Ce v-ar putea convinge?!
Raspunsuri - Pagina 3
catalina2307 spune:
Nu ioana, nu spun alte fete, spun eu.Iar daca tu ai sesizat ironia esti un extrem de fin psiholog. Nu era ironie, era revolta. Daca incepi sa citesti pe la fiv pe diverse forumuri exact asta o sa gasesti .Am vandut masina, am ipotecat apartamentul, vand rinichi. Dar chiar nu vad de ce iti dau tie toate explicatiile astea.Oricum revin cu o rugaminte prieteneasca. Lasa analiza si monitorizarile si fa ceea ce ti-ai propus sa faci.Sunt lucruri pe care nu le poti impune sau forta. Ele vin din interior. Sau nu vin.
psj - ma refeream la politicieni.Jurnalisti din pacate nu cunosc dar o sa incerc sa gasesc "legaturi".
ioana_p76 spune:
In fine, ca sa nu prelungim inutil discutia, am spus ce am avut de spus la acest subiect, nu are rost sa continui pe aceasta tema, cine doreste sa se implice este asteptat la subiectul cu campania.
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana_p76 In fine, ca sa nu prelungim inutil discutia, am spus ce am avut de spus la acest subiect, nu are rost sa continui pe aceasta tema, cine doreste sa se implice este asteptat la subiectul cu campania. Ioana ![]() ![]() ![]() animalutele mele iubite![]() CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! http://. |
uneori ti-ai mai putea cere si scuze !Cel putin Catalinei! E o martira! Dar cum spuneam intr-un alt topic, cu unele "chestii" te nasti !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
impatience spune:
ihi. sa imi ziceti si mie daca tre' sa dau ceva mesaje de la birou, scrise, ca asta pot.
Si gabi
, CATALIAN e o fata de miliarde
Apropos, Cata, e episodul 2 la "Paternitate"
. Va astept ![]()
LucaLuca spune:
girls, girls, girls! pace-pace! suntem de aceeasi parte a baricadei!
cum spune o vorba inteleapta, dragoste cu sila nu se poate, iar exceptiile se numesc violuri. va asigur ca, cel putin cat timp voi fi eu implicata in campania asta, nimeni nu va fi violat/-a. :)
implicarea in campania asta nu este o obligatie, altfel am viola etimologia cuvantului *voluntariat*. dar, da, a devenit o necesitate. cum am spus la inceput, s-a ajuns la un punct important, unde e indispensabil sa se intareasca echipa. legea va fi FOARTE atacata, sase persoane (la randul lor, cu familii, joburi, pasiuni, cu pierderi, suferinte si implicari - nu facem concurs, nu asta e scopul) nu vor face fatza.
de asemenea, eu nu cred ca doar persoanele in dificultate financiara trebuie sa se implice, daca s-ar fi mers pe criteriul asta, campania nu ar fi fost nici macar demarata. cerem solidaritate la nivel macro, social, insa trebuie sa fim in primul noi solidari unii cu altii. infertilitatea nu tine cont de resurse, este o pacatoasa de boala tare *democratica*.
de altfel, topicul asta si-a atins scopul, a atras atentia asupra problemei si a captat cateva noi voluntare, pe care le asteptam cu drag pe toicul cu campania, sa ne organizam.
mergem inainte! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
andrabirni spune:
lUCA, IOANA, FELICITARI PENTRU CE FACETI.EU AM TRIMIS PETITIA TUTUROR CUNOSTINTELEOR SI PRIETENILOR, DEOCAMDATA ATAT AM PUTUT FACE SI SINCER IMI PARE RAU.
INCA O DATA , MULTUMIM PENTRU CE FACETI.

CATALINA, GABRIELLA, NU VA CUNOSC ,DAR FIECARE ARE VOIE SA ISI EXPUNA PAREREA.POATE CA ATI TRAIT CLIPE DRAMATICE, DAR TOCMAI SUFERINTA TREBUIE SA NASCA SOLIDARITATE, NU URA SI JIGNIRI.
ERA UN APEL CATRE NOI TOATE, CARE AVEM NEVOIE DE ACESTE LEGI.FIECARE IN CAZUL NOSTRU TRAIM O DRAMA, ASA CA, HAIDETI SA LE AJUTAM PE ACESTE FETE MINUNATE.NU STIU CUM, DAR MACAR SCRIIND AICI SI TOT E CEVA.
psj spune:
Pacat ca n-ati vazut mesajele noastre din timpul campaniei electorale cand aveam nevoie de contacte locale pentru a trimite mesaje. Atunci distanta chiar ar fi fost un atu.
Poate la alegerile europarlamentare de anul asta, desi candidatii nu mai au "fragmentarea" de la parlamentare?
Multumim ca incercati sa gasiti contacte in presa, nu conteaza tipul : scrisa, radio,tv,web.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
ralu_t spune:
si eu as vrea sa ajut
spuneti-mi cum. deocamdata am si un plan al meu cu care v-as putea fi de ajutor (mare cred eu!) dar voi da detalii cand voi stii ca se materializeaza ceva, nu vreau sa fac promisiuni nefondate si desi initiativa mea e mare, depinde bineinteles de altii...pana atunci astept propuneri
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra 
ioana_p76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu_t si eu as vrea sa ajut spuneti-mi cum. deocamdata am si un plan al meu cu care v-as putea fi de ajutor (mare cred eu!) dar voi da detalii cand voi stii ca se materializeaza ceva, nu vreau sa fac promisiuni nefondate si desi initiativa mea e mare, depinde bineinteles de altii...pana atunci astept propuneri |
Ralu multumim!
Te asteptam la subiectul cu campania. Deocamdata, citeste mai multe pe blogul nostru http://.Ioana

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
http://.
ralu_t spune:
am citit si am rascitit. am endometrioza si sunt mamcia dupa ani buni de tratamente deci stiu ce inseamna infertilitatea, proceduri si costurile pe care le implica. concret, daca aveti ceva cu care va pot fi de folos
ralu-
de bebe albastru
tudor ![]()
![]()
15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra