Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Stiti ca ma plangeam ca nu rade Alexia??...Ei am descoperit cand ii place sa rada..noapte intre 12 si 1 cand mie imi pica ochii in gura de somn....cred ca rade de mine

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Clar rade de tine... asa fac si ai mei, cand e mai mare somnul, atunci au chef de joaca! Cum mai e ochisorul?

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui simodina
Pentru cine e interesat va pot da un contact, se ocupa de cazuri foarte triste, familii foarte sarace care abia au ce manca si chiar se bucura de orice ajutor puteti oferi ( hainute bb, haine gravida, puericultura si tot ce poate ajuta o mamica insarcinata sau bebele ei ). Nu am mai tinut legatura cu ei de vreun an dar vreau acum sa-i contactez iar ca am un pachet pregatit.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Nadina, spune-mi si mie ce si cum... o sa avem si noi intr-o luna tot ce nu-i mai vine lui Raducu. Le-a purtat si Teo, dar sunt de calitate si sunt inca foarte ok. O sa fie si caruciorul mai incolo, jucarii, si cand mai fac ordine prin dulap mai rezulta cate ceva.
fata inimoasa.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

si io, si io vreau, avem si noi de dat, tot cam peste o luna.

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Va multumim pentru urari.

Azi facem si noi 4 luni si luni mergem la pediatru sa vedem cum stam.

Harri va doreste un 2009 de vis: http://good-times.webshots.com/photo/2564403010100574413fyGdPH

Multi mamicilor fericite cu bebici (evident, pentru Luminita totul este x2).

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

hei, super tare poza, ce ochelari haiosi!

Sa ne spui ce a zis pediatrul.

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andreutac, imi pare rau ca sunteti in aceeasi situatie dar sa te incurajez iti spun ca David e mai bine de ieri.
Noi am luat doua zile Hidrasec de 3 ori pe zi in cate 20 ml de apa si ii dadeam cu seringa.Pur si simplu apa plata fiarta si racita.Acum de cand am descoperit rotavirusul am adaugat de joi seara si o jumatate de plic de Smecta de doua ori pe zi.Deci dam contra diareei(adica cele 4-5 scaune destul de apoase pe zi) dimineata si seara un plic de Hidrasec si jumatate de plic de Smecta in 20 ml apa.La noi de cand am introdus si Smecta se vede clar ca e mult mai legat kaki si ieri a facut doar de doua ori iar azi pana acum doar o data.Deci eu zic ca e bine.
Asa ca daca nu e o forma nasoala se rezolva usor

LE:noua pediatra ne-a zis ca putem sa ii dam si in ceaiul pe care il bea de obicei sau in mucilagiu de orez, dar el cum nu bea deloc altceva in afara de laptic de la mine si nu vroiam sa il dau chiar pe orez daca nu era asa grav, am preferat apa plata fiarta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:

Stiti ca ma plangeam ca nu rade Alexia??...Ei am descoperit cand ii place sa rada..noapte intre 12 si 1 cand mie imi pica ochii in gura de somn....cred ca rade de mine

Alexia
Andrei

Clar rade de tine... asa fac si ai mei, cand e mai mare somnul, atunci au chef de joaca! Cum mai e ochisorul?

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Luminita...ochisorul e mai bine zic eu ,mai lacrimeaza un pic da nu se mai lipeste si nu se mai aduna secretii galbui...sper ca e pe drumul cel bun.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Andreutac, imi pare rau ca sunteti in aceeasi situatie dar sa te incurajez iti spun ca David e mai bine de ieri.
Noi am luat doua zile Hidrasec de 3 ori pe zi in cate 20 ml de apa si ii dadeam cu seringa.Pur si simplu apa plata fiarta si racita.Acum de cand am descoperit rotavirusul am adaugat de joi seara si o jumatate de plic de Smecta de doua ori pe zi.Deci dam contra diareei(adica cele 4-5 scaune destul de apoase pe zi) dimineata si seara un plic de Hidrasec si jumatate de plic de Smecta in 20 ml apa.La noi de cand am introdus si Smecta se vede clar ca e mult mai legat kaki si ieri a facut doar de doua ori iar azi pana acum doar o data.Deci eu zic ca e bine.
Asa ca daca nu e o forma nasoala se rezolva usor

LE:noua pediatra ne-a zis ca putem sa ii dam si in ceaiul pe care il bea de obicei sau in mucilagiu de orez, dar el cum nu bea deloc altceva in afara de laptic de la mine si nu vroiam sa il dau chiar pe orez daca nu era asa grav, am preferat apa plata fiarta.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Multumesc mult, asa ma gandeam si eu sa-i dau hidrasecul in apa plata fiarta si racita. Smecta nu e cazul ca nu face apos. sper sa fie bine bebelacii nostri.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am facut si noi o mica sedinta foto asa de aproape 4 luni.

Ia uitatirobotelul meu

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:

Ia uitatirobotelul meu

Alexia
Andrei

Dulcica si cheliuta la fel ca Edi

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

ramo, multumesc mult. deja prima transa de bubite sunt uscate, dar continua sa-i apara altele noi

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Din nefericire am experienta fresh rau de tot cu varicela, am avut-o cand am fost insarcinata cu Teo, stiti cosmarul.
Deci: din momentul cand apar bubele, se da minim 4 saptamani concediu medical; pentru ca se considera ca esti contagios pana cand nicio buba nu mai e "suculenta", trebuie sa faca toate coaja si sa fie uscate.
Bubele apar in 2 sau chiar 3 transe, mie mi-au aparut in 2. M-a ajutat foarte mult alcool mentolat pus intr-un recipient cu spray cu care ma dadeam de unde ma durea si ma manca.
NU recomand deloc nenorocita mixtura mentolata (aia alba), mult recomandata de toti medicii! Eu mi-am dat cu ea pe fatza, si exact acolo fiecare buba pe care am dat-o mi-a lasat semne. In rest nu am absolut niciun semn pe nicaieri... Am avut o forma cumplita, din para si pana la glezne si erau foarte dureroase, mari si aproape una de alta... nu doresc nimanui asa ceva.
Pentru febra, paracetamol si cam atata se poate lua.
Hope it helps, daca mai sunt intrebari ziceti repede!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:

Ia uitatirobotelul meu

Alexia
Andrei

Laura, de unde ati luat costumasul de robotel? E super si pare si grosut!
Merci mult,

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput