Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Multumim de urari. La fel si noi, La multi ani, Andreea si Harri! de dimineata i-a revenit putin iritatia, am dat-o iar cu crema unde are rosu si a dat inapoi... Nerantula, nu sunt sigura ce poate fi si nici nu ma hazardez. Si anda fusese diagnosticata du dermatita atopica si nu a trecut de tot niciodata dar nu m-am agitat cu ea prea tare ca era discreta. Ti-a recomandat sa te feresti de anumite alimente? Citrivce, de exemplu? Eu in momentul asta mananc omleta cu rosii dar sa mor daca am vreo idee ce sa mai mananc :) Nadina, cred ca o sa trec pe ceiauri. Uoooofff... Laura, super cum s-a hotarat Alexia sa rada :D de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
Mie mi-a spus pediatra sa nu mai mananc lapte de vaca, alune, nuci, rosii, citrice, vinete, apoi am vazut pe net ca nici ouale nu-s indicate. Si Gruia avea o iritatie usoara pe gat pe care o mai amelioram cu spalaturi cu apa fiarta si racita, ceai, galbenele, insa acum, dupa sarbatori, s-a inrosit generalizat si au aparut pete si prin alte zone. Continui hidratarea cu tot felul de creme hipo-alergenice, ultima pe care o sa o incerc e Dardia, achizitionata azi la recomandarea dermatologului.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Nadina, in legatura cu modificarea de program am o banuiala, desi e f putin probabil: citind despre hidrocortizon, am aflat ca: administrarea corticoizilor scade dramatic imunitatea organismului, determina acumularea in exces de grasimi si retentia de apa in corp, creste apetitul alimentar, adesea induce stari de depresie, anxietate, insomnie ... si copilul e cam anxios in ultimele zile, intr-adevar ![]()
Treaba cu sanul stang nu o inteleg, de ce e bun de pe stanga, dar nu e bun de pe dreapta! La mine nu se mai pune problema de presiune in san, nu mi s-au mai intarit sanii si nici nu mai simt let-down-ul, abia daca imi mentin productia la nivelul (scazut) al cererii.
Giulianna
, mi-ai amintit de sacosele cu lucrusoare primite si ... pe care nu le va purta Gruia
. L-am vazut pe edi in centrul de activitati, e super-smecher puiul si incantat, imi place asa mult de veselicul tau cu buzite-fragute!
Am mai apucat sa vad niste ochisori albastri SUPERBI de Carla, intr-un portet foarte reusit, si o mamica foarte frumoasa pe schiuri!
, l-am vazut pe Luca Noah cu figuritza lui preocupata si privirea serioasa, pana si jucarelele din salteluta sunt foarte studiate, cred ca intai le ia un interviu si apoi intra in gasca cu ele ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
simodina spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Nadina, in legatura cu modificarea de program am o banuiala, desi e f putin probabil: citind despre hidrocortizon, am aflat ca: administrarea corticoizilor scade dramatic imunitatea organismului, determina acumularea in exces de grasimi si retentia de apa in corp, creste apetitul alimentar, adesea induce stari de depresie, anxietate, insomnie ... si copilul e cam anxios in ultimele zile, intr-adevar Treaba cu sanul stang nu o inteleg, de ce e bun de pe stanga, dar nu e bun de pe dreapta! La mine nu se mai pune problema de presiune in san, nu mi s-au mai intarit sanii si nici nu mai simt let-down-ul, abia daca imi mentin productia la nivelul (scazut) al cererii. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
La noi nu se aplica treaba cu hidrocortizonul ca Mara n-a mai vazut de vreo luna cel putin si atunci a avut o aplicare jumate ca sa zic asa, mi-e greu sa cred ca de la astfel de cantitati pot aparea reactii desi exista si exceptii probabil. Si eu l-am folosit tot in cazuri extreme si n-a mai fost cazul de atunci, am reusit sa o tin in frau. Si sa stii ca atunci era perioada cand dormea min 7 ore neintoarsa si nu si-a schimbat obiceiul. Cu sanul cred ca pur si simplu ii deranjeaza pozitia, altfel nu-mi explic, dar cum fi-miu pe la varsta 3 luni bibe il accepta doar in anumite pozitii iar tzatza doar daca ma plimbam cu el prin camera
nu ma mir ca Mara vrea sa stau in cap sa manance ea...MA rog nu in cap dar uneori nu mananca decat daca ma asez in 4 labe peste ea
Am zis ca o sa-l rog pe sotz sa ma filmeze sa am dovada daca s-o gandi sa ma acuze prin liceu ca n-a facut niciodata nika pt ea
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui simodina La noi nu se aplica treaba cu hidrocortizonul ca Mara n-a mai vazut de vreo luna cel putin si atunci a avut o aplicare jumate ca sa zic asa, mi-e greu sa cred ca de la astfel de cantitati pot aparea reactii desi exista si exceptii probabil. Si eu l-am folosit tot in cazuri extreme si n-a mai fost cazul de atunci, am reusit sa o tin in frau. Si sa stii ca atunci era perioada cand dormea min 7 ore neintoarsa si nu si-a schimbat obiceiul. Cu sanul cred ca pur si simplu ii deranjeaza pozitia, altfel nu-mi explic, dar cum fi-miu pe la varsta 3 luni bibe il accepta doar in anumite pozitii iar tzatza doar daca ma plimbam cu el prin camera nu ma mir ca Mara vrea sa stau in cap sa manance ea...MA rog nu in cap dar uneori nu mananca decat daca ma asez in 4 labe peste ea Am zis ca o sa-l rog pe sotz sa ma filmeze sa am dovada daca s-o gandi sa ma acuze prin liceu ca n-a facut niciodata nika pt ea![]() Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08) |
Fuarte tare!

Nu stiu de ce, dar mama s-a amuzat teribil cand i-am citit postarea ta ...
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Fetelor, la 4 luni ce tetina folositi pentru biberoanele Avent? Si cum se hraneste un bebelus cu biberonul? (trebuie tinut intr-un anume fel sa iasa aerul?)
... once upon a time ...
alexa si mami spune:

recuperez ce ati scris, harnicutzelor...
v-am zis ca alexa, desi vaccinata impotriva varicei tot a facut o forma usoara. dr de fam mi-a zis ca cipri daca papa numai tzitzi are destui anticorpi si nu o sa ia. e adevarat? ca stau cu sufletul cit un purice
eu am facut boala in copilarie.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
Didididi spune:
Nerantula sunt absolut de acord cu ceea ce ai spus tu si chiar asa am si facut, dar cred ca una este sa ii spui unei proaspete mamici ca are lapte si alta ca va acea lapte, dar trebuie sa urmeze niste pasi: pus la san, etc. O demoralizezi, pentru vede ca e in neregula ceva, dar nu intelege ce.Doctorul stie ce spune ca doar a vazut mii de mamici
. Oricum, eu personal nu prea am fost fericita cand mi a plans bb noaptea de foame in spital.
Laptele mi a venit dupa ce am luat Galoctogil la recomandarea unei asistente, dar tot din acest motiv (am aflat mai tarziu de la o asistenta de la Lactarium) am si facut febra laptelui.
Problema, in general, este ca nu exista cineva specializat pe lactatie:nici ginecologul si nici pediatrul. Iar daca una din mame iese din tipar, ori nu stiu ce sa faca, ori nu realizeaza acest lucru.
Didi
andy.p spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, la 4 luni ce tetina folositi pentru biberoanele Avent? Si cum se hraneste un bebelus cu biberonul? (trebuie tinut intr-un anume fel sa iasa aerul?) www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Nerantula eu folosesc cele cu doua gaurele,normal ar trebui cele cu trei gaurele mici da n-am gasit nicaieri.
De tinut o tin ori in brate culcat pe brat,ori un pic inclinata sau direct pe saltelutza.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
citat din mesajul lui alexa si mami![]() recuperez ce ati scris, harnicutzelor... v-am zis ca alexa, desi vaccinata impotriva varicei tot a facut o forma usoara. dr de fam mi-a zis ca cipri daca papa numai tzitzi are destui anticorpi si nu o sa ia. e adevarat? ca stau cu sufletul cit un purice eu am facut boala in copilarie.alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
Alina
...sper sa nu ia Cipri,va tin pumnii..Alexa cum e??Mai are bubitze?Se scarpina??Sper ca nulaura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nerantula spune:
Laura, dar capacul cu tetina trebuie strans bine sau se poate lasa putin slabit? Adica eu ma intreb pe unde iese aerul?
... once upon a time ...

de Anda Teodora din 10.10.2008