Sezatoarea canadiana (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

mikiion...sunt bleu, nu albi...sunt Columbia , dar i=am luat de la Winners, la 60cad ...nu as fi dat 250cad .

Si eu tot columbia am-snowpants si am dat 80cad,dar acum vreo 3 ani-sunt super ok pt zapada si ski.Acum sunt reduceri,ar treb sa gasesti preturi bune.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

i-a sa vedem cum aratam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

multumim pt gandurile bune.evident ca sunt fericita mai ales ca nu am pus mare pret pe cursul ei de patinaj.Abia acum realizez ca-i treaba serioasa desi este la inceput.Maia face parte din echipa de "developpement" a clubului;pana va ajunge sus,la juniorat mai are de batut in lung si-n lat Arenele.Cert este ca ne-am tras palme zdravene si eu si colegul pt faptul ca nu am incurajat copilul de anul trecut de cand ni s-a propus sa-i luam cateva ore de curs privat Niciodata nu-i tarziu.Astazi vom merge sa-i luam patine adevarate.O campioana cu patine de "canadien tire" parca e jenant
Nelia,parca si Agata face patinaj,nu?
Cge,continuam sa ne zarim sambata la Arena.Maia continua si acolo;nu vrea sa-si abandoneze colegele cu care a "crescut" pe gheata.Va face si cu ele spectacolul de la Colise.Apoi din toamna vom ramane doar la club la "pirouettes".

daiopri,un An Nou plin de ferixire si tie.nastere usoara si un bebe sanatos si voios.acusi,acusi te auzim ca ai nascut
ktrinl,miki,columbia sunt si la Costco.de acolo imi ia eu pantaloni in fiecare an.Ies zilnic afara cu amicii mei si fara pantalonii astia cred ca mi-as fi stafidit picioarele pana acum.sunt tot asa in jur de 60-70$.

pucku,foarte frumos.adevarate opere de arata.dar de ce sa le scoti de la semnatura?chiar ai cu ce te mandri.

ica,cunosc o romanca super draguta daca vrei sa te epilezi.sta in Mtl.are cabinet acasa.Am alta si aici in Laval.Pe alese

o zi buna.

ce ziceti de frigul de afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ange, ce preturi are cosmeticiana ?

Mergi la inceput

ktrinel,habar nu am.eu ma epilez singura cu aparatul.dar o sun.Sau le sun ca stiu doua.A! stai ca cunosc alta prin Fabreville.
Le sun maine dimineata.Acum ma grabesc sa-mi trezesc amicii,avem pijama party

nelia,daca va hotarati pt o intalnire cu copii si daca va fi intr-o duminica,atunci semnez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

fetelor nu pot tine pasul cu voi, dar ma bucur ca pot sa va citesc din cand in cand; pana sa raspund iaca mai sunt inca 2 pagini de citit

va doresc un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

nu stiu ce facui dar in loc sa adaug la semnatura am reusit sa c**** praf si am sters tot......

uf

desene Stephie:

http://picasaweb.google.ca/oszinagy/DeseneStephie#

desene si sculpturici Oszi:

http://picasaweb.google.ca/oszinagy/DrawingsOszi#

http://www.absolutearts.com/portfolios/o/oszinagy/

Corina si mica artista Stephanie

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

pucku,

Mergi la inceput