Sezatoarea canadiana (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai Denisa, ma dai de gol! (in postarea semiserioasa, mentin avertismentul: nici un gand nu a fost ranit sau ucis in proces de fabircare a postarii)

Denisa, eu te stiu fata tare, sper sa nu te gasesc pe forum la Mi-e frica sa conduc, ca vin si te festelesc cu busuiocul parintelui Furtuna!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Denisam, era sa zic sorry, da' de fapt imi pare tare bine ca nu ma pricep ioc la claimuri de asigurari, ca nu m-am lovit ever. Ceea ce le doresc tuturor (mie inclusiv) pe viitor. Sper sa-ti iasa miscarea cum vrei.

Maru, nu's de ce credeam eu ca al tau copil e mai mic la varsta. Si noi tot asa, 13 ani si-a 8-a.

laurajr, plodu-i hotarat (vrea la away from home ), doar ca-i e asa de lene ca nici pana azi n-a aplicat. Mai are 2 zile, sa vad daca eu castig pariul. Am zis ca aplica in ultima zi.

In spiritul canadez al tolerantei si preteniei, vineri seara am avut sleepoverul cel mai meserias pana acum. Cu reprezentare ca-n bancuri: 1 chinez, 1 evreu, 1 indian, un canadez si 1 roman. Noroc cu pizza delivery ca le-am omenit pe toate. Inca asa diversitate n-am avut "at once"...

Mai viu.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Pai Denisa este corect? eu nu ma mai joc, mah... am spus. Pai dai si tu vestea asta ca a scris maru la blog acu' cu juma' de ora inainte de terminarea programului? Si eu ce sa fac acum? sa ma fac ca muncesc, dar sa citesc pe furis si sa ma dea de gol chicotelile si maine dimineata sa nu apuc nici sa savurez bine cafeaua ca trebuie sa termin urgentele de astazi? sau sa bat copii cand ajung acasa ca sa le fie frica de mine si sa ma lase si pe mine linistita sa citesc pe maru? sau sa il bat pe sot? da nu am de ce... eh, gasesc eu, asta nu e greu.

merci pt gandul bun, sotul are inca lacune lingvistice (sa zic asa, intr-un mod elegant) ca nu a apucat sa invete franceza prea bine. Se descurca, comunica fara probleme, dar gramatical mai da rateuri iar scrisul lipseste cu desavarsire. In RO a fost manager de vanzari in pharma, la a 2-a sau a 3-a fabrica de medicamente / firma de distributie pe tara. Acolo era in elementul lui, se realizase profesional, ajunsese aproape acolo unde isi dorea, aici ce sa faca, cand meseria lui se bazeaza foarte mult pe comunicare.

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Monicutza, receptionat

Valen, stiu ca tu ai pus un link candva cu un loc de joaca, poti sa-l mai pui o data te rog

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicutza_bb

Pai Denisa este corect? eu nu ma mai joc, mah... am spus. Pai dai si tu vestea asta ca a scris maru la blog acu' cu juma' de ora inainte de terminarea programului? Si eu ce sa fac acum? sa ma fac ca muncesc, dar sa citesc pe furis si sa ma dea de gol chicotelile si maine dimineata sa nu apuc nici sa savurez bine cafeaua ca trebuie sa termin urgentele de astazi? sau sa bat copii cand ajung acasa ca sa le fie frica de mine si sa ma lase si pe mine linistita sa citesc pe maru? sau sa il bat pe sot? da nu am de ce... eh, gasesc eu, asta nu e greu.

merci pt gandul bun, sotul are inca lacune lingvistice (sa zic asa, intr-un mod elegant) ca nu a apucat sa invete franceza prea bine. Se descurca, comunica fara probleme, dar gramatical mai da rateuri iar scrisul lipseste cu desavarsire. In RO a fost manager de vanzari in pharma, la a 2-a sau a 3-a fabrica de medicamente / firma de distributie pe tara. Acolo era in elementul lui, se realizase profesional, ajunsese aproape acolo unde isi dorea, aici ce sa faca, cand meseria lui se bazeaza foarte mult pe comunicare.

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

da te rog nu bate nici copii nici barbatu, ca promit ca mai postez!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

am trimis linkul la poze pe contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Aha, stiam eu ca am uitat ceva (vezi Nelia ce bine functioneaza pastilele alea de memorie , ba glumesc, tocmai ca azi am uitat sa iau, chiar cum fac eu sa nu uit sa iau pastile de memorie?). Deci, sa revenim: aruncati si la mine cu o parola de la contul comun, ca poate asa ma invrednicesc sa pun si eu poze. eu am decis sa imi fac albumele private, prea multa lume necunoscuta se uita in sufletul meu si la puii mei fara acordul meu, nu?
Acum hai, stiu, faceti-ma si paranoica. Dar nu ma simteam confortabil avand poze cu bebelucii mei dulci libere asa pe net.

Gata, am fugit sa culeg cupii de la gradinita si sa ii bat bine (am glumit marule )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorelai

am trimis linkul la poze pe contul comun.

le-am vazut
fetele noastre au seturi de rochite si pantaloni la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Lorelai, superbe fetele tale, mi-au placut tare mult ipostazele, mai ales cum faceau ele cozonaci. Cand faci torturile cu pricina pune si retetele aici te rog

Am uita sa va zic, am vazut si pozele Oanei, ai un model f frumos Oana

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

monica ti-am trimis parola

Mergi la inceput