Fiv in Ungaria 49

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Tuculucu asteptam pozele. Si ne-a fost dor de tine. Povesteste-ne cat mai multe despre bebei. Te pup!

Au inceput sa apara si fete mai vechi care revin in forta. Va doresc sa reusiti de data asta!

Celor noi le urez reusite din prima!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru sustinere!

Angel, am ales Ungaria din mai multe motive. Primul motiv e cel financiar. Am norocul sa am o matusa in Budapesta, la care stam cand mergem acolo, deci nu cheltuim nimic pe chirie. Daca ai citit din urma, poate stii ca am mai facut in FIV in Budapesta in martie 08. Din pacate am avut o sarcina biochimica (respectiv nu a durat decat 2 saptamani). Dupa ce l-am cunoscut pe Peter Kovacs si am facut FIV'ul asta cu el, nu am vrea sa facem in alta parte, chiar daca nu ar exista problema financiara. E un doctor excelent, in care avem incredere totala. Tot personalul de la clinica e super. Nu stiu daca aici in USA ar fi mai bine sau mai rau, dar din cate am auzit de la doua prietene (nu generalizez, spun doar ce stiu din experientele lor), aici FIV'ul se face cam pe banda. Se da pre-tratamentul astfel incat toate femeile care fac FIV cu un medic anume sa inceapa stimularea in acelasi timp. Nu iti poti alege tu cand vrei sa faci, nu o data anume oricum (repet, asta e cazul celor cu care am vorbit, nu stiu daca asta fac toate clinicile). In afara de asta, aici vezi doctorul la inceput si la sfarsitul tratamentului (in rest te vezi doar cu asistentele), pe cand in Ungaria ne-am intalnit cu dr Kovacs de cate ori am mers la clinica. El mi-a facut toate ecografiile si s-a ocupat de tot, inclusiv de raspuns la absolut toate intrebarile mele, cat de ciudate ar fi fost ele. De asemenea, de fiecare data cand ii trimit un email (asa comunicam) imi raspunde foarte prompt (a doua zi, ceea ce, tinand cont de diferenta de fus orar, e perfect). Asa ca suntem extrem de multumiti si dupa cum am spus, chiar daca am avea banii necesari sa facem FIV aici, tot la Budapesta am merge. Si dupa cum bine ai spus si tu, e mult mai relaxant sa fii in vacanta cand faci asta. Daca ai nevoie de detalii, trimite-mi PM si-ti raspund cu cea mai mare placere.
Multumesc tuturor fetelor de pe forum si celor care sustin acest website, pentru ca fara ajutorul lor probabil ca nu as fi descoperit Kaali Budapesta si pe Peter Kovacs.
Angel, unde locuiesti?

Bafta tuturor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Laura, ti-am scris pe pm.
Intradevar fetele de aici de pe forum fac o treaba extraordinara impartasind parerile si experienta lor. Cu siguranta ca tot efortul si bunatatea lor va fi rasplatita la un moment dat cu si ce mai vor ele.
Sa aveti o zi, seara, dimineata minunata, depinde pe unde sunteti voi prin lume,
Angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Angel, ti-am raspuns la PM. Astept email.

Tocmai mi-a spus o prietena din Romania despre o fata care a facut FIV in Ungaria si acum e pe cale sa nasca 2 fete si 2 baieti (a vazut la stiri). E cumva printre noi persoana respectiva? Fie ca vede mesajul asta sau nu, ii doresc din tot sufletul nastere usoara si bebei sanatosi!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Tuculucu felicitari inca o data pt cei 2 copii
Ma bucur ca sunteti bine.Cu ajutorul lui Dumnezeu vin si eu pe urmele tale.Va doresc numai bucurii si multa sanatate.

Si eu as vrea sa salut niste persoane care m-au sustinut si incurajat ca aspiranta Cris,Adaca,Charmy,Andicu,Steliana,Scamiy ,Daniela2,Sandica
si pe toate restul ale caror nume nu mi le mai amintesc .

Celor care nu au reusit le doresc din suflet sa reuseasca.Secretul este sa nu renuntati.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SIMA ne este dor de tine, ce faci ? cum te mai simti ?
MIHA2004 Marisa iti ocupa tot timpul, nu ne mai arati nici o fotografie? Te asteptam si la mamici de FIVx4
LAURA am vazut si eu stirea, oare este membra DC? Apropo de ceea ce povesteai ca face dr. in SUA, se practica si in Romania, de parca am fi animale.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Buna fete dragi.Intru mai rar pe forum dar asta nu inseamna ca v-am uitat.Am mai scris de vreo doua ori dar nu a aparut.Sper ca de data asta sa apara
miha2004 felicitari pentru minunea de Marisa-Ioana
tuculucu esti o mamica fericita cu doi copii minunati.Cine nu si-ar dori sa traiasca fericirea pe care o traiesti tu ? Te invidiez si vreau sa iti calc pe urme .Iti multumim ca nu ai uitat acest forum si ne incurajezi si pe noi cele ce venim din urma.Mi-e dor de unele fete,care chiar daca acum nu mai merg la Szeged,fac parte din familia FIV IN UNGARIA.Oare chiar ne-ati uitat? x100
Eu de saptamana ce vine iau din nou calea Szegedului.Nu stiu ce voi face FIV sau IA.Sa vedem ce zice Zadori.
Gyongyi iti trimit un PM
Laura Garner de data asta sa fie cu ochisori
espe
mamibria,crisis81,daniela2,liana30,felix76 ce mai faceti?
Pup toate fetele de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Ok,Camy,,, miine o sa-ti dau raspuns !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Suntem bine dar timp nu prea am pt ca ma ocup singura de Marisa si desi e un copil bun ma solicita mult, ma mandresc cu faptul ca inca de la inceput o schimb, ii fac masaj , baita singura si o hranesc exclusiv la san. Sunt foarte fericita si nici acum nu imi vine sa cred ca am un copil. Azi am facut 2 saptamani, o sa va mai pun poze cand am timp.
Adaca am inceput sa iesim la geam treptat si in curand o sa iesim din casa, abia astept toata gasca
Tuculucu mamica fericita
Liana
Atelocin
Espe imi pare rau
Va pup pe toate si va urez sa vi se indeplineasca visele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara....
Missed me?
V-am zis ca nu mai scriu, de anu' trecut nici nu am mai intrat pe la "Asteptand...", dar sa stiti ca a ramas tot subiectul meu de suflet. Am citit mereu, pana aproape de sarbatori, dar s-a schimbat mult subiectul. Inainte gaseam aici dragoste, suport moral, caldura unui colectiv format din fete care radeau si plangeau la unison, un colectiv unit de unicul scop de a avea un copil. Puteai citi lucruri de calitate, experiente si probleme de care rand pe rand ne loveam fiecare. Aici era locul unde iti deschideai sufletul si simteai imediat caldura cu care te invaluiau fetele si mainile lor care te trageau mereu sa mergi inainte.
Scria cineva la alt subiect ca aici este acum un subiect plin de intrigi si vorbe cu subinteles. Dureros, dar foarte adevarat.
Nu am uitat de acest subiect, nici eu si sunt convinsa ca nici una din fetele vechi, pur si simplu sunt destul de rare momentele cand chiar gasesti ceva de citit aici. Am vorbit in privat cu unele dn fetele vechi si impresia este cam aceeasi: intri, citesti te enervezi si iesi.... are rost sa mai intri?
Nu vreau sa supar pe nimeni pentru ca tin la voi foarte mult si sufletul meu este alaturi de fiecare dintre voi.
O imbratisare calduroasa, ca in vremurile bune pentru:
Andicu - datorita ei am ajuns la Szeged, a fost modelul meu. Stiu ca citesti si unele fete simt lipsa pozelor si poznelor lui Filip.
Pussi - eram cu sufletul la gura in fiecare moment pentru sarcina pretioasa dar nelipsita de probleme. Acum este mamica super-ocupata de printese superbe, dar nu uita sa mai treaca din cand in cand pe aici la ocazii speciale
Internet - multi ani de chin si suferinte din cele mai cumplite pana sa o stranga in brate pe printesa Daria
Kla788 - desi nu a fost in Ungaria a fost mereu cu sufletul aici
Mi-ka - dovada ca minuni exista ,
Adela mamica eroina de trei feti frumosi
Daniela76, Corina , Marush si alte fete care au reusit sa-si vada visul cu ochii si au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a usura calea aspirantelor.
Si vorbind de aspirante vreau sa le strang in brate pe cele pe care le cunosc dincolo de DC si care sunt cu adevarat speciale: Sandica, Dannette, Ioana_p76, Leny, Miha3,LauraGarner, Daniela2, Mamibria, magduta10, Pamy. Le cunosc de ani de zile sau nu neaparat, dar stiu ca sunt fete cu suflete minunate desi soarta nu a fost inca de partea lor.
Pupici pe burtici petru voi cele care nu ati uitat ca aici a inceput: Sima1, Buluna, Borzasimo, zisaCamy.
Toate sunteti speciale pentu mine pentru ca, desi poate ati si uitat, fiecare dintre voi m-a ajutat candva, cumva, fie si numai cu o vorba buna, dar care a valorat infinit la momentul respectiv.
Cam asta reprezinta "FIV in Ungaria" pentru mine, un subiect al sufletelor unite de aceeasi cauza... atat.

Felicitari Miha2004!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput