca! (sa-l fi vazut pe Maria-sa cum se mai zagaia!!!)
Nici eu nu prea pot sa-i cumpar haine in avans, nu am reusit niciodata sa-i anticipez masurile. Sau poate Ruxandra ai vre-un truct ceva...
Yagmur, eu sunt sigura ca ai sa gasesti altceva. Multa putere, si daca ai nevoie de ceva, te rog cu incredere!
Donia, esenta de eucalipt ai incercat?
nu mai are rabdare...trage de mine sa-l las pe el sa butoneze...
ank999 spune:
pe toata lumea. N-am reusit sa mai citesc, dar voi incerca sa recuperez.
Sper ca sunteti bine sanatosi cu totii si dc nu va doresc din suflet sa va faceti bine!
Yagmur mult curaj si bafta. stiu perfect ce inseamna si sunt alaturi de tine.
Fug sa mai citesc cate ceva din urma.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Am si eu o intrebare intrebatoare:acum ca pitica a facut 2 ani trecem de la alocatia de 200 de ron, la aia mica mititica. Trebuie facuta vreo cerere? Unde? Sau vireaza ei banii in acelasi cont dar cu cuantumul modificat?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
luciaro spune:
Anca, eu am primit pana acum alocatia pe card. M-am interesat si o voi primi in continuare asa, cu cuantumul modificat... nu trebuie facuta nici un fel de cerere, opereaza ei direct din sistem.
shoshika spune:
am intarziat azi 2 ore la serviciu pentru ca am mers cu tudor la doctor. are laringita. iar!
acum a inceput tratamentul cu aersoli, sinecod, nurofen, tantum verde... sa vedem cum se descurca mama cu el. daca nu reuseste va trebui sa-mi iau eu medical sa ne punem pe picioare... sambata mergem iar la control sa vedem cum merge tratamentul... urmand sa facem si prevenarul dupa ce se vindeca... offffff!!!
scuze daca sunt incoerenta.
va pup si sanatate!
danutz spune:
Ank, exact asta ma framanta si pe mine, bine ca a raspuns Lucia!
Shoshika, offf, multa sanatate la pui!
acs spune:
Kikineata, multa sanatate lui Garga! Pui, te rog, poze cu noua coafura?
Super tare Garga cu puzzle-urile!
Shoshika, multa sanatate lui Tudor!
Anca, noua ne vin banii prin posta. N-am facut nicio cerere pentru modificarea cuantumului, dar suma a fost modificata. Banuiesc ca este la fel si daca primesti banii pe card.
Dianocica,
Chinico, e superba Bea!
Intrebare: Victor bea, cam de vreo luna, 3/4 - 1 l de lapte pe zi. De fapt am observat ca apa nu prea bea. De mancat, mananca foarte bine, de toate ("cane, baza" mai ales :) ), vesel si vioi este. E vreo problema ca bea asa de mult lapte?
Pana acum nu m-am ingrijorat, dar Stef zice ca a marit bugetul pentru hrana bursucului (evident glumesc, nu asta-i problema).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
fetele din bucuresti,
vin la voi cu o rugaminte legata de spatiul fizic pe care il aveti disponibil. este cineva dispus sa gazduiasca niste cutii cu lucruri donate de alte mamici pentru bazarul pt andrei si gabriel?
una dintre mamicile active pe bazar (kid) se poate ocupa de gestionarea lucrurilor de la mai multe mamici - adica face expeditia lor cand sunt licitate - dar nu are spatiu suficient la ea acasa sa le tina pe toate...
e cineva care are un dulap ceva mai gol pe balcon sau in debara?
multumesc mult!!!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari