Fiv in Ungaria 49

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

profa: Astazi am vb.cu o colega, a carei nora era in tratament la timisoara de o gramada de ani pt.infertilitate,ani in care a reusit doar sa puna pe ea 30 de kg.A fost la Szeged la un dr.cu origini in Romania,se numeste Tibor Novak,a fost f.multumita,au constatat cei de acolo ca avea cu totul alte pb.decat cele tratate in tara.I-a facut o interventie,si a zis ca sunt multe asistente romance,ca poti si naste acolo,voi stiti ceva de acest dr?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106111
intr-unul din drumurile la KAALI am intalnit un tip din Timisoara a carui sotie a nascut la Szeged (nu stiu cu ce doctor), dar nu stia o boaba de maghiara.
spunea ca s-a descurcat prin semne si ceva engleza. de asemenea, sunt si asistente care inteleg romaneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

MIHA multumesc ce face bebica ta e mincacioasa plingacioasa? BULUNA nici sa nu te gindesti la ce am patit eu totul va fi bine dar mare grija din cate stiu riscuri sunt pana la sfirsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

profa-imi aduc aminte din capitolele mai vechi ca daniela76 a fost la acest medic inainte de a incepe FIV-ul;cred ca tocmai el i-a recomandat sa mearga la Kaali; prin 2007 am cautat si eu informatii despre el-lucra pe sectia de obstetrica-ginecologie-in Spitalul mare de langa Kaali si citisem ca foarte multe fete din Arad erau tare multumite de el(scriau si la un subiect- "Aradence minunate" sau asa ceva)
Ma bucur sa vad din fetele vechi, le urez bun-venit si sedere scurta celor noi si nu pot sa nu ma intristez ca eu bantui in continuare fara rost sau alinare...
va pup pe toate, tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Citat Crisis Idee: pe prima pagina, alaturi de linkurile catre pensiuni sa trecem si persoane care pot oferi referinte. Asa sti pe cine poti intreba pe privat despre pensiunea respectiva. Ce ziceti?

Crisis sunt de acord cu tine asa nu sar mai ajunge unde sa ajuns eu am citit prima pagina de multe ori inafara de linkurile catre pensiuni petru tarducere eu nu ma vazut nimic poate nu am fost destul de atenta. Eu zic ca ideea ta este f buna pentru mine de exemplu este minunat ca persoana unde ma cazez vb raomaneste nu stiu daca pentru alcineva conteaza dar pentru mine este mare lucru.
Va doresc la toate tot binele din lume si numai reusite.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

crisis81 eu stiu asta
imi cer scuze daca s-a inteles altceva dar eu am raspuns mesajului in care se spunea ca se face reclama doctoritei si traducatoarei.
atat.
nu ma deranjeaza ca se vorbeste de Zadori, in nici un caz dar este ciudat ca desi in 20 de pagini de subiect se vb de el si in 2 de ea tot cele care scriu de ea sunt admonestate.
in alta ordine de idei despre Gyongyi(traducatoarea) am vorbit pentru ca asa cum a spus Mihaele m-a ajutat f mult nu numai cu tradusul la clinica , a mers cu mine la farmacie , la magazin si unde am mai avut nevoie; la inceput nu aveam habar pe ce lume sunt.
gata !!!!!!
nu mai scriu despre asta deloc.
vroiam doar sa lamuresc ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

BUNA FETELOR!!!

Am o veste minunata
BORZASIMO va intra in sala pentru cezariana in 1o minute sa ne rugam pentru ea zi pentru bebele care azi va veni pe lume
Si tot odata sa incepem galeria
SUNTEM ALAURI DE TINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna tuturor,

vreau si eu sa raspund fetelor care au intrebat de vreo schema de tratament pe perioada dintre Fiv-uri.

In aprilie 2008 am facut primul FIV la Szeged la Zadori, sincer l-am ales fara ezitare pentru ca eu nu am incredere in femeile ginecolog si pentru faptul ca nu as suporta sa-mi traduca altcineva ce-mi spune... pana nu sunt eu convinsa ca am inteles si am auzit bine totul. In urma FIV-ului am obtinut sarcina... prima mea sarcina dupa 10 ani de asteptari si de suferinta...iar in mai la 6 saptamani s-a oprit din evolutie ... practic stiam si simteam ca-i ceva in neregula cu sarcina respectiva, din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata am si inceput sa sangerez putin ... cate putin ...pana s-a dus tot.
La punctie nu am avut decat un singur ovocit viabil, restul de 3 au fost goale.
Dupa ce mi-am revenit cat de cat, am inceput sa citesc diverse tratamente naturiste in primul rand pentru a remedia problema ovocitelor si a ovarelor polichistice cu care ma mandream.

Timp de 3 luni am facut urmatorul tratament naturist : spirulina 6/zi, tinctura de extract de smeur, tinctura branca ursului si ACUPUNCTURA pentru eliminarea toxinelor din organism si pentru actionarea ovarelor.

In septembrie am ajuns la Zadori la un consult si la ecografie s-a uitat la mine si m-a intrebat : ce am facut de aratau atat de bine ovarele mele ??? ca nu mai semnau cu cele din aprilie .

Si acest tratament... si credinta in DD ... si increderea in doctorul meu ... m-a ajutat ca de data asta sa reusesc si Slava Domnului ca totul este bine si in limite normale.

Va urez tuturor numai reusite si implinirea visului care ne-a facut sa ajungem sa citim si sa scriem pe acest forum !!!

Datorita voua am ajuns la Szeged cu harta de pe prima pagina ... si va multumesc inca o data ca existati !!!

pe toate !!!

Klu.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

BORZASIMO, NASTERE USOARA SI BEBEL SANATOS!!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Fetelor de cand m-a sunat Simona am niste emotii de nu mai pot, abia astept sa sune sa ne spuna cca e totul bine.
Borzasimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

KLU, inca o data felicitari!! sa-ti dea DD o sarcina usoara , la termen si un bebe sanatos!
Suna f interesant ce scrii tu, ma intereseaza si pe mine, caci la anul prin toamna , am de gand sa mai fac o tura la nea Zadori si am cam aceeasi problema cu a ta. Nu am ovare polichistice, dar am FSH mare si la ambele FIVuri am avut la punctie cam 1/2 ovocite fata de cati foliculi se facusera( FIV1- 5 foliculi, 2ovocite, FIV2 - 8 foliculi, 5 ovocite) ...Tu cate ovocite ai avut a2a oara?
Aaa, si pt endometru ma intereseaza, ca la mine, a2a oara, cu descantec a iesit de 9.3 endo, de am avut norocul sa se si prinda, dar mie mi s-a parut mic, la limita.

Oauuu, apropos de nasteri, ma gandesc ca urmeaza si Zisacami..!!! ce mai trece timpul! fug si la Gravi FIVoase sa fac galerie!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Sarbatorile de Iarna 2008/2009, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput