Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Deci treaba cu bona e cam asa...
Sotul ei e sofer la o firma austriaca. Patronul, mutat recent din Austria, l-a trimis,cu o duba, sa-i aduca mobila din Viena, si i-a spus ca poate sa-si ia si familia cu el fiindca le plateste o saptamana de cazare acolo. Plus diurna si cheltuielile cu benzina decontate. asa ca pt bona, care nu a iesit din tara in viata ei, e o ocazie unica!
Au plecat de vineri, ea cu sotul si cu fetita cea mica (care era foarte incantata si nerabdatoare sa vada mai ales gradinazoologica).
Eu am inteles-o, e prima data cand vine sa-mi ceara ceva, decat ca ma incurca teribil.
Le-am dat si ceva sfaturi, pe unde sa se duca, de unde sa shoppuiasca si ce atractii pt copii sunt...sunt ok cu asta, decat ca ma incurca rau cu job-ul.
Sper sa o scot la cale cu medicalul, azi am vorbit cu mama si daca alta cale nu-i, o sa vina de miercuri sa stea cu Rares!

Mergi la inceput

Ruxandra, savurat pozele voastre, cata zapada, voie buna si distractie! Alea cu Conul in zapada sunt mortale!Si ce se mai joaca el cu catelul ala negru...
Abia astept sa mergem si noi, la Sibiel, pentru cateva zile,peste 2 saptamani
Dandusa, am admirat-o pe Crinuta facand puzzle-ul. Super!
Donia, sanatate multa, sa te pui pe picioare repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DANUtZ-da,e de inteles cu bona...

DONIA-sa te faci bine !!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, sanatate multa! Ma ganedeam eu ca ceva nu e in regula la voi, caci n-ai mai venit sa continuam discutiile...si stiu ca tu cand zici ceva, apai te si tii de cuvant! De aceea am presimtit eu ceva azi, dar important e sa te faci bine, s-apoi 'om discuta cate-n luna si-n stele

Danutz, sa-i fie de bine bonei lui Rares. Intr-adevar asa ocazie nu merita ratata!

Dandusa, am murit de drag cand am vazut-o pe Crinuta cum face puzzle!!! Super, super, super..Denis are doar dintr-alea de lemn, dar o sa-l incerc si cu astealalte!

Noapte buna, ma duc sa vizionez un film ca tot se intreba cineva cand mai am timp de vizionat filme...iacata, cam pe la ora asta sau mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat sa va salut si sa va urez o saptamana linistita.

Donia, multa sanatate.

shoshika, multa bafta si tie si lui Tudor, in continuare.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut

pe scurt de tot : mama tot in spital , febra 39 ..nust ce sa mai zik, azi ma duc sa "vorbesc" iar cu dr !

P e ok , cu coto home, numai lampa e libera in rest e pe peste tot !

D
ps revin daca mai pot ! o zi faina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
donia multa sanatate. iti recomand cu caldura inhalatiile. la mine functioneaza teribil de bine.
danutz m-am distrat, sincer, cu bona la shopping. lasa, profiti si tu sa stai cu puiul ... da-l-ncolo de serviciu.
danita multa sanatate mamei tale.
aelita "maraie Andrés un pic . tati: unde l-ai pus ? eu:...nu mai stiu !"
dandusa f tare crinuta cu puzzle-ul ... cel mai mult m-a uimit rabdarea cu care cauta ea piesele ... bine ... dupa ce am ramas masca ca il face singura
yagmur tin pumnii sa fiti bine! pe toate planurile. ]
ruxandra ce pot sa zic? ca pozele-s minunate? ca voi sunteti frumosi? logic ... nu e nevoie sa zic, ca stii. dar am sa zic ce mult va admir, ca va plimbati cu copiii, ca ii duceti peste tot, ca ii invatati de mici cu drumetiile si plimbarile si muntele si marea si tot. bravo, poate ma inveti si pe mine candva cum reusiti. si o mica curiozitate ... cat va costa echipamentul in fiecare iarna?

am o mica problema cu dani. va ziceam ca am ajuns in faza in care vrea sa faca totul singur. si se enerveaza teribil cand nu reuseste. plange, se supara. si ii tot explic ca va reusi, ca trebuie sa incerce pana reuseste, cand reuseste ceva il laud ... degeaba. la primul rateu incepe cu: "nu pot" si cu plansete de ti se rupe inima. help. eventual si de la mamici cu 2 copii care au trecut cu bine de aceasta etapa. really, chiar nu stiu ce sa ii mai fac/zic. si daca zice cineva ceva de "rabdare" ii dau cu ceva in cap. virtual.

va pup, ma apuc si eu de treaba dar mai trec pe aici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Neatza mamici!
Offf Danita, parca nu se mai termina odata. Tin pumnii pt azi, sa te 'intelegi' cu dr.
Ce bine e acasa!!! Rares deseneaza, eu arunc un ochi pe forum, imi beau ceaiul in liniste, fara telefoane, probleme, urgente!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Buna dimineata tuturor!
La multi ani cu bucurie, voiosie, anul nou sa va aduca multe lucruri bune, copii sanatosi, mult mult noroc si multa multa sanatate!
As fi avut atat de multe de zis ca am parcurs un capitol intreg in care am vazut poze minunate cu voi toate cum ati petrecut frumos de sarbatori, si cum au fost fulguletii minunati la serbari, la aniversari, de Craciun cu Mosul, de revelion…minunati!
As fi avut si asa de multe de povestit si despre vacanta noastra minunata, despre Kaan…
Dar, nu am putere…sambata trebuia sa mergem la ski impreuna cu alti prieteni, vineri ne-am razgandit insa, ei insa au plecat sambata dimineata, el, sotia, copilul de 1 an jumate si mama sotiei…aproape de Brasov masina a derapat, a lovit un stalp, si s-a rasturnat…din fericire in mare parte sunt ok, el este fizic foarte bine, nu are nimica, sotia are fractura de sold, mama ei are lobul unei urechi si nasul rupte…bb este in soc…inca nu si-a revenit, este pe sedative si glucoza de sambata, ieri inca nu-si revenise…of, of, of…nu mai am cuvinte! Ma gandesc numai la socul lui din timpul impactului, apoi socul cand s-a uitat la cei trei si toti erau inconstienti, cand a luat copilul in brate si nu stia daca traieste sau nu…apoi la ce a trait in momentul in care acesta e inceput sa respire….
Ma opresc aici, sanatate multa tuturor, fulguleti, mamici, tatici, bunici…revin cand oi avea putere…
Va imbratisez si aveti grija de voi toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Danita, multa, multa sanatate mamei tale!

Donia, multa santate! Pacatoase rau sinuzitele astea. Tin pumnii sa te refaci repede!

Aelita, scumpa foc Sofia, cum stie ea tot ce-i legat de Andres.

Manu, multa sanatate! Tin pumnii sa fie bine cu serviciul si sa treci de perioada asta! Pupici lui Luca de la bursuci!

Dandusa, e mortala Crinuta! Imi place la nebunie si in postura de rocarita si serioasa, facand puzzle.

Ruxandra, superbe pozele! V-ati distrat de minune!
Mi-au placut baietii imbujorati si Grigore in rucsac, de fapt toate pozele.
V-ati plimbat cu sania trasa de cai? Schiaza si bunicii?
La multi ani tatalui de familie superba!
Azi Victor a facut-o de oaie. De fapt eu sunt de vina ca n-am pus telefonul bine (el doar s-a jucat). Promit ca nu mai fac! Bine ca e luni si nu weekend, ca la ora aia nici nu facusem ochi cum trebuie. Aaa... si apropo de asta: ma plangeam Mariei ca v-am deranjat si se uita la mine si ma compatimea :).

Dia, succes la serviciu!

Bambo, multa sanatate Antoniei! La multi ani tatalui tau!
E tare dulce Antonia cu zulufi!
Ai doar 26 de ani! Multi inainte!

Shoshika, mult succes sotului in cautarea unui nou loc de munca!
Cu Tudor nu te necaji. Ii e si lui greu acum, dar o sa se obisnuiasca treptat.
Si eu as zice sa-l lasi deocamdata la program scurt daca poti.

Danutz, te inteleg si pe tine, inteleg si bona. Daca-ti poti lua concediu medical, e perfect (si profiti de o mini vacanta).

Adinazot, e atat de dulce Alessia cu codite. Imi plac mult pozele cu oglinda!

Dianocica, d e precoce. Si eu ziceam de Maria mea :). Cu Victor deocadata am discutii despre jocuri, jucarii, mancare (cere de cum se trezeste "cane, baza" = carne, branza) si altele de genul asta.

Laura, din pacate nu stiu cum sa te ajut. La fete a prins faza cu "unde-s doi puterea creste", dar pe ele nu le afecta atat de tare cand nu reuseau sa faca ceva singure.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput