Ce v-ar putea convinge?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor, eu nu stau in Bucuresti dar vreau sa fiu de folos.Ideea este sa dati o lista mura-n gura cu ce s-ar putea face.Cum ar trebui sa se procedeze?E nnevoie de presa?Hmmm!Va dat seama ca orice ziar fie el local sau national va scrie un articol pe baza acestui lucru :infertilitatea.Va spun eu! Multe dintre noi au talent .oricine poate scrie un articol bine documentat si corect formulat pt ca apoi sa fie trimis la o redactie.Ei sunt mltumiti ca isi fac o pagina de ziar (cu cate informatii sunt se face o pagina sigur) fara sa cheltuie niciun ban iar noi suntem multumite ca mai facem un pas.Cum va pot ajuta eu din Cta?Doar sa imi ziceti si imi fac timp.Nici eu nu am timp liber dar macar incerc.Si, fetelor, hai sa nu ne mai atacam...e normal suntem nervoase , frustrate ...insa daca cineva din afara citeste ce am citit eu mai sus....nu vreau sa jignesc pe nimeni...toate avem probleme altfel nu am mai fi fost aici...Hai fetele!!!Curaj! Eu sunt oarecum dezamagita de clasa politica din toate punctele de vedere.Ei pot spune multe pt a castiga un vot .Sincer procentul meu de incredere este destul de mic dar merita s incercam.peste cativa ani as fi tare mandra sa spun ca am facut parte din acest minunat grup de initiativa si am reusit sa schimbam ceva.
P.S. Nu ezitati sa imi trasati sarcini!Daca ma trimiteti la cineva important sunt genul care daca e dat afara pe usa intra pe geam asa ca....Nu promit dar daca am timp voi face o schita de articol...Hai fetelor PUPICI !!!Siiii

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Fetelor, eu nu stau in Bucuresti dar vreau sa fiu de folos.Ideea este sa dati o lista mura-n gura cu ce s-ar putea face.Cum ar trebui sa se procedeze?E nnevoie de presa?Hmmm!Va dat seama ca orice ziar fie el local sau national va scrie un articol pe baza acestui lucru :infertilitatea.Va spun eu! Multe dintre noi au talent .oricine poate scrie un articol bine documentat si corect formulat pt ca apoi sa fie trimis la o redactie.Ei sunt mltumiti ca isi fac o pagina de ziar (cu cate informatii sunt se face o pagina sigur) fara sa cheltuie niciun ban iar noi suntem multumite ca mai facem un pas.Cum va pot ajuta eu din Cta?Doar sa imi ziceti si imi fac timp.Nici eu nu am timp liber dar macar incerc.Si, fetelor, hai sa nu ne mai atacam...e normal suntem nervoase , frustrate ...insa daca cineva din afara citeste ce am citit eu mai sus....nu vreau sa jignesc pe nimeni...toate avem probleme altfel nu am mai fi fost aici...Hai fetele!!!Curaj! Eu sunt oarecum dezamagita de clasa politica din toate punctele de vedere.Ei pot spune multe pt a castiga un vot .Sincer procentul meu de incredere este destul de mic dar merita s incercam.peste cativa ani as fi tare mandra sa spun ca am facut parte din acest minunat grup de initiativa si am reusit sa schimbam ceva.
P.S. Nu ezitati sa imi trasati sarcini!Daca ma trimiteti la cineva important sunt genul care daca e dat afara pe usa intra pe geam asa ca....Nu promit dar daca am timp voi face o schita de articol...Hai fetelor PUPICI !!!Siiii

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Buna ,
si eu ma lupt cu infertilitatea de vreo 4 ani, stiu ce eforturi finaciare si mai ales emotionale presupune.Sunt cam departe de Bucuresti, dar ma ofer sa ajut cu ce credeti ca e posibil.

O zi buna.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
Cand am intrebat o data ce as putea face de la 400 km de Bucuresti n-am primit nici un raspuns !

Gabriella1, eu as fi putut sa jur ca in weekendul asta e prima data in viata cand iti vad nick-ul pe forum. Stiam ca am o memorie destul de buna. Poate ma insel. Poti sa ne dai link cu post-ul unde ai intrebat si nu ti-a raspuns nimeni?

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Citat:
sa imi ziceti si mie daca tre' sa dau ceva mesaje de la birou, scrise, ca asta pot.

Da, Impatience, avem de trimis mesaje. Urmareste topicul cu campania. (Paranteza pentru toata lumea: cand sunt mesaje de trimis, chestii de facut, va rog sa va manifestati disponibilitatea din proprie initiativa pe topic, nu asteptati sa fiti contactate, e contraproductiv sa stam sa trimitem pm-uri, plus ca pentru asta ar trebui sa vorbim in prealabil intre noi, sa distribuim etc. – timpul ala poate fi folosit pentru trimis mesajele in sine).

Citat:
In alta ordine de idei, tot fara promisiuni, am sa incerc sa ajung la urmatoare intalnire cu vreo...personalitate, daca veti considera ca sunt de folos, pentru ca nu stiu prea multe lucruri.

Multumim, retinem, bineinteles ca esti "de folos".:) Nu trebuie sa stii foarte multe lucruri, ideea e simpla: infertilitatea este o boala, avem nevoie de solidaritatea sociala, va solicitam sprijinul politic. Au mai fost persoane care au zis ca nu se simt «pregatite» pentru o audienta. Nu este cazul sa ne punem problema asa! Din pacate, stim PREA MULTE despre subiect. Oricum, intalnirile se pregatesc minimal, se merge pe o abordare coerenta si vom avea gija sa fie de fiecare data macar o persoana care a fost de la inceput in campanie si stie toate detaliile.

Deci, Impatience, te punem pe lista pentru posibile viitoare intalniri (stai fara grija: am retinut, fara promisiuni, in functie de agenda ta).

Oricum, sa notam ca intalnirile astea nu-s vreun bau-bau, sunt scurte si usor accesibile pentru bucuresteni - toate sunt in centrul Bucurestilor, caci acolo sunt sediile institutiilor, dureaza vreo jumatate de ora daca sunt oficiale (cum a fost cea cu dna Barbu), sau ceva mai mult daca sunt informale (cum au fost cele cu dna europarlamentar Gabriela Cretu si, anterior, cu asistenta sa – dar asta doar pentru ca au fost in weekend, la cafenea, de voie). Deci: va inteleg retinerile, reticentele si lipsa de incredere fata de sistemul politic, dar nu avem incotro: haideti sa acordam o sansa macar individuala politicienilor, sau mai exact sa NE acordam o sansa prin intermediul lor. Trebuie lucrat cu politicienii, asa merg lucrurile!

Mergi la inceput

Citat:
Pot incerca sa aranjez cateva intalniri si cam atat.Imi este mult mai usor sa mi se sugereze cu cine vreti sa va intalniti.

Catalina, multumim mult! Este foarte-foarte bine daca poti intermedia intalniri cu oameni politici - cum ziceam, asta e calea. Cred ca ar trebui sa spui tu cu cine poti, la cine ai «intrare». Alftel, noua ne e destul de usor sa spunem la modul generic «vrem intalniri cu oameni politici care conteaza, care ne pot ajuta real in lupta asta» sau chiar sa dam nume, ca nu ne costa nimic: Ion Bazac, Cristian Irimie, Aurel Nechita, Raed Arafat, Marian Sarbu, Dumitru Cornoiu, Alexandru Fratean, Mariana Nedelcu, Marius Lazar, Mircea Geoana, Valeriu Turcan, Roberta Anastase. De-astia. Jucam la liga mare, altfel pierdem timpul. De asemenea, discursul de schimba: nu mai solicitam initierea legii, caci din fericire avem promisiune ferma de initiere din partea dnei Sulfina Barbu, solicitam doar sprijin pentru initiativa legislativa care se va face curand (sunt indispensabile lobby-ul direct si campania de presa, altfel
legea va fi foarte-foarte contestata, risca sa fie respinsa ca in 2003-2005).

Mergi la inceput

Delfinas, Silvy24, Lavinutza, Pogonici, Abibrinza, AndraBirni, RaluT, Ellanik, Sophie76, + Beatriz, Kindly, Mirimir (anuntate dincolo), multumim mult pentru anuntarea disponibilitatii, pana la urma topicul asta a fost mult peste asteptari la capitolul eficienta! Va asteptam pe toate pe topicul cu campania, sa continuam impreuna. :)

Las aici ceteva idei generale :

CU CE POTI AJUTA, la modul general:
- semnand petitia http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html pentru sotul si parintii tai, eventual si socri, in functie de cate adrese de mail valide ai pe constiinta:));
- rugandu-ti prietenii sa faca acelasi lucru;
- dand click zilnic pe blog, chiar daca nu citesti (ne creste ratingul, vizibilitate pentru cauza) : www.infertilitateaesteoboala.wordpress.com
- comentand acolo cat mai des (idem + interactivitate, atractivitate);
- atunci cand comentezi (pertinent) pe diferite bloguri, identifica-te la rubrica « http:// » cu adresa blogului nostru, poate atrage clickuri;
- citind in mod constant pe topicul dedicat campaniei si trimitand mesaje cand e nevoie (de obicei, ne straduim sa furnizam mesaje-tip, trebuie doar adaptate si trimise);
- facandu-ti timp pentru eventuale audiente si intalniri de maximum o ora cu oameni politici;
- venind tu insati cu idei! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna,

am retinut ideea, cu semnatul petitiei si implicarea in discutii. remarc aciditatea unora, si desi sunt un membru destul de inactiv ( as spune) se datoraza faptului nu ca nu imi pasa ci ca, daca nu am pupicei si floricele in mesaj nu prea esti bagat in seama.... asta e!!...
Ideea e urmatoarea, lucrez in domeniul media,cunosc destul de multe persoane cu care as putea vorbii sa incercam sa mediatizam cumva aceasta problema, numai ca ne trebuie lucruri concrete si articole plauzibile si idei clare, ma ajuta cineva sa pot incopi un material pe care l-as putea arata la pulicatii?

Multumesc,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_bubulina
Ideea e urmatoarea, lucrez in domeniul media,cunosc destul de multe persoane cu care as putea vorbii sa incercam sa mediatizam cumva aceasta problema, numai ca ne trebuie lucruri concrete si articole plauzibile si idei clare, ma ajuta cineva sa pot incopi un material pe care l-as putea arata la pulicatii?

Luca a scris la sub cu campania:
Pentru noile voluntare: avem o prezentare in word de 15 pagini – trecere in revista a informatiilor generale despre infertilitate si campanie (actualizata: 7 ianuarie 2009),e un document pe care l-am pregatit eu pentru audienta cu dna Barbu. Vi-l pot trimite pe mail, la cerere (luca.bonzi@yahoo.com), sa il aveti pentru a-l trimite ziaristilor sau oricaror persoane interesate.

Alina multumim

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Da, Alina. Perfect! Asa vrem, chestii concrete. :) Scrie-mi te rog un mesaj scurt, chiar gol, la luca.bonzi@yahoo.com si iti voi trimite un document de sinteza cu informatii despre 1. infertilitate, 2. campanie, aduse la zi. De acolo se pot scoate lejer unul sau chiar mai multe articole.

Multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Alina, daca ai cumva informatii(publice) gata structurate referitoare la contacte din media, iar ne-ar fi de mare ajutor.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput