Fiv in Ungaria 49

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalena spune:

Pentru KLU 1973 ; Iti multumesc mult pentu tratamentul despre care ai scis si il voi incepe chiar astazi. citind despre tine imi dai si mai mult curaj, Dumnezeu sa te binecuvinteze,ma bucur mult cand aud asemenea vesti. Eu am facut 2 FIV,in Bucuresti la Med new life, la doctor RonEl, nr.1)am avut7 embrioni,3 transferati si nu am ramas;nr.2)am avut 8embrioni,4 transferati, si am ramas dar la 6 saptamani l-am pierdut;nr.3) in Ungaria la D.Zadori,5embrioni,3 tranferati si nu am ramas.Acum am facut un set de analize genetice si anume"cariotip din sange periferic" si astept rezultatul pentru a ma programa din nou la D. Zadori, problema mea este ca am deja 40 de ani si nu am timp prea mult. Ma rog doar Bunului DUMNEZEU sa ma ajute si pe mine sa am un INGERAS. Multumesc mult tuturor fetelor curajoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Candy - eu inainte de ET cu embrioni congelati am luat Royal jelly 1 pe zi dimineata pe stomacul gol si Gynex, tot din Ungaria 3 picaturi de 3 ori pe zi. Le-am luat din prima zi de ciclu si mi-au fost recomandate de Zadori. Au avut rolul de a ingrosa endometru. Din pacate eu am avut doar 1 embrion crioprezervat si la decongelare nu s-a mai dezvoltat, asa ca nu am ajuns la ET.

Apropo de poveastea nefericita a lui CANDY (pentru ca si eu am avut o poveste asemanatoare): restul fetelor ati facut cerclaj? Micky2007? Buluna? Dar celelalte gravi?

Borzasimo - sunt alaturi de tine. Nastere usoara si bebel sanatos!

Miha2004 - Felicitari! am vazut pozele, ai o fetita perfecta. Emotionanta povestea ta!

espe - cred ca tu ai intrebat de distanta dintre FIV-uri. Mie Zadori mi-a recomandat dupa chiuretaj sa astept 2 cicluri si la al 3-lea sa incepem.

Crisis- chiar ne era dor de tine. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

E fantastic ce scrieti voi!!!! Aseara la 11 noaptea vorbeam cu Simona si spunea ca mai are putin. Dar in nici un caz nu se astepta la atat de putin.

HAI SIMOOOOO!!![

Cornelia te inteleg perfect. Stiu ce inseamna sa ajungi acolo, nu cunosti pe nimeni, nimeni nu vorbeste limba ta si nu sti incotro sa o iei. Si eu am fost ajutata foarte mult de cineva la care nu ma astaptam mai ales ca nu avea absolut nici un ban de castigat de pe urma mea. Sunt foarte diferiti ungurii de acolo de ungurii de aici, dar si romanii de acolo fata de noi.
Klu chiar interesant tratamentul tau. Desi acupuntura nu cred sa gasesc pe la noi. O sa incerc totusi. burtica!
mihaele intr-adevar nu sunt date despre translatoare pe prima pagina si nici unele linkuri nu mai sunt de actualitate. Sa speram ca o sa fie in viitorul apropiat.
Miha3 pe cand urmatorul FIV (si ultimul)?

Intrebare: eu iau AC, chiar aseara am luat ultima pastila din folie. Vreau sa fac analizele imunologice si kariotipul. Influenteaza in vre-un fel? Sa nu mai incep alta folie? Cat ar trebui sa astept?
(cica intrebare si au venit gramada)

la toate Unguroaicele!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

BORZASIMO BORZASIMO

NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS !!!

andicu, multumesc pentru felicitari !!! Si tie iti doresc numai bine alaturi de cei dragi si de papuselul Filip Gabriel !!! Sunt cu ochii pe voi, am vazut pozele postate de tine de la ziua lui de 1 anisor si acum de sarbatorile de iarna ... sunt superbe si sunteti o familie minunata ... m-ai inspirat cu balansoarul din camera lui Filip , foarte buna ideea ... cand o sa ajung sa-mi decorez camera lui bebe meu sigur o sa-mi procur si eu unul.

Am omis sa scriu ca la al doilea FIV nu am mai avut nici un ovocit gol si analizele hormonale au crescut proportional cu ce se vedea si ecografic, aveam 8 foliculi. Mi-a extras doar 4 ovocite de pe partea dreapta ... cand a intervenit pe stanga mi-a spart un vas de sange si am avut hemoragie de nu mai stia cum sa o opreasca si nu mi-a putut scoate nimic... dar a trecut. S-au obtinut 3 embrioni mi i-a transferat pe toti ca nu stiam pe care sa-l las acolo si pe care-l sa-l iau acasa ... a rezistat doar unul si iata ca au trecut 10 saptamani, sunt bine, nu am greturi, am energie de nici nu zici ca-s gravida, bb e in grafic creste, totul e ok.
Acest tratament naturist, practic a schimbat totul.
Multa bafta si te felicit pentru faptul ca te gandesti sa-i mai faci un fratior sau o surioara lui Filip !!!

Klu.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

A NASCUT BORZASIMO un baietel de 3250 care a primit nota 10 nu stie inca cati cm are, sunt bine amandoi, e asa de fericita
BINE AI VENIT PE LUME DAVID, SA AI PARTE DE SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE PARINTII TAI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

BINE AI VENIT PE LUME DAVID !
SIMO FELICITARI!

CRISIS TE sunt aici.Ne este dor de tine si ma bucur foarte mult ca te-ai gandit sa mai scrii si tu.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

miha3 eu am facut cerclaj profilactic, nu a fost nevoie dar l-am facut pentru siguranta mea.

Borzasimo felicitari, sa iti traiasca bebe David si sa fie sanatos. Si sa ii bucure pe parintii lui.

Micky 22+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Borzasimo Felicitari sa iti traiasca bebele sa fie sanatos si sa va bucurati de el

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

FELICITARIIIIIII SIMOOOOOOOOOOOO PROASPATA MAMICA
BINE AI VENIT PE LUME MICUTULE DAVID
Simo iti doresc sanatate tie si lui David,recuperare grabnicaABIA ASTEPT SA VA VAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

FELICITARI MAMICO !!!!
Refacere rapida si sa ai parte numai de clipe fericite oferite de bebe David!
BINE AI VENIT PE LUME DAVID!!!
Sa fi sanatos, cuminte si norocos!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput