Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Leyla, of Doamne! Multa sanatate tuturor, mai ales bebelusului!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, refacere rapida. e nasoala rau

stiu ca nu e momentul, dar acum am aplombul necesar asa ca zic...
ma ajuti cu reluarea discutiei legat de numararea proteinelor si slabitul? as vrea sa incerc si eu metoda...
si cate calorii arzi la o tura de eliptica? (adica la cat ai ajuns, ca eu abia am inceput si ma misc tare lent...)

retine intrebarile si peste cateva zile cand esti mai bine poate imi spui...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

La Multi ani! pe 2009 va urez si eu
Am avut un mic concediu. Am plecat doar cu sotul cu gandul sa ne relaxam o saptamana. Oana a ramasa acasa la noi cu parintii mei care au venit de la Braila. Ce ziceti ca dupa 3 zile eram acasa ca ne era dor de tontonica.... Oricum pauza i-a prins bine ca ajunsesem intr-un punct critic. Se tavalea pe jos si curgeau lacrimi siroaie din absolut orice.....ea vroia sa verse apa pe jos, eu ziceam ca se uda si raceste etc,. ea se trantea pe jos si tot o varsa. Acum parca e mai bine, ne intelegem fara crize, sper sa o tina starea asta. Si cere sa fie iubita, adica imi da o talpa si zice " pupa mami" si pe urma mi-o da si pe cealalta. Dar asta nu cand cer eu, nuuu, ci atunci cand vrea ea.

Dandusa super fetita Crinuta!!!! Puzzle si nu din 6, 8 bucati, ci din muulte piese. Bravo ei!!

O intrebare tare importanta pt mine:
Dati copiilor carne in fiecare zi?
A mea numai carne ar manca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Donia, multa, multa sanatate. la sinuzita!

Asiza am zis.

Danita, dar mama ta ce diagnostic are? Multa sanatate.. se pare ca tot tre sa "vorbesti".. off, off.

Pe Crinuta rockerita o las pt acasa ca n-am sonor. Gata.. am admirat-o impreuna cu G pe "uninina, uninina" Si da! Am uitat.. cand e Claudiu?

Acs, nu-ti fac nici o problema. Eram deja in drum spre job. M era curios aseara, cand i-am spus unde o sa mergem in seara asta .. "o sa patineze si Victor?".
Nu, cu sania nu ne-am plimbat.. mi-ar placea. Da, si bunicii skiaza. Multumim frumos .

Vai, vai Leyla. Multa, multa sanatate intregii familii.. dar mai ales lui bb mic.

Dianav, da ai mei mananca carne in fiecare zi. Plus de 1-2 ori/saptamana au si peste la cina. Si lor de place mult.. carnita, carnita

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
poate ma inveti si pe mine candva cum reusiti. si o mica curiozitate ... cat va costa echipamentul in fiecare iarna?

Nu prea inteleg la ce echipament te referi.. banuiesc ca la costumele de ski ale copiilor. Pai eu le caut la reduceri.. cred c-am si scris aici ca in primavara trecuta i-am luat lui G overall-ul bleu (80 ron), canadiana rosie (60 ron) si pantalonii ski bleu-marin (40 ron). Asta Geschäft, nu? Canadiana rosie si pantalanii mi-au placut asa mult ca i le-am luat in dublu exemplar.. are si pt la anul . Lui M i-am luat acum vreo 4 ani 2 costume de ski cu cate 150 ron, unul pt 4-5 ani si unul pt 6-7 ani. Pe fiecare l-a purtat cate 2 ani. Acu am inceput deja vanatoarea pt la anul, am ochit unul.. astept sa bage reducerile la magazinul cu pricina.. chiar asa, tre sa-i sun.

Apreskiuri.. G are unele care venira din afara pt alt fulgulet, fura prea mici .. aterizara la noi. Le-a purtat Maya anul trecut, iar sezonul viitor sunt programati la nepoata-mea, apoi la baietelul unei prietene si tot asa. Lui M i-am luat apreskiuri asta vara din Predeal cu 150 ron.

M foloseste skiurile+claparii cel putin 2 sezoane. Asaaa.. si costumele de ski nu le folosim numai la ski.. ci in oras, la joaca de zi cu zi.

Multumita?

Apropo de reduceri, luat lui G de la Humanic ghetute de primavara piele in/out cu 69 ron (aproape la juma de pret) si ghetute de toamna (pe care dadui anul trecut 129 ron erau acum 69). Mai tre sa luam sandale si suntem asigurati cu incaltari pan la iarna viitoare.

Raluca_u, Teutz, Desiree ??

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Ruxandra, am citit ce i-ai raspuns Laurei. Deci e mai rentabil sa cumperi schiurile si claparii decat sa-i inchiriezi?
Noi nu ajungem cu copiii mai mult de o saptamana la schi (deocamdata cel putin). La anu' poate o s-o trimitem pe Maria in tabara. Salopetele de fas tin si la noi cam 2 ani/copil. Cat despre incaltaminte... am vrut sa le iau fetelor niste cizme (astea pe care le poarta sunt de anul trecut si am impresia ca le sunt cam fixe) si surpriza: 290 lei neimblanite (cica reduse). Adevarat ca nu prea am cautat, dar totusi.
Apropo de intrebarea lui Matei :), profa de schi a Mariei are un baietel pe care l-a pus pe schiuri de la 2 ani. Victor a fost greu de convins sa stea pe sanie :).
Hai ca poate stam mai mult de vorba diseara :).

Diana, ai mei primesc carne zilnic. Si la gradinita e la fel, cu rare exceptii cand le dau oua cu spanac (dar atunci tot cred ca au carne in ciorba).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna ziua minunatelor :)
Azi, desi am primit vestea ca intru in somaj tehnic de luni, sint calma si mai putin deprimata decat credeam.... voi avea timp de Luca, voi ramane la Cluj o vreme pentru ca ai mei nu ne pot tine... viata merge inainte. Olimpia va ramane cu noi, macar part-time, sa am timp si de mine... cred ca o sa zac o vreme cat ies ei pe afara si apoi sa reiau job huntigul la greu... nu va fi usor, dar voi trece si peste acest moment neplacut.. Luca sa fie sanatos.. asta e cel mai important...
Ma apuc sa-mi mut biroul ca asa m-a rugat seful.. sa ma mut inainte de a pleca in somaj

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Yagmur, imi pare tare rau ca pana la urma nu te-a ocolit vestea asta proasta... iti doresc sa ramai optimista in continuare si sa iti gasesti repede un job cat mai bun!

Dianav, si Serban papa carnita in fiecare zi, prin rotatie: pui/vita/peste/ficat (cel mai des ii vine randul carnitei de pui)... asta la masa de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

reusesc sa va citesc si sa va scriu de la serviciu... lucru mare!
suntem mai bine. tudor a mers la cresa. cica a fost cuminte, a si mancat un pic. bineinteles ca a marait un pic cand l-a lasat mama acolo, dar s-a jucat cu copiii, a cantat... asa zice doamna...
eu m-am apucat sa trimit cv-ul sotului peste tot. poate, poate iese ceva...

toate bune deci!
va pup si va doresc o saptamana usoara!

va multumesc pentru incurajari!

Mergi la inceput

Manu, imi pare rau! Tin pumnii sa gasesti un job asa cum ti-l doresti si cat mai curand!
Cat dureaza somajul asta tehnic?
Putem sa te ajutam cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Asiza, da M crede in mos Craciun. Ca si in Spiderman cu care vorbeste pe walkie-talkie. Era f revoltat ca un coleg i-a zis la gradinita ca Spiderman nu iegzista, el i-a spus ca iegzista ca doara vorbeste cu el. Sa vedem la anul cu .. cand o incepe scoala..

Acs, la cat skiaza M se merita clar sa cumparam echipamentul si nu sa-l inchiriem. Basca il va folosi si G. Plus ca nu-i acelasi lucru, altfel il simti pe-al tau. 290 ron pret redus?? [omulet cu ochii cat cepele].

Yagmur.. nici nu stiu ce sa zic. Sper sa treci cat mai repede peste aste vremuri tulburi. P.S. Pe Olimpia nu carecumva s-o scapi! Daca nu si nu.. poate-o trimiti la capitala. Mai au si altii nevoie de asa bomboana de dadaca.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput