Fiv in Ungaria 49
Raspunsuri - Pagina 8
Zuzi spune:
Buna fetelor!
La multi ani! Sa aveti un an nou cu impliniri si multe reusite.
Candy1902 vreau sa te rog sa-mi dai un numar de telefon pentru traducator in Debrecen. Merg si eu pe 27 la o prima consultatie la
Debrecen dar nu stiu limba. Nici un cuvintel.
zuzi
CANDY1902 spune:
TIMEEA draga si eu sunt tot din satu mare linga tasnad undeva si debrecenu e f aproape de noi nu stiu ce sa spun eu am avut ET in 3 dec apoi ciclu normal in 12 dec si acum astept noul ciclu care vad ca intirzie nu stiu daca e normal sau nu poate ar putea cineva sami spuna am hotarit ca voi mai astepta o luna acum sa vad in functie de ciclu sincer si eu sunt dezamagita putin de debrecen nu au prea fost reusite cand am fost eu si la mine totul a mers f bine sau pus 2 blastociti si totusi nu stiu motivul pt care nu sau prins totusi sper ca totul sa fie bine pana la urma si pt mine si pt toate sa ne schimbam parerea
CANDY1902 spune:
zuzi draga traducatoarea si cea care iti poate face o progamare mai urgenta are nr 0036305850061 d-na maria o cheama
tuculucu spune:
salutare tuturor...mai ales celor care ma stiu...pt ca nu am intrat de mult pe la voi si nu am citit nimic de prin septembrie...asa e cand esti mamica de gemeni... :)
sunt foarte ocupata, acum e tare mare minune ca-mi dorm amandoi bebicii. sunt niste scumpi, cresc de parca ar fi feti frumosi. avem aproape 4 luni si au amndoi peste 6 kilograme si papa numai papica de la mami. sunt niste scumpi, cu personalitati diferite si sunt tare mandra si parca nici acum nu-mi vine sa cred ca anul trecut pe vremea asta ma pregateam de implantul embrionilor congelati, neavand prea mari sperante. si iata ce a iesit. din pacate scriu la laptop si pozele sunt pe celalalt calculici, dar cand mai am putin timp voi incerca sa le pun sa-i vedeti (daca vrea cineva sau daca ma mai stie cineva).
am intrat doar sa va incurajez pe cele care incercati, sa fiti optimiste si sa va bazati pe instinct ca totul va veni de la sine. asa le aranjeaza dumnezeu cum e mai bine pentru fiecare....
pup pe toata lumea: sima, liana, pussi, valeria, borzasimo, andrada p, carmendu, laura garner, crisis, miha 2004, miha 3, andicu, julia 75, si pe celelalte al caror nume nu mi-l amintesc acum
mi-e dor de momentele cand aveam timp si citeam povestile tuturor...dar acum am povesti si minuni la mine in casa :)))
o mamica super fericita!!!!
borzasimo spune:
Tuculucu vrem poze sigur ca vrem
pupici la toata lumea, intradevar frumoase vremuri
37+ David
BoboMom spune:
Tuculucu, ma bucur ca mai dai si tu un semn! Asteptam pozele! Noi suntem in pregatiri. In 3 saptamani intram in focuri! :) Plecam pe 4 feb in Ungaria si pe 7 feb dam o fuga foarte scurta in Romania (doar de pe 7 dupa-amiaza pana pe 11 seara). Tot pe 7 incepem tratamentul.
Pupici tuturor!
Laura
adaca spune:
TUCULUCU Bine ai revenit ! Vrem cu puiutii tai.
MIHA2004 am vazut pozele, este superba Marisa, abia astept sa o vad in realitate.
LAURA GARNER Sa fie cu noroc de data asta, suntem alaturi de tine si ne
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
angel33 spune:
Laura Garner de ce ai ales sa faci fiv in Ungaria si nu in state? Sunt si eu in state si iau in calcul varianta asta pentru ca e mai ieftin si mai faci si o drumetie ca sa nu fie stresul foarte mare. Sunt mai buni ungurii decat cei de aici?
Scuza-mi indrazneala...
Sa se lase cu burtica mare si peste noua luni cu ochisori adorabili!
Julia75 spune:
Tuculucu, ma bucur ca sunteti bine, din cand in cand sa ne mai dai vesti despre puiuti si bineninteles poze.
Laura Garner, sa fie cu noroc incercarea asta!
Noilor veniti va doresc sa reusiti din prima!
Fie ca anul 2009 sa va aduca tuturor bucurii!