Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

asta noapte -19, azi -20 ; acum sunt -21, dar de la vant, feels like -30 brrr
yagmur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Kikineata, imi place mult si tunsoarea si culoarea si, mai ales, cum iti vine!
Ai dreptate cu coada zilnica; si eu m-am saturat de ea, dar n-am curaj sa ma tund :(.

Lavinia, emotionanta povestea nasterii!
Spor cu mutarea!

Yagmur, mult succes si nu te lasa! Aparati drepturile!
Multa sanatate lui Luchita!

Lacramioara, multumesc! Multa sanatate lui Stefy!

Donia, Diana, bravo voua ca va mobilizati si faceti sport! Poate reusiti sa ma ambitionati si pe mine! Asa ca va citesc in continuare.

Mamaana, brrrrr. Si noi ne vaitam cum incepe s-o ia sub 0 grade.

Ioana mea trece printr-o perioada in care nu-i convine nimic si se infurie, plange la gradi (pentru ca nu are curaj sa spuna tare ce vrea), nu vrea sa asculte, ba chiar face cam pe dos tot ce i se cere... Ea e tare dulce si lipicioasa, asa ca de cele mai multe ori se ajunge la a i se face pe plac. Insa cred ca nu e bine. Plus ca ii e frica si vine noaptea la noi in pat, cam in fiecare noapte, de aproape o luna. Oare ce-o fi si cum sa reactionez? E clar ca nu e bine ce fac.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Yagmur,
mamica puternica si optimista,sant alaturi de tine si sper din suflet ca d-zeu sa aranjeze lucrurile astfel incat sa va fie bine,va pup tare
Kiki,
iti sta super cu noua freza,am sugerat eu odata ceva de genul asta,da' m-ai pus la colt din trei vorbe si mi-am vazut de treaba...ma bucur ca am intuit bine felul tau de a fi si freza care ti se potrivesteabia astept sa te vad albastra
Danutz,
sant la zi cu subiectul 'olita',asa ca am sa-ti povestesc despre cum este la noi...
prezentat,explicat,incercat...da' NICIODATA nu a facut nici macar o picatura de pipi sau kk ...,se punea pe ea si in cateva secunde se ridica...am zis clar : nu-i pregatita!,asa ca o voi lasa pe post de jucarie...zis si facut...
in fiecare seara,inainte de baita,o dezbrac de pantalon si de pampers si o las sa zburde in pasa goala,o singura data a facut pipi pe ea,in rest cred ca s-a abtinut...sau nu stiu...probabil ca nu se simtea in largul ei sa faca pipi pe unde apuca,dar nici nu spunea nimic...totul ok pana aici...
acum trei zile,era dezbracata,pe picirul meu,simt pipi(putin),se da jos de pe picior se duce la olita si din propria-i initiativa se aseaza si face pipi...,m-a dat pe spate...nu-mi venea s acred cat de scumpa a fost...a doua zi s-a repetat figura...,apoi a ridicat olita si mi-a aratat ca a facut pipi,a treia zi(aseara) la fel...
cand a venit tati dimineata,a putut admira operele trei zile la rand cu biletelul de rigoare "primul pipi al Crinutei,facut la oala"etc...ps:la primul kk,o sa-i fac poza...n-o sa-l las toata noaptea in baie sa miroasa...
nu pot sa-ti explic cat de mandra santtttt...,cat de bine ma simt sa vad ca ea...,puiuta mica...a inteles la ce foloseste obiectul...si ca abia acum este pregatita sa-l incerce...m-a urcat in al noualea cer,nu alta...
Donia,
Crinuta canta bubulina gospodina(melodia lui Stefan Banica jr)
sinuzita are si mama de cand se stie...,probabil ca nu-i tratata deajuns...sau este ea f sensibila(are si operatie pe acolo),mereu se plange de dureri...
sper sa nu te tina mult,sa gasesti leacul potrivit
o rugaminte...da-mi si mie detalii despre casuta din turta dulce...,ce era facut deja si ce ai facut tu...,sant semi-preparate(praf in punguta) sau ai reteta si le-ai facut tu(decorul)?vreau sa-i fac o surpriza Crinutei
Lavinia,
spor la mutat,ma bucur pentru voi,probabil ca veti fi singurei ca trei porumbei,vreau sa-mi fac timp sa citesc si eu povestea nasterii
Dianarus,
frumos mesajul scris Laurei,f frumos...
Iulya,Shoshika,
sanatate multa din partea noastra
Dbunny,
arunci cu tortul de biscuiti...,ma faci sa balesc la gandul ca o fi ala pe care-l stiu eu...,cumpar biscuiti...si tu ce faci?fie-ti mila de-o mamica pofticioasa
Ruxandra,
azi!

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

noi bine, foarte bine sau nu asa bine, in functie de cat isi ainteste de buni, de slatina,de bunu, de carci....dar per total bine.

acs cumva una din fete e la gradi pe zorileanu? mi s-a parut ca te-am vazut azi pe geam . nu cred ca e cazul sa te invinovatesti ca faci ceva rau, cred ca ar trebui sa afli ce s-a intamplat de a marcat-o atat de tare. si sa te pregatesti pentru orice, poate fi ceva foarte banal sau ceva foarte nasol. sper sa fie prima varianta si iti pumnii sa gasesti o abordare pentru a o face sa ti se deschida (cu mult accent pe cat o iubesti si pe faptul ca orice s-ar fi intamplat tu nu ai sa fi suparata pe ea, incerci doar sa o ajuti )

donia ma uimesti. cu sinuzita dupa tine (plus doi puradei acasa )si faci calcule la greutati si calorii. you rock

laura pe de o parte mi se pare normal sa isi doreasca sa faca multe lucruri si sa se simta frustrat cand nu o poate face. pe de alta parte mi se pare ciudat ca nu accepta ajutor de la voi. eu nu as face nimic special, dar as incerca sa fiu atenta sa nu primeasca apa la moara, de genul, vai, un baiat asa mare si nu stie sa faca x sau y. sau vai, tu esti prea mic pt... adica mai mult as cauta ce anume din comportamentul celor din jur ii alimenteaza frustrarile.

stiu sigur ca mai era ceva....hmmm...ce oare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Acs,
eu i-as face pe plac
poate are nevoie de mai multa atentie din partea voastra fie ea si negativa...(poate deaia face pe dos) si poate deaia va vrea seara impreuna,frica poate-i doar un pretext
vorbeste cu ea

Familia stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

IULIA ShtEFY-sper sa scapati de febra cu antitermicele ,repede !

YAGMUR-ma bucur sa aud ca sunt protejati oarecum parintii singuri. te-ai interesat in ce fel esti protejata ?

BAMBOLEttA-mabucur ca ati scapat de febra !!!!
doar 400 de lapte zici ?Sofia bea 210 dimineata si 210 seara si eu eram taaaare multumita.cand cere in plus mi se pare ca e mult

ACS daca ii lasi o luminita aprinsa,mica,veioza,ceva slab,ii mai e frica?
si eu i-as facepe plac,cum zice DANDUSA.de obicei cand sofia are perioade "rele" incerc sa o inteleg,o tin mai mult in brate,cateodata ma mai enervez si eu dar ma calmez repede si iar o bibilesc...si nu s-a rasfatat,nu cere in brate decat f rar..

OLItA-nici la noi nu a facut niciodata nimic la olita,de doua zile am inceput iar sa o pun ,si sta ...apoi o las fara scutec si face din 10 in 10 mnute pe pantaloni si plange,se cracaneaza,nu ii place. nu o cert ,bineinteles,ca deja e amarata rau de ce simte,atat de amarata ca atunci cand i-am pus iar scutecul si facea pisu plangea iar cracanata,crezand ca o sa se ude iar.
era asa caraghioasa cum mergea cracanata cu pipi pe pantaloni !
azi a stat o data peolita,cu mana la falca,uitandu-se la desene,cred ca o juma de ora .s-a ridicat si a zis " pishu nu " aratand spre olita,noi am crezut ca ne spune ca nu a facut pishu la olita,ii dam scutecul la loc si imediat FACE! deci ea spunea " pishu nu fac aici,vreau la chiloti"...cam asa ceva ,nu ca nu facuse.
nu mai conteaza ca nu a facut,o bucurie a fost ca:DECI StIE SA ZICA INAINtE SA FACA,doar ca zice ce vrea dumneaei
ca eu ma gandeam ca inca nu tine si nu apuca sa spuna ,ca spune dupa.
dar cand e pe oala si nu vrea sa faca acolo,se poate tine pana ii pun pampersul...sa vedem cum o facem sa fie pe invers

DANDUSA-bravo pt olita ! nioci eu nu vreau sa o fortez ! sta cat are ea chef ,cand are chef,daca zice nu e nu.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dandusa fii antena! reteta asta e cea mai rapida reteta din cate-am incercat vreodata, jur pe tata!(pe mama nu, ca mi-e draga)
daca vrei tort rotund cumperi biscuiti rotunzi, daca vrei mai dreptunghiular iei biscuiti mai patratosi, si tava de rigoare.

cumperi ciocolata calda la plic, densa(stiu ca aveti cel putin un fel - dr oetker) si-o faci cum scrie pe plic...densa.

Intr-un bol separat pregatesti lapte indulcit dupa gust amestecat cu vreo lingura mare de scortisoara.(daca pui laptele la fiert cu scortisoara si o coaja de lamaie e si mai aromat).

Inmoi biscuitii in lapte(bagi si scoti doar) si plantezi un strat pe tava, apoi pui un strat generos de ciocolata calda densa, apoi iar biscu, iar cioco...pana termini ingredientele. ultimu strat il lasi de cioco,si incerci sa imbraci putin si peretii. Daca vrei decorezi cu ce-ai prin casa. E super simplu, eu fac cel putin odata pe luna, este f banal, reteta saracului-spaniol...pacat ca Dani nu agreaza nici un tort nici un chec...c-as face cu ciocolata calda amestecata cu budinca...
Arata cam
asa

kiki arati beton cu freza si culoarea aia-n par.

lacrmioara antibiotic nu luati?sanatate multa

olita nu. in schimb am facut odata caca cu buni la wc, si de vreo 2 ori pisu...din greseala...

Am pus si www.flickr.com/photos/dbunny/3196818351/in/set-72157601714415387/" target="_blank"> poze

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dbbuny vazui scumpetea-n poze.
dupa atata zarva si copilarime,s-a hodinit omu' c-un biberon

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Stefy, tot cu febra... eu m-am pricopsit cu o angina...si am niste dureri... Dar scapam noi si de astea.

Yagmur, ma bucur ca tu esti increzatoare si e bine sa-ti stii drepturile si sa nu-i lasi sa treaca peste tine. Iti tinem puminii, mamica curajoasa.

Donia, Diana, bravo voua ca va mobilizati si faceti sport. Poate reusesc si eu sa ma mobilzez.

Bambo, multumim. Tot cu febra, dar parca nu mai urca peste 39... Iar tie multa bafta la medic. Astept cu interes sa scrii cum a fost, poate imi fac si eu curaj.
In ceea ce priveste laptele, Stefy bea cam 200 dimineata, dar pe la 16 mai manaca niste branzica, sau iaurt, seara, mai incercam un cascaval, branza iaurt.... ca lapte dulce... pauza. Cand il bea la biberon mai mergea, dar asta s-a terminat acum un an si de atunci lactatele se iau in diverse moduri.

Kiki, s-ar parea ca a ajuns, ca pediatra spune ca e jale la cabinet. Si nepotul meu, care e cu 4 luni mai ic decat Stefy am aflat ca e in aceeasi situatie. El deja i-a Augmentin. Eu incerc fara antibiotic, dar daca dupa 3 zile nu se potoleste febra.... am sa mai vad.

acs, multumim.

dandusa, felicitari Crinutei, pentru olita si tie pentru rabdare. Si la noi olita a fost intai jucarie, palarie de cowboy si altele si apoi a ajuns ceea ce trebuie sa fie ea de fapt.

Donia, cum mai e cu sinuzita? Ca la mine mai recidiveaza, in special de la frig. Am facut-o cand aveam zece ani, la vremea aia nu aveam mintea de acum si tratamentul l-am luat mai mult in ras.... si acum tot recidiveaza. La 17 ani am ajuns la spital ca se umflasera sinusurile asa de tare... dar tot cu ea am ramas. Si am vesnic nasul infundat.

aelita, multumim. Asa sper si eu.

Dbunny, m-ai imbolnavit cu tortul. Antibiotic inca nu, mai astept putin. Daca in 3 zile nu scapam de febra fara, atunci... Fug de el, pentru ca ii face varza imunitatea si asa... necorespunzatoare.
Ce dulce e el....la odihna.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata...
Va ofer repede un ness ca daca voi fi acasa acolo nu mai am
Si acum ce am prins si vazut din zbor...
Kiki, esti mortala cu noua freza..... chiar mi-a placut tare mult si te intinereste super tare...
Iulia, bantuie viroza asta peste tot.... Luca a avut peste 39.2 mai mult de 5-6 nopti la rand, dar nu i-am dat antibiotic.... luase pentru enterocolita si fiind virala chiar nu avea rost.. acum se simte bine..
Bambo, sper ca se simte mai bine acum...
Dandusa, ti-l trimit pe Luca la Constanta.. poate va sta si el pe olita... mai ales ca ar trebui sa reducem cheltuielile masiv ; felicitari Crinutei..
Donia, si eu am sinuzita dar iarna asta am scapat... desi acum imi curge nasul si nu aud bine.. e clar ca am luat si eu viroza de la Luca.. azi incep sa bag ceva medicamente sa scap repede
Dbunny, super tortul.. cred ca incerc si eu... si asa trebuie sa ma apuc de gatit ptr Luca... saracu' de el.... n-am mai gatit de multi ani (noroc ca mai vine Olimpia si poate mai invat de la ea)
Teutz, pe unde umbli? M-am bucurat ca am reusit sa va vad in Buc, chiar daca doar pe fuga
Danutz, esti o scumpa.... ca intotdeauna.... merci mult... aseara ne-am uitat la pozele din Antalya si Luca tot il striga pe Rares....
Ce mai era, ce mai era???? E clar... sint tare uituca..
O zi cat mai frumoasa si copii sanatosi si voiosi..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput