Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc !
Mah tie daca iti face probleme H sigur ai mincat ceva sau ai fost constipata. Io am ramas cu el de la nastere si ma lupt periodic si sistematic sa-l biruiesc.
Si Eva mai avea zile cind regurgita-varsa in jeturi. In special in zilele cind era ff. agitat dupa supt sau nu a tinem intr-o pozitie comoda . Dar acum e ok. Nici nu mai regurgiteaza asa des , nici jeturi nu mai are. Uneori mai scoate cite un firisor , doua de lapte dupa ce papa.

Citat:
citat din mesajul lui mav
Mirtha, ma bucur ca esti mai bine!

Ce nu v-am spus... Azi mi-a varsat Antonio in jet... Era la san si s-a chircit sa scoata o basinuta... si a scos lapticul abia supt......
....Si eu sunt iar varza la.... Nush ce i-a apucat iar pe H.... iar isi fac de cap...
oooooooooooffffff....... ma duc sa ma mulg........

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mirtha, acus am observat ca Eva e si Ioana, sa va traiasca! Ieri nici n-am apucat sa intru... asa ca... La multi ani tuturor Ionilor (Eli) si Ioanelor noastre!

... n-am plecat, ca frige pompa (de la sterilizare).....
ah, sunt frantaaa.... ca pe langa ziua proasta a lui Anto, l-am avut si pe Seb azi acasa... ca n-a avut cine sa-l duca la gradi....

Edit: se vede ca-s obosita, ma balbai si in scris...
Mirtha, Anto nu regurgiteaza de obicei. Asa ca intamplarea de azi e cel putin... ciudata... Ma rog, nu ma panichez eu dintr-atat....
Of, dar in privinta celor 2 pui... uneori simt ca as vrea sa ma dedublez, sa fiu 'mamica unica' pt fiecare copil in parte...
Ma descurc binisor... dar oricum...e 'grele'... ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Si eu sunt zombie.

Ieri dimineata la 4 a supt adormita si nu a scos aerul ca era prea obosita, asa ca am pus-o langa mine in pat. Si la 7 m-am trezit ca o simteam cum se inneca. Horcaia, nu reusea sa scoata nimic, nu deschidea ochii. Cred ca 5 minute am incercat cu frecat si batut pe spate, tinut cu burta de-a lungul maiinii (cum scrie in materialul trimis de Diamisha), am mers cu ea la mama, i-am arat-o ca-i palida. Am dus-o sa o spal la fund ca era murdara si nici o reactie, ea care tipa cand dadeam drumul la apa. In final am zis hai sa incer si CPR inainte sa sun la spital, desi nu-i recomandat la copii asa mici. Am facut vreo 15 compresii si am intors-o pe burta si atunci a vomitat laptele din gat. Cat pe ce sa ma panichez rau de tot. Nici nu stiu daca am facut bine ca am trecut la compresii dar stiu ca e voie in caz de blocaj respirator. Noroc ca am facut anul trecut curs de CPR la servici si saptamana trecuta a gasit sotul cutia primita atunci si a pus DVD-ul si a incercat si el pe papusa primita la curs, deci reimprospatat memoria de curand. Si multe multumiri Diamishei pentru materialul de pe mailul comun, cel scris de d-na Culcer.
A adormit la loc dupa aceea ca era epuizata de atata scremut iar eu o tot pazesc de atunci.
A ramas insa cu o frica de ragait si dupa ce rageie plange putin, probabil este iritata pe gat daca a stat cu voma atat in gat.

Iar ziua am avut de alergat dupa actele ei ieri, am tradus certificatul de nastere si am mers cu el la prefectura. Acum pregatesc dosarul pentru ambasada. Nu spun cat m-am chinuit sa-i fac o poza tip pasaport, ochi deschisi, cap drept, fond pastelat in spate .

Va urez o noapte calma, fug si eu la nani, de fapt la supraveghere ca iar nu a scos aerul .

Brie, te rog eu mai scrie-ne perlutele Brianei. Cat eram eu de varza m-a facut sa rad de dimineata, e o scumpa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Otilia... ce sperietura groaznica......
...Inseamna ca si Antonio se inecase la san si sa zic merci ca a varsat imediat... decat sa fi fost mai rau....

Babyzapi, merci pt PM. Ar fi fost mai... folositoare... parola, daca stiam si nick-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Otilia, ca curajoasa esti. Eu cred ca ma panicam toata...Bine ca te-ai mobilizat la timp si bebelina e ok.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
corina acum spui dupa ce mi-am achizitionat o pompa de la sensiblue tot avent manuala...la 210 Ron....deh daca stiam ...na ca acuma chiar mi necaz..lasa ala sa fie baiul , multumesc oricum de intentie
simona , fluturasa bine ati revenit va asteptam cat mai curand la discutii
revin maine dimineata sunt tare obosita deh ma impiedeai si eu in seara asta

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty35 spune:

Eu sunt foarte matinala. Noi am dormit dupa amiaza de la 17.30 la 22.30, am mancat apoi si ne-am culcat si la ora 2,00 desteptarea.
Ale mamicilor "avantaje". Va rog sa-mi comunicati si mie mailul comun si parola de acces ca sa citesc materialele postate, ca am inteles ca otiliei i-a folosit un material in cazul fetitei ei (in caz de blocaj respirator - asa cum am patit si eu bebe).
Va pupacesc pe toate si va doresc nopti de odihna cat mai lungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Babyzapi, Lauramiron: La cat doarme bebe, ar trebui sa fiu f. odihnita, dar eu nu-s, ca stau sa-l pazesc sa vad cand/daca se trezeste sa-i dau san. Si uite asa...tot obosita sunt....

Otilia: Uf! Si Elisa regurgiteaza asa? Bine ca ai ajutat-o sa elimine. Andrei azi mi-a regurgitat aproape la fiecare masa si de vreo 2 ori in jet. Cateodata am impresia ca nu mai ramane cu nimic in stomacel. Cand trece perioada cu regurgitari? Ca mi se pare tare stresanta....

Diamisha : Vreau si eu s-o vad pe Sonia.

Mirtha: Deci si Eva regurgita mult? Eu am zis ca ma duc la dr. cu el, daca o tine tot asa....Marti mergem sa vedem daca a mai luat in greutate. Daca e ok, atunci cica nu trebuie sa-mi fac griji (zic asistentele). Daca nu....la dr. cu el! Eva ta are aproape 3 luni....ce mare e....

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Noi tocmai am papat si acum facem nani .
Fetelor, vreau si eu mail-ul comun si parola sa citesc materialele.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oti, eu Caterinei nu i-am dat nici un fel de picuri, doar ceai de fenicul. Experienta picurilor Sab Simplex si Bonisan o am de la Rebeca si nu mai vreau s-o repet daca se poate fara....si pana in prezent vad ca se poate. Mi s-a constipat rau de tot si n-am mai scapat de constipatie pana la diversificare.
Si eu schimb la bebe cam 10 pampers pe zi, din care vreo 4 sunt cu kk serios, adica pampers plin, iar restul sunt partzuri cu kk, deci nu foarte mult, nu cred sa fie vreo problema, mai ales ca ea e linistita dupa ce face kk.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Carmendu, sa stii ca Sab Simplex constipa, cel putin efectul asta l-a avut la fii-mea cea mare. E pentru colici, si nu pentru constipatie.

la noi a fost pe invers

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Si eu ce ma fac ?
Adica sa-i maresc sau sa-i micsorez doza. Ca tot cam 12 pampersi schimb zilnicsi SabSimplex ii dau o data sau de doua ori pe zi, dupa cum vad ca se stramba.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput