Strumfi de iul-aug 2007 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Carla si aici ca si in Uk probabil reducere incep dupa craciu (prima zi cand se dechid magazinele). In 2008 datorita crizei la foarte multe magazine au inceput reducerile mai repede, chiar in noiembrie dar s-au mentinut la 20-30%, dupa Craciun au intrat direct la 50-70%.
Din pacate eu fiind gravi m-am bucurat de ele doar pt puiutza si bb2.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Care aveti drum prin Unirea...reduceri 80% la noul magazin Fox Baby (etaj 2 central)....am cheltuit 150 ron si i-am luat fetei 3 rochite super dragute, o pereche de pantaloni din stofa misto si un dres in dungi care merge cu una din rochite!!! Aveau multe chestii...as fi luat tot magazinul, dar nu prea aveam "timp" (a se traduce bani) la mine si....dar ma voi duce din nou!!!!!!
Aveau si niste haine de baietei super adorabile!!!!

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
Oanamada, multumesc! Cat fu-se tissoul?
Nico, intr-adevar, desi acum se poarta perle la blugi, eu parca n-as vedea ceasul ala ziua...dar eu am observat ca sunt destul de conservatoare, asa ca...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata !
Fetelor, avei vreo idee cat e termenul de garantie pentru o lucrare stomatologica si anume o coroana?
Multumesc

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mai am putin si trebuie sa plec la ex.
nma,eu sunt mare fan ceasuri,nu port altceva decat ceas..cel ales de tine este o adevarata bijuterie,iar daca tie iti place nu sta pe ganduri.

eu port doar ceasuri mari,n-am nici unul la care sa ma uit cu lupa,oricum marea majoritate a lor sunt facute parca in a intari misoginismul...miiicccci

ma duc sa fac un pic de ordine si sa ne imbracam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

nma,noi nu avem magazinul asta de care spui...m-am suparat la "z" ca nu era nimic oficial,adica nu scria nicaieri ca toate sunt la juma de pret si mai mult de atat,aveau pungi intregi in spate care-si asteptau persoanele care probabil le-au ales inainte de reducere...eu n-am gasit nimic,da nimic nici macar un ciorap...voiam niste pantaloni grosi si hanorace.

xerxe,habar n-am,nici nu m-am gandit vreodata la garantie..dar daca vb cu dr?ar trebui sa-ti raspunda..sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Teoretic ,o lucrare ar trebui sa tina 10 ani.
Noi am fost ieri la schimbat branula,ca s-a nu mai era buna vena.Dar nu l-au mai chinuit atat de tare ca prima data,ca am maers la altcineva care a pus des branule la copii mici,oricum ar fi e groaznic,cel putin in starea mea de acum.

Carla,voiam sa te intreb cum i-ai dat tu vaccinul antigripal homeopat Sabinei?Ca eu i-am dat doar doza unica,si mai urma in martie,inca o doza,dar am inteles de la tine ca tu ii dai in fiecare saptamana.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc mult pt raspunsuri.
Din pacate bugetul nu imi permite sa am mai multe ceasuri. Cred ca o sa imi caut unul mai simplu. Imi place mult asta dar ma gandeam ca nu merge toata ziua.
Georgiana din pacate reducerile nu sunt reale in multe magazine la noi. La Fox stiam preturile caci am facut cumparaturi de Carciun pt copii de acolo. la House of Art de ex au afisat reduceri mari dar au umflat preturile. Daca o camas in decembrie era 50 lei acum e la reducere atat , iar pretul intreg e 80 lei. La au procedat si cei de la Leonardo. E jenant dar traim in Ro.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Violetan, ceasul cu bratara a fost vreo 12 mil (acum vreo 2 ani).
Musso 17 ce vroiai tu sa cumperi gasesti la Fox Kids...si sunt super dragute...eu nu ma duc la Z decat foarte rar pentru ca nu-mi plac combinatiile de culori la hainele pentru fetite...chiar nu-mi place s-o imbrac in maro si kaki si eu au o fixatie cu asta...ma rog si nu-mi plac hainele ca au culori terne...mie imi place s-o imbrac in culori vii...ca mai tarziu pun pariu ca o sa aiba "epocile" ei de gri, maro sau negru (ca de' toate avem o astfel de perioada!)

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimi!

Nico, eu nu port ceas, dar nu as opta pt el ca un ceas de zi cu zi.

Oana, inca o data sanatate multaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput