Fulguleti de nov-dec 2006 (206)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI pentru bunica lui Stef..... abia astept sa ne revedem in Bucuresti cu bursucii cei frumosi
LA MULTI ANI taticului Claudiu.. sa traiesti frumos alaturi de familia ta minunata..
Si acum intrebare, intrebatoare pentru "capitaliste": crese de stat in Bucuresti, de preferat zona Cotroceni exista???? Mi-e groaza numai la gandul de cresa de stat, dar nu vad alte solutii.. privata este intre 1000-1500 RON la program lung...
In haosul care este acum in viata mea ma gandesc la relocarea la Buc.. dar avand in vedere ca nu am job, ai mei au refuzat sa stea cu Luca (nici macar sa stam noi la ei o vreme), ma gandesc ca trebuie sa gasesc o cresa de stat; joburi nu prea sint, salariile sint din ce in ce mai mici, si imi este foarte clar ca nu imi permit privata... Deci, daca cineva stie pana apuc eu sa puric pe net.... mi-ar prinde super bine..
Nu mai am chef de nimic, abia astept sa ajung acasa... inca sint bine, desi uneori ma mai intristez... la o prietena buna cu care am vb de dimineata i-a murit tatal.. si ce vesela era cand am vorbit ... unde e butoiul ala de pink??????Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, nu-mi aduc aminte de sugestie deloc asa ca poate mi-o improspatezi. Stiu ca ne-am sicanat noi cand spuneai ca ar tb sa ma tund scurt sau ca asa ma vezi si io nu si nu ca vreau par lung. Tembela! Ma chinuisem vreo 4 ani sa-l las, e ff subtire chiar dc nu e rar, e parul ca la matze deci doar o tunsoare aiurita da ceva "volum" mult spus si o linie. Exact ca o matza plouata sunt. Dar te rog zi-mi exact ce-mi sugerai. Unoeri parca nu am creierul la mine ma focusez pe Garga si restul e parfum poti sa ma bati cu carpa uda am uitat uitat uitat dar nici nu-mi amintesc schita.
La Multi Ani sotului tau si sa primesti TU :) un cadou de ziua lui.
La mai multe Crinutei cu pipilica la olita.

Ruxandra, e vopsea si nu are nevoie de aranjare pt. mine. E un amestec de culori sa iasa culorile sugerate de mine. Ceva produs de styling da. De aia n-am vrut sa pun pozele alea initial ca eram venita atunci de la cofor si mie coafura prospata nu-mi place. Poate cand mai mergi undeva dar nici atunci. In general imi place dupa prima spalare, altfel se aseaza tunsoarea dupa 1 -2 sapt cred ca Dandusa stie sa confirme...cel putin asa e in cazul meu. Uite cam cum arata azi nearanjat (nici macar dupa baie), nespalat de vreo 3 zile http://picasaweb.google.com/kikineata/FREZA2009#5291499088444753810

Bey deci cu hainele nu puteai sa descrii mai bine. Exact asa fac io si G e la aceleasi masuri cu Garga in picior. Acu e a mai are si unele 23 dar cu 2 sosete. Asa ca pt. primavara 23, toamna/vara 24, iarna 25. dar pana la 9 ani n-am avut curajul. Pana pe la 3 juma. Dar asa e mi-ai dat un impuls sa iau macar 4 ani. Si asa ai dreptate ca uneori nu gasesti ce tb si-ti pare rau. Eu am anumite piese "de rezistenta" pe care le vanez multa vreme.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

ca-s

La multi ani strabunica de bursuci frumosi!

93 de ani e ceva. Sa traiasca si sa fie sanatoasa!

Acs uff.. nu promitem nimic.. ca maine avem programare la dr si mai tre sa ne culegem si nepoata. De la 7,30?

Arata bine freza nebibilita Kikineato . Bre, haine pt 9 ani i-am luat lui M.. uitasi c-am 2 ?! Oricum, daca cumva scapa M una.. o poate recupera frati-su.

Danutz.. bafta si dumitale.
Apropo cu criza.. de dimineata alta colega era trista rau.. s-ar putea sa-si piarda consortul jobul. Si asteapta si bb.. off, off.

Ktrinel , daca n-am multumit pana acum rusine sa-mi fie. Is bune rau. Si ieftine ca braga.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dbunny deja am treaba acasa dupa amiaza ca ma pregatesc de musafiri si ca dulce le voi face tortul cu biscuiti recomandat de tine. Ce mandrete de baiat ai!
Danutz ai un baietel cu totul special. sa fie toate diminetile asa placute in continuare
Lavinia chiar daca vei citi mesajul meu cine stie cand... vei avea net
dandusa pentru claudiu tatic si sotz stralucitor
Yagmur hai ca nu e asa de negru stii tu cine
Bambo sanatate capritei dar si tie succes la operatiunea delicata.
Acs, adinazot ati atins un subiect cam sensibil pentru mine. Sa-mi fie rusine ca nici eu nu am mai facut nici o investigatie de vreo 2 ani si cateva luni (adik de cand era gizulitza in butik mea). Dar cred ca se apropie si momentul cand voi merge si eu la un control adevarat, ca planul pe anul asta e sa vina barza din nou pe la noi
Donia sanatate multa iti doresc tie si familiei tale
Ruxandra asa da mamica prevazatoare ca tine, nu ca mine. Copilul meu are hainute mai mari primite de pe la altii nicidecum cumparate de mama-sa (cine-o mai fi si aia).

Intrebare: mai stie cineva cum se trateaza o raceala cu bebe (posibil) la purtator?

Va doresc o dupa-amiaza placuta

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Mai Ramsan, da' de voi nu mai zici nimik? Ce mai face Rares, ce a mai invatat, ce mai zice, etc
Sa va mai zic una de azi: iesim la locul de joaca de langa bloc. afara cald (vreo 4 grade cred), soare, pe jos plin de noroi si balti.
Rares, normal,cum vedea o balta, cum hop in ea, sarea , sareau si stropii de noroi peste tot, pe el, pe mine si pe ce se mai nimerea in preajma (un catel alb de exp). Si ce bucurie, ras, incantare!
Ajungem la topogan, el era deja murdar de noroi din cap pana-n picioare!
Topoganul cam ud, dar nu conta, s-a dat si inca cu viteza, luand cu el toata udeala si mizeria. In urma lui un baietel mai mic (ca statura, ca ani nu stiu) se da si el. Mama baietelului, vai de mine ce te-ai murdarit (repet topoganul era aproape curat fiindca stersese Maria-sa cam tot)!!! Baietelul il vede pe Rares intr-o balta si vrea si el. Maica-sa, vai nuuuu, ca te murdaresti, urlete, tipete, plansete si arata cu manuta la Rares care nu mai putea de incantare. Eu, da' lasati-l, ca nu-i decat noroi! Ea, dumneata sa taci, ca dupa ce habar nu ai sa-ti cresti copilul, mai dai si sfaturi tampite la altii!
M-am uitat lung, m-am gandit sa-i zic ceva de dulce, m-am lasat pagubasa ca oricum nu as fi rezolvat nik si mi-am continuat joaca cu minunatul meu baietel! Alta data tac malc si-mi vad de ale mele...saracutu' copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ramsan eu am racit zdravan de 2 ori gravida fiind. Mi s-a permis paracetamol 2 pe zi, in rest suc proaspat de portocale, multe lichide si lalait pe canapea la caldurica...cine-i purtatoarea?

yagmur tinem pumnii sa gasiti ceva repede si bun

Laurala fel si tie...sa se rezolve problemele cat mai repede

Ruxandra am uitat am vazut poze si cu voi in plina iarna, si vrusai sa te intreb...zapada aia e daily la voi sau a fost ceva neobisnuit? ...sa nu mentionez ca in ultimii 8 ani am vazut o singura data zapada si si aia de 7 cm...
mai iau si eu cate-o bluzica pt Dani marime mai mare(cand gasesc la reducere)sau un ciorapel ceva...cu incaltarile-ghetele am patit-o de nu i-au fost bune decat in toiul verii...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

yagmur uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106951
http://www.bucurestilive.ro/Institutii-de-cultura/index.html?menu=Obiective&c=725
http://www.phg.ro/listare_domeniu_detaliu.php?domeniu=CRESE%20COPII

28+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ramsan e purtatoarea....ma Dbunny eu zic asta asa prin deductie.Si sper sa-i fie de bine!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Ramsan e purtatoarea....ma Dbunny eu zic asta asa prin deductie.Si sper sa-i fie de bine!

Ramsan...se pare ca te barfim...la clarifica situatiunea...ca eu tot nu m-am prins...cate gravidute avem?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Pe rand, si sa incep cu a mai importanta...
cum e butoiul? deschis au ba? curiosity killed the cat. miau.

..si apoi..
Bambo si mie imi e frica. Gineco o data la juma de an, cu eco...pana acum s-a multumit doca cu palpatul sanilor, a spus insa ca data viitoare aprofundam problema...ih...stau cu inima in dinti..daca vine depesa la o saptamana, e de rau. Pana amu n-a venit niciodata nika, da inima, oh vai sarmana...
Hai, ai scapat pe anul asta.

Ruxandra noi nu luam haine pentru mai tarliu. Bea se murdareste precum purcelul de septe ori pe zi, si nu reusesc sa scot toate petele pe care si le insira pe piept, asa ca luam pentru acum mormane de haine. Pana la primavara mai e. Plus ca acum nici nu prea sunt prin magazine chestii subtirele. Apar prin februarie.
Faini copchii, faine pozele!!

aaa...
lapte.
Putin, vad, in comparatie cu alti fulguleti. Dimineata cu cereale. Uneori seara un pahar, dar nu in fiecare seara si de multe ori lasa jumate pe covor..
In schimb vreo 200 de iaurt zilnic. Cu banana, dupa somnul de pranz. Mniami.

Ramsane, Ramsane ...mai zi ca n-am citit parca bine...cum era cu barzaul??

Yagmur si aici se resimte criza economica. Cica pregatesc un pachet de masuri mult iubitii si stimatii...nu cred ca o sa ajunga pana la voi, ba cred ca n-o sa le simtim prea tare nici noi.

kikineata misto freza si super super culoarea!! io cand sunt curajoasa le spun "..sa bata spre rosu..da' decent.."

Mergi la inceput