Strumfi de iul-aug 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaana Carla,voiam sa te intreb cum i-ai dat tu vaccinul antigripal homeopat Sabinei?Ca eu i-am dat doar doza unica,si mai urma in martie,inca o doza,dar am inteles de la tine ca tu ii dai in fiecare saptamana. |
dar tind sa cred ca nu am scris eu exact la un moment dat (neuron gravid) sau era alta persoana.
Ideea este ca nu i-am dat deloc vaccinul antigripal homeopat si nici nu i-am dat nimic saptamanal. Ea a avut viroza doar la 7 luni si acum, la 18, si le-am rezolvat pe ambele cu homeopatie/fitoterapie.
Eu bazam pe faptul ca alaptatul prelungit ii asigura imunitate prelungita, dar se pare ca nu merge doar asa.
Oanamada, nu te supara ca intreb, nu trebuie sa raspunzi daca nu vrei, dar am un feeling: lucrezi cumva in presa? In radio?
Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
CarlaVnu ma supar si-ti raspund:da, am lucrat in presa vreo 14 ani, dar nu in radio...sotul meu a lucrat in radio...acum e randul meu: da de ce ma intrebi?
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
mychydutza spune:
salutare......
cafera, tare faza cu geanta! hihihih.
monik, a fost tare bine la servici saptamana asta. am simtit asa o "usurare" ca si atunci cand l-am intzarcat. oare am sentimente de mama denaturata???????
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
CarlaV spune:
Oanamada, feeling-ul cu presa l-am avut de la inceput, din felul in care scrii. Completarea cu radio-ul a venit cand ai spus ca nu ai avut "timp" de mai mult shopping, era o gluma frecventa in Radiodifuziune in urma cu o vreme.
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
CarlaV...sa inteleg ca tu lucrezi in Radiodifuziune?
Asta cu scrisul...mi s-a mai spus...de' deformatie profesionala, desi de vreo 6 ani am trecut pe "partea cealalta a baricadei" adica in PR...dar tot am legatura cu breasla
In alta ordine de idei...azi ne-am dat cu sania...a fost cu tati in parc si cica se tine bine in fundulet, n-a cazut de pe sanie, ba chiar mai mult s-a aplecat sa ia zapada in mers...fericire mare cu zapada asta ...de cand a nins vrea numai afara si plange daca vrei s-o bagi in casa!!! La voi cum a fost prima iesire la zapada?
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
CarlaV spune:
Tatal meu a lucrat toata viata in Radiodifuziune, nasul nostru de cununie lucreaza acolo, mai avem prieteni acolo.
De presa scrisa am fost si eu apropiata tot vreo 14 ani .
Saby la laptop
oanamada spune:
Pai atunci ce sa zic.....salutare colega!!!
Frumoasa si desteapta fata ai...am vazut filmuletele si pozele...si mamica si taticu sunt frumosi asa ca are cu cine semana!
NOI-CRACIUN SI REVELION,
musso17 spune:
buna ziua
m-am intors de la ex,am luat un 7..nu m-am asteptat deoarece s-au dat probleme pe fiscalitate si eu am invatat doar teorie...dar cu putina atentia am reusit ceva.
oanamada,la noi in oras nu exista fox kids...sau nu l-am descoperit eu..mie imi plac lucrurile de la Z dar numa cele reduse...io's mai conservatoare,nu foarte dar merg pe maro,bej,gri,bleumarin,portocaliu...
oanamada spune:
Mussosuper bun si 7-ele!! Felicitari!
Cat despre hainutele de la Z...cele pentru baieti sunt frumoase...si parca mai frumos asortate si colorate decat la fetite...sincer...mie alea de fetite mi se par terne si triste! Nu stiu in ce oras stai ca sa ma pot interesa...intial au deschis retea de magazine FOX (care aveau de dama, barbati si copii in acelasi magazin!). Acum, in Bucuresti, au deschis si unul de copii de sine statator...oricum, daca ajungi prin Buc, da o fuga in Unirea...sigur nu pleci cu mana goala!!!! Eu una i-am luat de acolo Catincai de cand s-a nascut, i-am luat si finutului meu si tuturor copiilor....acumca au magazin de sine statator am vazut ca au adus si hainute Disney, dar comparativ cu Italia de unde am cumparat eu (chiar din magazin Disney) preturile mi s-au parut astronomice...
NOI-CRACIUN SI REVELION,
nma spune:
Georgiana sigur este si in Constanta dar nu l-ai descoperit. Eu stau in Rm. Vl, deci oras mult mai mic. la noi este in cel mai mare magazin din oras, ceva gen mall (avem si mall). Si nu e numai pt copii, dar au destul de multe lucruri. Cele mai multe rochite erau pe maro dar mie imi plac, am facut combinatii interesante. Mie nu imi plac fetitele imbracate numai in roz sau rosu sau baietii in albastru. Eu cumpar toate culorile.
Felicitari pt examen. Important e ca l-ai luat.
Oanamada eu am rata prima intalnire cu zapada. A fost sotul cu copiii (eu aveam mult de lucru) si se pare ca a fost ok.
La a doua intalnire domnisoara avea enteroviroza asa ca a inceput sa planga cand a pus mana pe zapada. Pe saniuta i-a placut foarte mult.
Nico, mami de Andra si Alex
poze