Ce v-ar putea convinge?!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Incerc si eu sa va ajut cum pot si cu ce pot, in limita timpului disponibil.
Tocmai ce incep sa ma pregatesc din toate pct de vedere (moral, fizic, financiar) pt un FIV. Stiu ce inseamna infertilitatea, am fost clasati cu dosar de "infertilitate inexplicabila" cativa ani, am ramas insarcinata cu Maya natural, exact in luna in care trebuia sa incep trat pt FIV.
Ulterior, in dorinta disperata de a mai avea cel putin un copil, am pierdut doua sarcini, o trompa etc si prin urmare am ajuns iar la FIV.
Din istoric: IA duble, perfuzii, instilatii, HSG, histeroscopie, laparoscopie, o sarcina gemelara pierduta (una intra, alta extrauterina), o trompa pierduta, o alta sarcica pierduta acum 5 sapt si cateva zile. Muuulte, zeci (cred ca peste o suta) de ecografii intravaginale, analize cu duiumul, bani pompati in dr in tot Buc...deci stiu ce inseamna infertilitatea, din pacate.

Lucaluca, ti-am trimis mesaj pe yahoo.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna,

ce fel de contracte va trebuie?
de ce nu am incerca sa punem bannere pe net? site-un DC are mii de viziatori am putea adauga un link cu petitia, zic...(si mai strangem voturi)

pup,
alina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Fetelor,intrati pe siteul realitatea, se vorbeste despre initiativa noastra

http://www.realitatea.net/blog-colectiv--ministerul-sanatatii-ne-intoarce-spatele_435591.html

Chiar daca nu lasati comentarii, e importanta chiar o vizita simpla pentru ca va plasa subiectul la "cele mai citite" de pe site!

E important!

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Alina, banerele costa si noi nu avem niciun fel de buget. Adica diverse cheltuieli gen pachete trimise s-au mai sponsorizat dar banere ar fi cam mult si nici nu stiu daca ar avea efectul scontat.

Mergi la inceput

ellanik si sophie76, daca mai cititi, poate ne ajutati cu bazele de date.
V-as fi scris PM dar nu-l aveti activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gata..am activat PM.Astept instructiuni!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput