Fulguleti de nov-dec 2006 (206)
Raspunsuri - Pagina 11
dianav spune:
Kiki iti vine minunat freza de culoare frez( eu asa o vad). Ai o poza acolo unde semeni extraordinar de bine cu Garga. Si aceeasi expresie si privire poznasa.
Iulia=Stefy multa sanatate pentru Stefy!!!! Sa treceti cu bine.
acs spune:
Azi e o zi importanta pentru familia de bursuci: mamaie (bunica lui Stef) are 93 de ani. Sper sa fie la fel activa si sanatoasa si de acum inainte.
Asa ca fetelor, poftiti la tort si la un pahar de vin :).
Dianocica, ambele fete sunt la gradinita de pe Zorileanu :). Poate asa ne cunoastem si noi :).
Dbunny, ce de copii frumosi! Tin minte reteta de tort; chiar pare simplu de facut.
Lacramioara, multa sanatate!
Olita: Victor cere in fiecare dimineata si-l pun pe wc. Cred ca-i place ca sta lipit cu capul de mine.
In timpul zilei uneori cere, alteori il pune mama (eu doar la cerere :) ), alteori face in pampers. Dar in scutec face doar pisu, restul la olita. E un pas inainte si, cu siguranta, la primavara renunta la pampersi.
Multumesc fetelor pentru raspunsurile in legatura cu Ioana.
Cu venitul noaptea la noi in pat o inteleg; eram mare (liceu) si, cand vedeam un film de groaza, ma duceam sa dorm cu mama.
Frica asta cred ca vine de la jocurile cu Stef :(.
Ioana doarme cu Maria si Victor in camera. Pana adorm le las deschisa usa si lumina aprinsa pe hol. Noaptea le inchid pe amandoua. Ioana vine la noi la prima trezire (cam pe la 4-5). Cred ca pur si simplu vrea sa stea cu noi, cu toate ca nu exclud nici varianta viselor urate (chiar am vazut-o plangand in somn :( ; mi-a zis ca a visat monstrii).
Ma supara insa ca nu-i convine nimic din ce i se cere: nu vrea sa se spele, sa se imbrace... caci are altceva de facut. Si cu asta o inteleg, dar n-am incotro :(. Si-i explic si pare ca intelege si e de acord, dar apoi face la fel. Si reactioneaza urat daca nu i se face pe plac in momentul in care cere. Nu facea asa acum ceva timp. In fine... v-am impuiat capul.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danutz spune:
Neatza!
Multam fain pt raspunsurile cu olita! O sa cer meditatii intensive bonei, sa vad unde gresesc eu si cum de reuseste ea!
Dbunny, chiar ca zarva mare. Ce a crescut piticul!!!
Sa va zic de azi dimineata: dormeam bine merci si deodata ma pomenesc cu o rasuflare calda pe obraz. Rares se trezise, se daduse jos din patutul lui, a deschis usa de la camera lui, a venit pana la patul lui mami, a vazut ca mami doarme, s-a urcat langa ea, s-a lipit si mi-a dat un pupic de buna dimineata! Dulce foc, nu?!!!
adinazot spune:
Neata fetelor!
Poftiti la cafeluta!
KIKI,arati super asa,tanara si indrazneata!
DBUNNY,scump tare blondutul!
YAGMUR,va pupam,iti doresc putere si bafta in continuare!
Laura13 spune:
buna dimineata, mamici!
multumesc din suflet ca mi-ati raspuns la intrebare ... concluzia aceeasi: rabdare. care, din pacate, s-a evaporat, momentan.
ceva probleme pe acasa, cu florin, cu serviciu si cu banii. destul de nasoale. dar, poate ne ajuta DD sa trece peste ele ... cumva.
daca dispar din peisaj ... again ... o perioada sa stiti de ce.
va pup cu drag.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
adinazot spune:
LAURA,imi pare rau ca ai probleme,iti doresc sa se rezolve,sa intre lucrurile pe fagasul normal!
Eu merg azi la control la san,de ceva vreme ma doare sanul stang,si parca simt ceva acolo,azi am programare,sper sa nu fie grav...dar trebuie neaparat sa vad ce e.
va pup
bamboletta spune:
Neata ![]()
Am fost ieri la medic pt varice am venit un pic dezamagita
cum mama si bunica au si ele varice nici eu nu ma vad prea bine
mi-a dat tratament 3 luni cu detralex trebuie sa port ciorapi medicinali din aia pt varice mai tot timpul
,interzis masajul anticelulitic,sauna...tot ce are legatura cu caldura atunci se sparg vasele 
luni am programata o sedinta cu laserul...
Azi am inceput operatiunea fara pampers in casa
i-am dat chilotei...i-am explicat ce si cum
pana acum s-a cerut o data la baie sa faca pipi
poate ne reuseste
Iulia-Stefy-offf sunteti amandoua bolnavioare,multa sanatate 
Acs-La multi ani pt mamaie 

Danutz-un scump maria-sa 
Laura-sper sa se rezolve repede problemele 
Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ruxandra_sb spune:

La multi ani Claudiu 

Sa fii sanatos si fericit impreuna cu stralucitoarea ta familie. 
Adina, curaj si bafta! 
Fusei ieri la eco la san.. moarta de frica. Anual cate una, iar de la 40 incolo mamografie.
Cate discutii filosofice aveam despre fericire...
Superficiala de mine..privea mamici cu copii si le consideram plafonate si obosite..
Acum daca as putea le-as cere scuze..era atat de simplu sa gasesti fericirea si nu stiam..
De pe 26 noimebrie 2006 zambesc in fiecare zi.. si imi salta inima so high..
Lavinia, 
Ptiu, ptiu ca frumoasa mai e Bea. Ptiu, ptiu.
Doamnelor jos palaria ca cetiti in limbi streine.. eu una numa in nemteasca pot
, english no. Dar tot romana prefer.
Kikineata ce frizura, ce frizura. Sa-ti traiasca.. da, asa-i ca tre sa te bibiliesti, sa te aranjezi? Imi place si culoarea turbata.. e vopsea sau numai colorant?
Cum mai e Stefy?
Shoshika eu am avut 4 zile de medical la nici o luna dupa inapoierea la job si mi le-a calculat la salariul de acum.
Monica, cum mai este Dragos?
Danutz e fain pe-acasa, ai? 
Cu cumnparatul in avans.. nici un truc, pt ca amandoi sunt destul de lineari si li se potrivesc masurile standard; mai ales de cand s-au bagat elasticul reglabil la pantaloni
. In primii ani M a crescut cam 8-10 cm/an. Anul trecut G avea 75 cm si deci pt iarna aceasta i-an luat overallul si costumul de ski de 86 cm. La 2 ani G avea 83 am, deci pe-acolo. Si tot asa pt la anul. La incaltari G poarta acum 22. Pt primavara i-am luat 23 si-i sunt acum un pic mari, iar pt vara/toamna 24. Si M a crescut cam 2 numere/an. Alta observatie.. pantalonii.. ca baiat va purta forever pantaloni, asa ca acum suntem dotati cu exemplare pana pe la 9 ani. I i-am luat de pe unde am apucat.. sa fie faine si colorate, de calitate, sa fie preiswert (=sa merite pretul), etc. Sau tricouri, sau bluzoane, sau camasi faine. Daca-mi place ceva iau si cu 2-3 ani in avans... ca mi s-a intamplat ca anul urmator sa nu mai gasesc si ma enervez ca de ce nu le-am luat atunci Si, din cand in cand reevaluez stocul
si le scot afar pe cele carora le-a venit vremea.
Acs, nu stiu ce sa zic cu Ioana.. si M are o perioada cam ciudata.. Cand mai patinati?
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
danutz spune:
Off Ruxandra, stiu ce vrei sa zici cu eco aia!
La fel patesc si eu de fiecare data, numai ca la mine se inmulteste cu 3 (adika si eco la san si la tiroida si la rinichi) si de fiecare data sunt moarta de frica. Acu, la sf de februarie ma paste aia de san si de tiroida...asta-i viata!
Cu cumparatul in avans , stam cam asa: la 1 an Rares avea 83 cm si purta 20 la cizmulite. Acum are 97 cm si poarta 25. De unde sa-mi inchipui io ca o sa creasca atat intr-un an!!! Taica-su zicea ca a vazut niste training-uri dragute foc la Cocodrillo, pentru 4 ani (cred marimea 104-107), pai extrapoland dupa algoritmul tau, cam astea i s-or potrivi la anu'. Cred ca ma risc! Merci 
Bambo, tin pumnii pt ce vrei tu sa faci!
Laura, sa dea DD sa scapati repede de probleme (vorbeam aseara cu Cata despre criza si despre ce multe probleme sunt si micro si macro si concluzionam ca abia e inceputul! Offf, toata lumea zice ca traim timpuri istorice, da'cine ar fi vrut asta?!!!
)
Adina, tin pumnii si tie! (apropo, ti-am zis ca pe 24 mergem la Sibiel? Poate apucam sa ne vedem!)
La multi ani mamaie de Mamuela si de bursuci!
La multi ani Claudiu, tatic de familie stralucitoare!!!
acs spune:
La multi ani Claudiu! Dandusa, sa-ti traiasca!
Ruxandra, mergem vineri (adica maine :) ) seara la patinoar. Veniti?
De data asta il lasam pe Victor acasa si ma sui si eu pe patine.
Stef a venit de la serviciu cu o pereche de patine numarul 40 (prea mici pentru un coleg). Daca reusesc sa ma tin pe picioare si sa nu-mi rup nimic, probabil le cumpar.
Am fost in Carrefour marti si ne uitam dupa patine pentru Maria si Stef, dar n-am luat nimic. Cred totusi ca ar merita, asa ca ne mai gandim.
Am inteles ca patinoarul din parcul Bazilescu ar fi mai liber, dar pana nu stiu sigur programul, nu ma aventurez pana acolo. Trimit spionii sa se intereseze :).
Danutz, multumesc! Doamne ce scump e Rares; o placere sa te trezesti asa dimineata!
Multa sanatate si numai rezultate bune la ecografii!
Laura, tin pumnii sa se rezolve totul cu bine!
Adinazot, multa sanatate! Sa nu fie nicio problema!
Bambo, multumesc!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni