Ce v-ar putea convinge?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

De acord cu Ioana.

Eu ma gandesc ca daca legea va trece si va avea unele scapari cu siguranta se va gasi suficienta energie pentru a critica. Ar fi mai simplu acum, in faza in care se schiteaza scheletul/planul de actiune, sa-si spuna fiecare parerea, chiar si negativa.

PS N-am nici un interes personal si nu obtin nimic din asta.

Eu m-am implicat tocmai pentru ca am simtit ca ideea risca sa se piarda daca ramane doar in cateva persoane. Si mi s-a parut ca ar fi pacat, macar pentru fetele care nu stiu de campanie dar poate s-ar implica daca ar sti.

Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Catalina imi pare rau, dar nu am primit nici un pm din partea ta.
Puteai scrie si la subiect daca aveai ceva de zis. Chiar nu stiu ce s-a intamplat, nu am primit nimic. Si imi pare tare rau daca din cauza asta nu te-ai implicat.
Asta vara cu greu faceam fata campaniei, ore in sir petreceam pt ea, ma gandesc poate chiar sa fii primit mesajul (primeam destule pm-uri) si sa nu-l fii citit, sa-l fii sters din greseala, chiar nu stiu ce s-a intamplat, ideea e ca nu l-am citit, mi-as fi adus aminte. Imi pare rau pt asta, insa asta nu era un motiv sa nu te implici.
Si n-ai idee cat m-a afectat piederea sarcinilor tale si pe mine, una care nu te cunosc si n-am vb niciodata, sincer, la prima pierdere a ta, am plans citind mesajele tale, stiu cat te-ai chinuit.
Poate am exagerat, meritam si sa ne relaxam cu cate un subiect de genul ala, poate nici eu nu mai sunt in stare sa gust unele glume, am trecut si eu prin destule (nu asa ca tine, insa), in fine, imi pare insa tare rau ca nu am citit / primit mesajul de la tine

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Catalina, imi esti foarte draga, dar si Ioana are dreptul la parerea ei.

Sunt convinsa ca Ioana nu s-a gandit la cineva in mod special, a vrut sa dea un exemplu, iar subiectul acesta fiind cel mai recent a sarit in evidenta.

E greu sa nu te intrebi cum toate zbaterile legate de obtinerea unor drepturi legate de infertilitate nu primesc niciun feedback in schimb un astfel de subiect bate orice record in mai putin de 48 de ore.

Va rog eu mult sa nu deviem, eu zic ca e o cauza mult prea importanta la mijloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

psj - eu sunt sigura ca aceasta campanie se poate face si fara exemple.Nu poti impune nimanui , nimic.
Cele mai multe participante la alte subiecte nu au aceasta problema. Si nu se implica asa cum nici noi nu ne-am implicat in diverse alte campanii. Pentru ca asta este mentalitatea. Sau pentru ca foarte multe persoane nu agreeaza aceasta procedura. Nu conteaza. Conteaza ca cele care se plang ca ipotecheaza case , vand masini, vand rinichiu lu barbatu sau ce naiba mai vand tocmai ele nu se implica.

Eu una am bunul simt sa recunosc fara sa trimit pupici, floricele, inimioare si altele ca nu o sa ma duc niciodata sa discut sau sa ma intalnesc cu cineva din lumea politica. Pot incerca sa aranjez cateva intalniri si cam atat.Imi este mult mai usor sa mi se sugereze cu cine vreti sa va intalniti.Cam atat am avut de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor nu stiu ce sa mai zic daca reusim sa facem ceva sa rezolvam cumva problema ar fi minunat iar legea care se va da nu tine cont de saraci si de bogati haideti sa vedem ce putem face sa ne unim sa ne uneasca lupta infertilitati prin care trecem durere,chin,sprante spulberate,gandul ca asta este ultimul meu fiv din cauza banilor toate vrem sa avem un copilasi.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Multumim pentru oferta de ajutor. Daca ai cunostinte printre jurnalisti care pot scrie articole despre noi ar fi excelent.

Luca a lansat un ultim apel sperand sa sensibilizeze pe cineva. Nu l-a deschis la subforumul de bucatarie, l-a deschis la sub-forumul unde multe forumiste au probleme de fertilitate sau incearca sa afle daca au.
Deci se presupune ca au o anumita sensibilitate fata de subiect.

Astia suntem, astia defilam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

am sa incerc sa contactez si eu niste jurnalisti, nu garantez insa niciun rezulat. imi pare rau ca nu reusesc sa ma implic mai mult, desi consider ca e minunat ceea ce se intampla si am toata admiratia pentru oamenii care fac asta. n-as vrea insa nici sa fiu pusa la colt pentru ca nu ajung decat noaptea acasa, uneori prea obosita si ca sa mai incerc sa fac copiialtfel decat prin FIV si nici crucificata ca intraznesc sa ma amuz la un subiect.
In alta ordine de idei, tot fara promisiuni, am sa incerc sa ajung la urmatoare intalnire cu vreo...personalitate, daca veti considera ca sunt de folos, pentru ca nu stiu prea multe lucruri.
Fetelor, haideti sa facem fiecare ceea ce putem, unele mai mult, altele mai putin, iar altele deloc, dar asta nu insemna ca nu toata lumea apreciaza ceea ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna.Desi nu sufar de infertilitate as vrea sa va ajut.Am putin timp liber dimineata si as putea sa ajut la trimiterea de mesaje, petitii, chiar vorbit la telefon(desi in general incep sa ma balbai daca nu cunosc persoana cu care vorbesc).Aveti sa-mi dati de lucru?

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Un pic de zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Abibrinza multumim! Ti-am scris si la subiectul cu campania!
Este de apreciat ca doresti sa te implici cu ce poti, mai ales ca esti deja mamica a doi copii si nu esti afectata (si nici nu ai fost) de problema noastra!

Pe cand alte fete spun:

Citat:
Cele mai multe participante la alte subiecte nu au aceasta problema. Si nu se implica asa cum nici noi nu ne-am implicat in diverse alte campanii. Pentru ca asta este mentalitatea. Sau pentru ca foarte multe persoane nu agreeaza aceasta procedura. Nu conteaza. Conteaza ca cele care se plang ca ipotecheaza case , vand masini, vand rinichiu lu barbatu sau ce naiba mai vand tocmai ele nu se implica.

Asta arata ca nici nu le-a interesat sa vada ca de fapt scopul campaniei nu se limiteaza numai la fiv. Plus tonul ironic la adresa celor care nu au bani - majoritatea cuplurilor din Romania care au probleme de fertilitate nu stau pe un sac de bani, chiar daca nu "vand rinichi" fac sacrificii financiare -credite pe multi ani si altele

Acum, ref la faptul ca unele fete s-au suparat din cauza ca am mentionat subiectul cu paternitatea, nu m-am putut abtine sa nu observ cata energie este cheltuita practic degeaba la acel subiect (parerea mea). Nu tin socoteala nimanui de cat timp liber are si ce face cu el, daca nu au placerea si nu simt ca e cazul sa ajute cu ceva (chiar si infim - de trimis un mesaj pe zi nu ia mai mult de 5 min, exact cat dureaza poate sa scrii un mesaj pe alt topic) la un subiect cu adevarat important (pentru noi toate), aste e, nu obligam pe nimeni, am facut doar un apel la cele care mai doresc sa se implice, pentru ca avem nevoie de ajutor.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

off topic: Nu inteleg de ce o atacati pe Catalina? Ce vreti sa faca sau ce-ati dorit sa faca si n-a facut?
Fata asta a platit un tribut prea greu si mare ca sa mai poata sa se gandeasca si la altii, si cu toate astea, uneori o face !
Poate a facut mai mult decat va puteti voi imagina! Stiti cate pachete cu haine si bani mi-a trimis mie personal sa le dau unui nou nascut ? Stiti cate milioane de lei a cheltuit ptr analizele unei gravide cand habar n-avea cum arata femeia aia?Asta nu inseamna nimic ?
Eu una, cand ma voi intalni cu Catalina nu voi avea curajul sa ridic ochii spre ea. De ce? Cine are minte sa inteleaga nu-mi va pune intrebari !

Catalina, !

on topic:poate multe dintre noi ar dori sa se implice, dar distanta,oamenii sunt piedici reale. Cand am intrebat o data ce as putea face de la 400 km de Bucuresti n-am primit nici un raspuns !
Nici eu n-am copii si mi-as da viata sa am un bebe.N-am facut in viata mea un avort ,doar am pierdut sarcini,si usor nu mi-a fost !Iar acum Dumnezeu a hotarat ca nici de o sarcina nu ma mai pot bucura !
Si totusi,daca pot face ceva, sunt aici !
Va doresc LINISTE si PUTERE !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput