Fiv in Ungaria 49
Raspunsuri - Pagina 7
mihaele spune:
Espe ami pare tare rau Dumnezeu sa ati de putere sa mergi mai departe si sa trecei peste..
raluca ai dreptate am gresit adresa se mai intampla
Fetelor va pup pe toate si va doresc tot bienele din lume
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
timea30 spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe forum si pana acum nu am avut curajul de a scrie,
dar acum ne-am decis si noi sa mergem la FIV la Bodnar la Debrecen.
Nu putem avea bebe pentru ca eu am zona pellucida prea groasa.
V-ati intalnit cumva cu aceasta problema ?
Ms mult,
Mult succes in continuare la toti. Sa fim cat mai repede
atelocin74 spune:
Espe , ne pare tare rau ,,,,nici nu avem cuvinteeee , D-zeu sa va de-a putere sa treceti peste tot sa o puteti lua de la capat.
Raluca , te asteptam.
gyongyig ,bine ai venit TIZA MEA .
mihaele ? pai nu mai stii adresa mamei tale? dar mama te intelege ca esti tinara si indragostita ...de hormoni nici nu mai vorbesc.
liana 30 , mai zi si tu ceva ?
tuturor.
gyongyi
Badyguarzii & Florile
mihaele spune:
Mama nu am uiat si nu am sa o uit niciodata deh ma-m garbit graba strica treaba si hormoni sunt cu carul
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
CANDY1902 spune:
TIMEEA draga si eu am facut in dec fiv la DEBRECEN tot la bodnar dar nu am reusit dar miau ramas 4 embrioni congelati si voi merge cu ei mai departe poate ne intilnim nu stiu ce sa zic de pb ta mai vb trebuie sa plec
felix76 spune:
Buna fete dragute,
Liana, ce faci tu de nu ne mai zici nimic??? Sper ca esti bine!
Gyongyilina, pup fata cu cea mai mare inima din univers!
Espe
Tamy, repet intrebarea: tu ce mai faci?
Zsibrak, multumesc pentru informatie!
Retam, mie mi-a dat sa repet FSH, LH, Prolactina, TSH in ziua 2-3 de ciclu.
Chiara, sa-ti traiasca ficioru!
Eu mi-am luat rezultatele de la medlife, sunt sanatoasa tun deci la ciclul urmator fac histero! Abia astept sa scap de ea
Pup,
Felix
muffinuta spune:
Buna fetelor!
va citesc de multa vreme..emotiile ,gandurile..
Timeea 30 imi permit sa raspund la intrebarea ta..pt zona pellucida groasa stiu de la doctorul meu exista metoda numita assisted hatching prin care peretele gros al embrionului se pregateste in laborator-practic il fac mai subtire cu ajuorul laserului sau chimic dizolvand o parte din zona respectiva-inainte de implantare in uter..se foloseste de obicei ICSI la obtinerea embrionului-se injecteaza spermatozoidul in ovul..e mai usor si rezultatul sigur..se practica chiar des metoda respectiva la varste inaintate,FIV-uri esuate sau in cazul tau cu zona respectiva groasa..bafta!!
Mult noroc tuturor fetelor!!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
RETAM spune:
Buluna, Felix multumesc pt raspuns. Espe prin cuvinte nu te putem ajuta dar cred ca toate fetele sunt alaturi de tine si iti doresc sa poti sa iti revii cat mai repede. Timeea, Candy eu am scris cate ceva despre debrecen in cap.48 pe la mijloc daca aveti rabdare sa cautati am doua nereusite la debrecen si pt a 3 oara merg la szeged desi Timeea si eu sunt din Satu-Mare.
timea30 spune:
Multumesc pentru primirea calduroasa si pentru raspunsuri rapide
CANDY1902 -eu sunt programata pe 29 ianuarie la Debrecen pentru eco, urmand sa incep tratamentul pentru FIV in prima zi de cm adica prin 4 februarie. Tu cand te mai duci ?
muffinuta-ms foarte mult de informatii
RETAM- am citit ce ai scris inainte. Daca inteleg bine crezi ca cei de la Debrecen nu sunt la fel de pregatiti ? Ce a zis doctorul ? care poate fi cauza nereusitei tale ?
Ms de raspunsuri si sa fie cat mai repede la toti
tamaryllis spune:
Espe, imi pare ff rau pt ce ti s-a intamplat! Nu exista cuvinte care sa te faca sa te simti mai bine. Doar trecerea timpului... Sper sa te refaci cat mai repede si sa o iei de la capat!
Felix, ce sa fac? sunt f ocupata la serviciu si parca nu mai am tragere de inima sa mai fac vreo analiza... trebuie totusi ca pana la sf lui februarie sa fac analizele, caci am reusit sa leg concediul meu de consultatia la Zadori, astfel incat sa nu mai fac un drum suplimentar.Imi pare bine ca esti bine! Si bafta multa la histero!
Olguta, tu ce mai faci? ai inceput tratamentul? Sa stii ca am mare nevoie sa reusesti! Imi pun speranele in tine! Asta pt ca avem aprox. acelasi diagnostic!
Va salut fetelor si va pup pe toate!