Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Laura, dar capacul cu tetina trebuie strans bine sau se poate lasa putin slabit? Adica eu ma intreb pe unde iese aerul? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
capacul se strange bine ca altfel iese laptele..noi am patit..aerul iese printr-un orificiu,vei veda cum se fac bule de aer in sticluta atunci cand trage.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andreutac spune:
Salutare!
N-am mai intrat de ceva timp, insa am avut un pic de timp sa recuperam ce-ati scris. Din pacate am decoperit absolut intamplator ca Eva are rotavirus

. Din fericire se pare ca e o forma usoara, fara febra, varsaturi, scaune dese si apoase. Spun ca am descoperit din intamplare dupa un kaki un pic suspect (consistenta si culoare normala, dar cu ceva firicele mai inchise si un miros ceva mai neplacut). Alte semne au fost durerea de burtica, noi suspectand reaparitia colicilor si lipsa poftei de mancare. Asa ca am dus o proba la Medlife si cand am vazut rezultatul pozitiv ne-a picat fata cu zgomot. Am intrat de urgenta la dr. Marcu care ne-a prescris Nan fara lactoza, Hidrasec si ceai de menta. Sper din tot sufletul ca evolutia sa fie buna, pana cum ma declar multumita, Eva a mancat mai bine decat de obicei, ceai insa n-a vrut sa bea decat 40 ml ieri si azi.
Tzitiri, am vazut ca si david e in aceeasi situatie. Cum ii dai Hidrasecul? Numai in ceai?
Am facut totusi o corelatie...de cand am trecut exclusiv pe Nan1 n-a luat in greutate decat 800 g intr-o luna si jumatate. Ma gandesc sa nu-i priasca laptele cu lactoza si sa-i placa mai mult cel fara? Oricum intentionez sa ma reprogramez la dr. Marcu care mi s-a parut profi, desi destul de expeditiva, poate si din cauza faptului ca era miting neautorizat la cabinet si poate lamurim problema.
Simodina, super ideea cu asociatia. Chiar voi lua legatura cu ei sa dau hainute si alte chestii pe care le-am folosit sau nu unor familii nevoiase.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Muuh spune:
Alina pana la 6 luni sunt protejati transplacentarimpotriva tuturor bolilor pe care le-ai avut tu.Dupa aia continua sa fie protejat cat timp il alaptezi.
alexa si mami spune:
miruna
multumesc mult de raspuns. intotdeauna promta
dar eruptia cit dureaza? ca alexei ii tot apar bubite de vreo sapt.
laura, alexa e cumintica si a inteles ca nu e bine sa se scarpine. o dau de citeva ori pe zi cu mixtura mentolata. problema e cu statul in casa, ca ea era obisnuita sa iasa zilnic.
andreutac, multa sanatate evei!
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
cristineescu spune:
Mambishp ti-am trimis un PM cum sa descarci cartea "Ghid practic pentru cresterea copilului".
Daca nu reusesti, sa imi dai o adresa de mail sa ti-o trimit.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami miruna multumesc mult de raspuns. intotdeauna promta dar eruptia cit dureaza? ca alexei ii tot apar bubite de vreo sapt.laura, alexa e cumintica si a inteles ca nu e bine sa se scarpine. o dau de citeva ori pe zi cu mixtura mentolata. problema e cu statul in casa, ca ea era obisnuita sa iasa zilnic. andreutac, multa sanatate evei! alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
Insanatosire grabnica! Eu stiu ca dureaza 2-3 sapptamani, eu am facut varicela la 17 ani odata cu clasa mea :) si atat a tinut. In utima saptamana se vindeca bubitele.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
alexa si mami spune:
ramo, multumesc mult. deja prima transa de bubite sunt uscate, dar continua sa-i apara altele noi 
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
andy.p spune:
Alina pana in 7 zile tot apar bubite noi,in timpul asta cele mai vechi su usuca si tot asa ..
sa va treaca cat mai repede,e greu stiu cu statul in casa si Andy a facut la gr mica si tot asa ne-am chinuit.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristineescu spune:
Va multumim pentru urari. 
Azi facem si noi 4 luni si luni mergem la pediatru sa vedem cum stam.
Harri va doreste un 2009 de vis: http://good-times.webshots.com/photo/2564403010100574413fyGdPH
Multi
mamicilor fericite cu bebici (evident, pentru Luminita totul este x2).
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
luminita2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
![]() ![]() ![]() Multumim! Te admir foarte mult! Esti plina de viata si pari sa n-ai nicio problema avand in vedere ca e foarte greu cu gemeni! ![]() Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Filmulete cu bebe Edi M-am facut mare si-o sa ma mai fac![]() |
Multumesc!! Nici nu prea am probleme, ca-mi place viata de mamica oricat de greu ar fi! atata timp cat bebeii sunt sanatosi, nu mai conteaza ca sunt si plangaciosi, fomisti....

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal