Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Salutare fetele!

Garga are muci de ieri. Am ratat un party la un baietel.
Io m-am tuns si M-am vopsit. Un bob asimetric tamp scurtut si roscat cu suvite roz :)))care nu prea se vad. Dimineata am o freza emo :)

Dandusa, mi-a placut ca Garga are puzzle identic ca Bubu. Garga tot facea 10 puzzel-uri de 3,4,5 pise intr-un timp ff scurt. Se saturase de ele. De ziua ei a primit 2 puzzle de 12 piese, am ramas uimita cat de repede le face. Nu credeam ca se va descurca cu mult piese. Prin urmare la cumparaturi am dat de astea cu fifi. Mi s-a parut extraordinar pretul pt. 12 puzzle incluse (e cat unul cu 2-3) plus calitatea mise pare super tare. Ei, io am ascuns sub canapea pungutele alea cu 15, 18 piese ca mi s-a parut mult. Acolo stau jucariile pe care le tot rotesc. Cand sa fac patul l-am lasat ridicat, cat am luat lenjeria noua, pus la spalat cea folosita, am venit am ramas masca....pe jos radea la mine mandra facuse si alea mari si batea din palme si zicea Bravoo!!

Ruxandra, imi plac la nebunie pozele cu voi (nu cu mine ca deja mi s-a facut frig!) la munte. Si ma bucur ca mai e o dementa ca mine. Garga are haine si tot necesar pana la primavara cealalta. Recent achizitionat si cizme waterproff si ghete pt. iarna viitoare, evident si niste cizmulite fitoase de fetita cochetica. Aseara am aranjat prin camera toate cele toti 3. Garga a iesit la numaratopare cu 14 -15 perechi de incaltari...No comment. dar pe bune per sezon are 2-3 hai 4 uneori perechi.

Yagmur, bafta mare sa gasesti rpd job.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

1. kikibeton descriere, dar parca o poza ar fi mai edificatoare
2.Ruxandra, am ginit din prima cizmele
3. yagmur, ma inscriu si eu pe lista pt Olimpia ..platesc bilet dus-intors...cat priveste celelalte probleme job, parinti, etc..te astept la o bautura virtuala ...sau in vizita ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ktrinico, am ceva poze da-s cam naspa. Mai relevante-s unele d ele-am facut singura da au iesit intunecate. Astept sa adun la lumina zilei sa se vada ceva. De acord?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Intru si eu sa fac act de prezenta... si sa ma mai vait putin... da' cand trece sinuzita asta domnule??? Ma doare capul, sunt infundata si nu pot sa dorm, sunt ametita, am ochii grei, parca imi vajaie urechile... si ma enerveaza de mor ca nu pot sa respir, de multe ori am tot nasul blocat, zici ca mi-a legat cineva... trompele, era sa zic!
Eh... asta e, dau cu antibioticul inainte. Multumesc mult pentru urari!

ruxandra, pozele sunt o minune, copiii jucandu-se in zapada, copiii cu Mos Craciun, plus peisajele alea de iarna care m-au lasat fara suflare... doar ca am impresia ca s-a terminat cam repede vacanta, nu?
Ce dragut e Matei cu Mos Craciun ... Roxana am impresia ca acum vrea sa creada... am impresia ca are banuieli, ca se discuta la scoala despre subiectul asta, dar imi pare ca ea a luat hotararea sa creada inca in Mos Craciun.

Laura, ce frumusete de baiat ai! Nu l-am mai vazut de nu stiu cand, a crescut, e minunat! Cred ca ati avut o iesire foarte faina la Busteni, ba chiar si pozele de la bunici tradeaza momente frumoase pentru ei, chiar daca voi, adultii, ati cam resimtit oarece tensiuni.

Yagmur, imi pare rau ca asa a fost sa fie, dar ma bucur ca te vad barbata, sper din tot sufletul sa reusesti sa gasesti ceva bun!

danita, dar nu reusesc sa-i dea de cap infectiei? Au reusit sa puna un diagnostic? Of, cred ca esti tare ingrijorata, sper sa se rezolve mai repede!

Trebuie sa trimit mesajul asta repede, ca altfel mi-e ca-l trimite Cristi pe cine stie unde...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

salutare, salutare
ruxandra
dandusa
donia multa sanatate!
yagmur spor la cautat job!

ieri am strans bradul ca saptamana asta vin sa-i ridice... dimineata am zis ca nu mai iau in viata mea brad natural, aseara deja ma gandeam ca nu a fost chiar atat de rau cu stransul
vine frigul pe aici sapatamana asta... dar frig frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

seara buna.
io's. aceleasi kile, acelasi copil, acelasi piroman, ceva mai multe ore la munca si ceva mai putin timp, ceva mai multe carti de citit pe noptiera, neste grade minus afara, doi brazi lipsa in curte, mai toti dintii in gura shefei si oaresce povesti lungi bilingve greu de descifrat...adica mai nimic nou...
am promis poze si n-am pus nici macar una, asa, de bun simt. n-am emotionuri, ca-s acasa (dupa cum spuneam, nimic nou).
daca n-am uitat cum, pun amu. neselectate. daca e vreunul in pelea goala sa mi-l aratati si mie ...

[url="http://http://picasaweb.google.de/cristianabay/13#]Bestioaca:)[/url]

ete na, era si culmea sa-mi iasa. asa ramane. amen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

chinico ce frumusete de fata ascunzi tu acolo
si anunt oficial ca ne-ati intrecut la dinti !! ale mele nu au nici un canin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

De cateva zile sunt dinnou destul de agitata, ceva mai multe treburi pe cap si incerc sa le termin pana maine cand pleaca mama. Azi cand dormea de pranz, m-a strigat sa vin sa-l bag in iglu , adica sa-l acopar. Si in toata agitatia mea mam oprit. Si am stat sa ma uit la el. La cum i se schimba trasaturile de la o zi la alta, la cum i s-au lungit incredibil de mult genele, la guritza lui cu urma de la tz, la obrajorii lui care nu mai sunt asa umflati ca odinioara, la nasucul lui care se schimba si el pe zi ce trece. Si, doamne, cum mi-am mai incarcat bateriile . Si cat de odihnita m-am simtit dupa asta, si cat de BINE a fost sa stau si sa ma uit la el, sa ii ascult respiratia, sa il simt caldutz langa mine [ omulet care ofteaza cu drag]

yagmur pana gasesti luminita de la capatul tunelului nu uita sa te bucuri de timpul asta cu luca. Da-ti macar o ora pe zi in care sa iti permiti sa uiti de tot si doar sa te bucuri de luca

chinico cat de frumooooasa e bea . ma bucur ca sunteti bine

mei, eu nu inteleg cum puteti voi sa le luati haine cupiilor pentru 'mai incolo'. daca-mi zicea cineva ca d o sa poarte 27 la ghete iarna asta.... Plus ca am cautat o caciula pentru el de am innebunit, are 45 (sau 54? ) la cap, nu-i venea nimic. o prietena care ne intrebase de cadou pt ziua lui si care nu a gasit caciula, i-a adus una din germania acum. I-o largeste alex, ca-i e fixa

ruxandra am vazut tarziu mesajul, messul imi tot face figuri. da-mi un sms daca mai iesiti pe undeva, sa ne inscriem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

danita, multa sanatate mamei tale.

leyla, multa sanatate prietenilor vostri si sa dea DD sa se refaca repede.

dianav, Stefy primeste zilnic carne, fie ca e acasa, fie ca e la cresa. Nu cantitati mari, dar are doza zilnica. Are momente cand cere singura.

Yagmur, capul sus mamica curajoasa. Multa bafta in cautarea unui alt job.

shoshika, ma bucur ca Tudor s-a mai obisnuit putin si ca tu esti optimista. Multa bafta in continuare, la toti trei.

Kiki, multa sanatate la Gargarita. Si felicitari pentru puzzle.

Donia, inhalatii cu ceva uleiuri de menta, eucalipt ai incercat? Pe mine asta m-a salvat, ca eram infundata rau si o durere de cap.... de simteam ca sta sa pocneasca. Multa sanatate.

chinico, ce fata frumoasa are mama...

dianocica, ce frumos povestesti despre D....

Noi tot cu ceva mucuti, dar parca mai putini.... Cuminte foc.... a se citi belita rau...

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu carnea. Si ea mananca zilnic, insa uneori si seara ii dau tot carne, adica cate un copanel facut la cuptor. Vin in graba de la serviciu si nu am in casa nimic si atunci ii fac repede o pulpa de pui. Si ma gandeam ca e prea mult. In ciorba mananca destul de putina, cateva firisoare.

Yagmurmulta putere sa treci peste o perioada grea!
Kikineata si eu am tendinta sa cumpar muulte haine, chiar mai mari....bine ca nu sunt singura :)

Mergi la inceput