Fiv in Ungaria 49

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Espe, exact in acesta situatie sint si eu...Astept sa vad cand pot sa incep urmatorul FIV. Eu am facut FIV-ul in octombrie, dar dupa chiuretaj am sangerat 5 spatamani incontinuu...Astept primul CM si la mijlocul lui ma voi duce la Zadori pentru control...Mai departe el va hotari.
Fetelor, intre FIV-uri se mai dau anticonceptionale?
Dalena bien ai venit! iti doresc sa reusesti cat mai rapid. Exact aceeasi intrebare o am si eu...Nu stiu ce as putea face ca organismul sa isi revina si sa fiu cat mai in forma cand incep tratamentul...
bye bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Espe

Buna tuturor!
Eu am avut o sarcina gemelara oprita din evolutie la 7-8 saptamani. se pare (conform masuratorilor ecografice) ca nu au murit amandoi in acelasi timp. Nu am avut hemoragie, doar semnele sarcinii au disparut si la eco mi s-a spus ca nu mai au activitae cardiaca. Dr Zadori mi-a scris ca nu exista explicatie medicala pentru aceasta intamplare, nu a mai avut paciente carora sa le moara ambii viitori bebe. Se pare ca eu sunt exceptia...
Intrebari pentru doamnele cu sarcini oprite din evolutie si care au facut chiuretaj pentru a elimina urmele sarcinii:
- Dupa cat timp de la pierderea sarcinii vi s-a dat voie sa repetati FIV? Vi s-au cerut analize in plus fata de cele de la FIV-ul esuat?

Va multumesc anticipat,
Espe

Espe acelasi lucr mi s-a intamplat si mie la prima sarcina. Gemenii mei s-au oprit din evolutie pe rand. Ma surprinde ca ti-a spus Zadori ca esti singura pentru ca mai sunt s alte cazuri similare. Intr-adevar explicati medicale nu mi-a dat nici mie nici atunci si nici in septembrie 2008 cand istoria s-a repetat. Analize voi face eu prescrise de mine pentru ca vreau neaparat ca aflu cauza inainte de o noua incercare. A treia oara arfi prea mult. si multa bafta!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

dalena bine si sa reusesti cat mai repede cu putinta si eu am facut 3 fiv-uri dar nu am loat absolut nimic pentru regenerarea organismului.
zapp da se dau anticonceptionale intre fiv-uri eu intre fiv-1 si 2 nu am loat AC nu mia dat dr am facut fiv in Bucresti iar inaite de fiv 3 am loat Ac lam facut in Ungaria. Bafta si tie si sa reusesti de data asta

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Espe si zapp am sa va raspund eu la intrebari, dupa cum am procedat eu. Am facut FIV in martie 2008, in aprilie 2008 sarcina s-a oprit in evolutie, nu am facut chiuretaj ca nu a fost nevoie.
In august 2008 am inceput o noua procedura FIV, care in septembrie s-a lasat cu doi bebelusi si acum am ajuns in 22 saptamani.
Am repetat doar analizele care nu trebuie sa fie mai vechi de 3 luni si analizele pentru anestezie pe care le-am facut in Ungaria.
Singurul lucru pe care l-am facut inainte de procedura din august a fost histeroscopia (care a fost ok, dar nu stiu de ce eu cred cu tarie ca asta a ajutat la prinderea bebelusilor). Histeroscopia am facut-o chiar inainte de CM din august.
Am avut incredere ca acum va fi ok. Si binenteles am luat AC cu o luna inainte. A....si am uitat Zadori mi-a facut in afara de FIV si IA, nu stiu de ce, asa a considerat el.
Va doresc din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine si sa ne vedem la gravidute.
Criss este valabil si pentru tine.

Micky 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalena spune:

Multumesc Zapp,din cate stiu eu nu trebuie sa iei anticonceptionale decat inainte cu o luna de inceperea noului tratament de stimulare si doar recomandat de doctor.Trebuie sa faci analizele hormonale in a doua zi de ciclu,dupa care mergi la control la eco .Te pup si iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Va raspund pe rand pentru ca din 5 in 5 minute imi cadecurentul sima chinui de la 12 sa va scriu .

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

Espe si zapp am sa va raspund eu la intrebari, dupa cum am procedat eu. Am facut FIV in martie 2008, in aprilie 2008 sarcina s-a oprit in evolutie, nu am facut chiuretaj ca nu a fost nevoie.
In august 2008 am inceput o noua procedura FIV, care in septembrie s-a lasat cu doi bebelusi si acum am ajuns in 22 saptamani.
Am repetat doar analizele care nu trebuie sa fie mai vechi de 3 luni si analizele pentru anestezie pe care le-am facut in Ungaria.
Singurul lucru pe care l-am facut inainte de procedura din august a fost histeroscopia (care a fost ok, dar nu stiu de ce eu cred cu tarie ca asta a ajutat la prinderea bebelusilor). Histeroscopia am facut-o chiar inainte de CM din august.
Am avut incredere ca acum va fi ok. Si binenteles am luat AC cu o luna inainte. A....si am uitat Zadori mi-a facut in afara de FIV si IA, nu stiu de ce, asa a considerat el.
Va doresc din tot sufletul ca data viitoare sa fie bine si sa ne vedem la gravidute.
Criss este valabil si pentru tine.

Micky 22+ +

Micky multumesc! Eu deocamdata stau pe bara.

Cred cu tarie ca exista o cauza pentru care o sarcina cu embrioni de calitatea I sa se opreasca din evolutie. Daca era o data....da... soarta. Nu pot sa o iau de la capat si sa se intample si a treia oara. Prefer sa mai stau si sa caut buba.

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

angel33 eu am acasa din toate dar singurele pe care le-am luat au fost Royal jelly pentru endometru si chiar a functionat. In rest... nu prea le am cu naturistele.

Candy m-am cutremurat citind povestea ta si mi-am da seama ca Dumnezeu a fost mult mai bland cu mine. Durerea este mult mai mare la o sarcina atat de avansata. si curaj!

mihaele daca ai fi citit cu atentie prima pagina a acestui subiect nu ai fi dormit in masina. Intr-adevar sa ai unde sa mergi, sa gasesti un sprijin intr-o tara straina este mare lucru. De asemeni sa te ajute cineva cu tradusul este neaparat necesar daca nu te descurci cu engleza.
Greseala multor fete este ca nu citesc din urma si mai ales nu citesc cu atentie prima pagina si asa se ajunge sa se repete obsesiv aceleasi informatii.

Sima1 intr-un fel sau altul voi fi si eu . Sunt convinsa!

Cami nu-mi vine sa cred ce putin mai ai pna lamarea intalnire. Parca ieri plecai la prima intalnire cu Zadori.
Idee: pe prima pagina, alaturi de linkurile catre pensiuni sa trecem si persoane care pot oferi referinte. Asa sti pe cine poti intreba pe privat despre pensiunea respectiva. Ce ziceti?
Aceeasi chestie si cu translatoarele: nume, numar de telefon si persoane pentru referinte.

Ioana bine ai revenit printre noi si seram ca de data asta sa si stai.

cornelia sa sti ca printre noi sunt si paciente ale doamnei doctor si au numai cuvinte de lauda despre ea. Are la randul ei o foarte mare rata de succes desi nu este la fel de po****ra ca Zadori. Pana la urma nu po****ritatea ar trebui sa fie temiul alegerii medicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Candy, este ingrozitor prin ce ai trecut. Nici macar nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Eu am acum 4 luni si jumatate si nu imi pot imagina, macar, ca o sa raman fara bebele pe care il iubesc atat. Eu chiar ma gandesc ca a trecut tot ceea ce era mai rau. Ma bucur insa ca ai reusit sa-ti revi si ca esti o luptatoare. Important este sa traim in viitor, nu in trecut. Dumnezeu sa te ajute in continuare. Eu sunt cu sufletul alaturi de tine.

Andicu, tocmai de aia imi si fac griji. Vreau sa-mi gasesc un doctor bun pe care sa ma pot baza in orice situatie, chiar si la o eventuala nastere naturala, noaptea... Imi gasisem, prin cunostinte, unul, dar am auzit ca nu prea are chef sa vina noaptea la nasteri. Iar eu nici macar nu stiu cum o sa nasc, pt. ca daca nasc prin cezariana...este bun si asta...Stii tu...
Crisis, nu sunt chiar asa de stresata...doar ca...
Micky2007, merg vineri la eco (sapt 19) si ma voi programa atunci...sa vad ce zice doctorul...Nu am uitat.
fetitele si baiatul.

Mihaele, Cornelia, Ali, si toate celelalte care scriu sau nu scriu pe forum...sa stiti ca suntem cu sufletul alaturi de voi si impreuna, cu multe ganduri bune pentru fiecare, veti reusi si voi.

Roxanaz, mie nu mi-a dat nimic afara de vitamine...dar am o prietena care a primit un gem...spune ca pentru regenerarea celulelor. Ea a fost la doctorita. Multa bafta mai departe.
Zapp, eu am fost hiperstimulata la prima incercare de FIV si am luat AC chiar in luna urmatoare, pentru ca urma cel de-al 2-lea FIV. Eu asa stiu ca este mai bine sa se ia AC inainte de tratament pentru a se pune ovarele in repaus si sa reactioneze mai bine la tratament. Asta se face de obicei, dar stiu fete care nu au mai avut luna cu AC ci au inceput direct...

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Buluna eu am nascut cu dr Grigoras la spitalul Odobescu la Tm si am fost foarte multumita, mie mi-a urmarit si sarcina, ti-l recomand e foarte bun si ce mi-a placut a fost c a inteles cat de pretios estev copilul nostru si m-a tratat cu mare grija
candy imi pare rau sper sa reuseti in curand si pana la capat
Ginseng si estrofem am luat din ziua 2 a CM pana la ET, la mine a functionat pt ca endometrul meu era foarte mic si era a 4 fertilizare, abia cu tratamentul asta a fost 8,5 la ET
Pussi ce mai fac printesele tale?
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Miha2004, multumesc pentru raspuns. Cred ca sunt mai multi doctori buni in Tm si ma bucur pt voi ca sunteti bine si sanatoase. Inca merg la Crisan care este un doctor bun, dar care nu sunt sigura ca-si intrerupe pretiosul somn pentru a naste eu. De fapt de asta mi-e teama - sa nu nasc cu cine stie ce necunoscut, pt ca intentionez sa nasc natural daca se poate...si sa nu mai pun in calcul alte surprize ce pot aparea inainte de termen... Dar asta ramane de vazut.... Cred ca la 5-6 luni nu este prea tarziu sa merg la alt doctor...Acum doar cercetez terenul...
Multumesc si multi

Si ca sa imi spun si eu parerea despre cazare si traducere...daca nu aflam de pe forum nu stiu ce faceam...Cred ca nici nu mergeam la Szeged daca eram in asa ceata...
Cred ca este normal sa intrebi fetele ce cazare sau traducatoare recomanda...Fetele pot spune amanunte despre persoanele respective, despre conditii si despre modul in care s-au simtit ele acolo...Si de ce sa nu recunoastem ca cele mai multe vor si ceva ieftin, pentru ca nu-ti este egal daca dai dublu la cazare sau la traducere.
Ca sa nu mai spunem ca se poate intampla sa ajungi sa te cazezi intr-un loc si sa nu ai cu cine schimba o vorba...ce sa mai zic de TV in limba romana. Eu am stat o saptamana singura cuc pana s-a intors sotul si daca nu aveam de invatat pt. un examen...nu stiu ce faceam...

A, eu il recomand pe Zadori ca el mi-a facut un bebePentru mine este cel mai bun, desi nu pot zice ca doctorita nu este ..., dar el "m-a lasat gravi"
Mi-am spus si eu parerea...si nu am vorbit deloc cu subanteles.
Va pup si veti ramane toate in sufletul meu intotdeauna.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
18+

Mergi la inceput