Sezatoarea canadiana (122)
Raspunsuri - Pagina 11
maru spune:
nu, mqqm, sunt de o varstam si apoi tu l-ai cunoscut la mii de insule...
cool sleepoverul, tot globul reprezentat la tine acasa
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Denisam, era sa zic sorry, da' de fapt imi pare tare bine ca nu ma pricep ioc la claimuri de asigurari, ca nu m-am lovit ever. Ceea ce le doresc tuturor (mie inclusiv) pe viitor. Sper sa-ti iasa miscarea cum vrei. Maru, nu's de ce credeam eu ca al tau copil e mai mic la varsta. Si noi tot asa, 13 ani si-a 8-a. laurajr, plodu-i hotarat (vrea la away from home ), doar ca-i e asa de lene ca nici pana azi n-a aplicat. Mai are 2 zile, sa vad daca eu castig pariul. Am zis ca aplica in ultima zi. In spiritul canadez al tolerantei si preteniei, vineri seara am avut sleepoverul cel mai meserias pana acum. Cu reprezentare ca-n bancuri: 1 chinez, 1 evreu, 1 indian, un canadez si 1 roman. Noroc cu pizza delivery ca le-am omenit pe toate. Inca asa diversitate n-am avut "at once"... Mai viu. Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">... |
monicutza, imi pare tare rau pentru ce i s-a intamplat sotului tau si te inteleg perfect. tin pumnii sa fie bine si spune tuturor, nu stii de unde sare....jobul!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
Podeanu spune:
Denisa, departe de mine gindul de cearta..tot asa am zis si eu o parere personala pe care o puteai ignora. Eu nu amenint cu retragerea ca nu pot trai fara forum.
Doar ca raspunsesei la intrebarea lui Delphin vis a vis de case noi-vechi si brusc ne-ai spus ce bine te-ai realizat tu in 7 ani fara gradinita de 7 $ din Qc.
Nu stiu de ce mi s-a aprins asa un bec citind.
ma rog, daca te-a deranjat postarea mea incerc sa tac cum de altfel am facut de vreo 7 ani la postarile multora.
Delphin uite un site unde-ti poti calcula salariul alegind provincia
http://canatax.com/
asta ca sa vezi si diferenta de impozit intre diferite provincii sau numai ptr quebec http://www.taxonline.net/fr/entreprises/das/index.html
la asta al doilea alege un salariu anual de 35 mii ca sa vezi cit iti ramine net.
Si ca sa-ti raspund si eu la intrebarea ta cu casele. la casele vechi trebuie sa mai bagi ceva bani in geamuri in functie de uzura lor (ca altfel pierzi caldura si te ustura buzunarul), acoperisul se schimba cam la 10-15 ani. Teoretic, daca ai bani e convenabil sa-ti cumperi/ construiesti casa noua din motivele descrise de Lorelai si ptr ca stai linistit ani buni fara investitii. Ai de terminat insa subsolul, pus gazon, pave uni-asfalt , ceea ce la casele mai vechi nu e necesar.
Cred ca exista si sansa sa gasesti o casa mai veche dar f bine intretinuta care sa fie o investitie f buna.
bebitzu spune:
hai ca vin si eu la spartul targului insa nu as vrea sa o las pe Ana sa creada ca totusi, quebec-ul nu-i "fruntea".
Noi in iulie ne-am mutat la casa, noua nouta, construita in 9 luni parca, am primit-o la cheie si mirosea atat de bine a fresh cand ne-am mutat incat am decis ca daca vreodata o sa am o alta casa, tot noua va fi.
Asa cum povestea si Lorelai, noi am decis ce culoare vrem la mobila,gresie, parchet, caramida, acoperis, etc, etc...
La aprox 1 luna ne-au asfaltat iar dupa inca max 2 saptamani au pus lumini pe strada.Daca nu ar mai fi inca ceva terenuri necumparate si una casa nefinisata nici nu as spune ca este cartier nou.
Gard si verdeata nimeni nu iti pune decat daca platesti in plus si anunti inainte de mutare.
Czie - Ana, cand te muti mai aproape de noi?
columbiana spune:
citat din mesajul lui bebitzu hai ca vin si eu la spartul targului insa nu as vrea sa o las pe Ana sa creada ca totusi, quebec-ul nu-i "fruntea". Noi in iulie ne-am mutat la casa, noua nouta, construita in 9 luni parca, am primit-o la cheie si mirosea atat de bine a fresh cand ne-am mutat incat am decis ca daca vreodata o sa am o alta casa, tot noua va fi. Asa cum povestea si Lorelai, noi am decis ce culoare vrem la mobila,gresie, parchet, caramida, acoperis, etc, etc... La aprox 1 luna ne-au asfaltat iar dupa inca max 2 saptamani au pus lumini pe strada.Daca nu ar mai fi inca ceva terenuri necumparate si una casa nefinisata nici nu as spune ca este cartier nou. Gard si verdeata nimeni nu iti pune decat daca platesti in plus si anunti inainte de mutare. Czie - Ana, cand te muti mai aproape de noi? bebitzu |
dada, acum te lauzi ca te-ai vazut cu sacii in caruta, da' cind nu aveai internetu' cum era
io ma mut cind ajunge plodu la secundara, da'unde...Dumnezeu stie; sper ca nu la loc cu verdeata
http://www.floriinro.ro/
bebitzu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana Stroe
dada, acum te lauzi ca te-ai vazut cu sacii in caruta, da' cind nu aveai internetu' cum era io ma mut cind ajunge plodu la secundara, da'unde...Dumnezeu stie; sper ca nu la loc cu verdeata http://www.floriinro.ro/ |
mey, te rog, aici era vorba de gard, verdeata si alte cele nu de internet
nelia spune:
Ia uita-le, se cearta fara mine! Da' sa vrau sa ma bag si la asa cearta nu poci... eu nu am casa! Si aproape ca-mi vine sa pun mina in foc ca nu as fi avut nici in Ontario sau in alta provincie. Si nici nu ma vad cu casa... poate peste inca vreo 7 ani asa. Da' am copii, asa mai multi...
Hai sa va spun dialogul meu cu Agata de ieri, din masina: eu ii spun lui ta-su: inca nu am gasit bocancii [noi] pe care sa-i dau pe astia din picioare [ii am de vreo zece ani]. Daca mi-as gasi o pereche care sa ma tina zece ani de acum incolo, miine ii iau. Iar Agata din spate:
- Hmm, pai dupa 40 de ani nu se mai pune problema sa te tina bocancii din picioare zece ani, ci sa mai traiesti tu inca zece ani![o]
Fara cuvinte si eu si ta-su... si macar daca ar fi trait cu batrini in casa, ca sa-i auda cum spun he-he-he, de-am mai trai noi atit... Noi nu folosim deloc aceasta expresie. De unde i-o fi venit, nu stiu...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
carmen77 spune:
Am intrat scurt doar sa va laud pozele .
Lorelai, ai 2 fete absolut superbe! . Au niste ochi negri ca de Bambi , cum ii zic eu lui Matei.
Am vazut pozele lui Ica cu o blondina scumpa foc si ale lui Lakiioana cu o Reby minunata .
Ce sa fac, mi-au fugit ochii la fetite , ca baieti am si eu pe acasa. Maine cand am timp ma uit si la restul pozelor, ca au fost vizionate asa, printre 2 "ferestre".
Diana2007 spune:
citat din mesajul lui Ica 1975 Mamicile a caror copii merg la gym, unde ii duceti, cluburi, adrese ...? Diana, am vazut pozele tale, unde merge Victor la gym? Mi-au placut tare mult cele de la gimnastica, sau erau de la vre-o aniversare si nu m-am prins? Intalnire cu copilasi pe 24 ianuarie - cineva interesat? Invitatie deschisa ptr toti membrii sezatorii cu copii sau fara Noi Ce spui sa si infaptuiesti ![/b] |
WYMGYM[/red] pe 40 intersectie cu Des Sources, langa Leon. Lui i-a placut, este o activitate super pentru sezonul rece cand nu prea fac miscare in voie. In afara de "aparate" sunt si doua tipe "animatoare" care ii stimuleaza cu diverse jocuri adaptate varstei.
Mai este si "Le petit Gym" despre care am auzit ca are tot asa activitati interesante.
Bafta !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Pucku spune:
si pt ca mai ajunsesem de mult la garaj - in noiembrie a fost randul sotului caruia i-a intrat unul in portbagaj, abea terminasem cu toata intretoinerea masiniii...... sambata am prins niste glace noir si am intrat in masina din fata....1000$ de reparatii....care va stiti, merita sa-i pun pe asurance, sau mai bine repar masina si nu declar acidenentul/incidentul? franchisa oricum e de 500$
sunt intr-o stare euforica de sambata dimineata.....
am vaz't poze, dar starea mea idilica nu ma lasa ca rasfoiesc picasa sa trimit si eu un link, sper sa-mi revin din soc saptamana asta
prin urmare nu am ajuns la curs de muzica, am mers ieri sa-l refacem si apoi am fost la sanius . frumos da frig....mi-a inghetat tot
azi am mai tras o tura scurta, dar dupa 20 min nu mai eram capabili asa ca nu am mai stat
maru cand povestesti de centru...parca mi se face dor de toronto...eu am o memorie vizuala tare buna, si-mi aduc aminte de cand eram cu Bb la purtator si mergeam acolo langa spital la caninet...eu am nascut la mount sinai si cabinetul era pe edward street....si cartierul chinezesc....mai mereu faceam o vizita pe acolo cand mergeam la cabinet.....ce vremuri....imediat dse fac 5 ani
s-ar putea sa ne aventuram la o vacanta la toronto, sotul s-ar inscrie la un seminar de portrete la galeria de arta, sa vedem.....
noi vrem sa ne punem pe treaba de project bb2 si azi mi-am facut Rv la ginecolog- 7 aprilie....m-am desumflat total.....o sa-mi fac la medicul de familie sa-mi fac macar analizele ca nu as astepta pana in aprilie
ma duc sa ma culc....eu nu prea stau pe calculator la servici, asa ca seara am nevoie de timp sa recuperez cele 6 pagini scrise si apoi ma i-a cu somn
m-am inscris la un curs de franceza in pauza de masa.....sunt tare incantata...incep in 16 februarie....sper sa am putere sa-l trec cu brio si in toamna sa mai fac
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""