Strumfi de iul-aug 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 7
musso17 spune:
nma,oanamada..multumesc de felicitari...mi-a fost cam grea trecerea asta de la legi la formule,dar ies la liman.
in legatura cu magazinul,parca avem un fox,da de adulti,iar de copii avem crido kids..dar cred ca nu e acelasi lucru..mai fac sapaturi
..io am o problema cand ma duc in oras la cumparaturi n-am ochi pentr mine,fix la alea de copii aterizez si am constat azi cand a trebuit sa ma imbrac cu ceva mai acatari ca n-am
..sunt suparata pe tema asta si nu fac nimic,nu ca n-as vrea dar nu prea stiu de unde sa incep ca am atatea sa-mi iau...mda,m-am plans destul
mychy,daca te linisteste cu ceva sa stii ca si eu m-am simtit usurata cand fii-miu s-a intarcat,eu m-am si chinuit,n-am avut lapte caci nu ma hraneam,alaptam din ora in ora..la fel azi,l-am lasat pe mihnea cu verisoara sotului si cat ma stat la examen m-am simit intr-un fel..ca fac ceva pentr mine...nu cred sa fie o crima...apoi eu recunosc nu sunt o mama dintr'aia cu veleitati aparte,imi iubesc copilul de mor dar am nevoie de timp si pentru mine...simt asta cand imi pierd rabdarea cu el.
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanamada Pai atunci ce sa zic.....salutare colega!!! Frumoasa si desteapta fata ai...am vazut filmuletele si pozele...si mamica si taticu sunt frumosi asa ca are cu cine semana! |

Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Musso, felicitari pentru examen! Cum ziceai si tu, important este ca e bifat acolo ca fiind luat, nu conteaza nota.
Saby a mea a fost dulce dimineata, a gasit o revista cu animale si a inceput sa le numeasca pe toate. Cand a ajuns pe ultima coperta, era un cap de purcel cu un anunt in labute, a intrebat taica-su' ce e ala si a zis "groh", taica-su' a zis bravo, piftie si Saby a zis "papa". ![]()
Incepem si noi sa ne revenim, fata mai repede ca mine, ceea ce este minunat. De luni sper sa pot si eu sa vorbesc, pe nas (normal) dar macar sa ma inteleg cu oamenii.
Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Feteleee, stiti cumva cat de rele sunt pastilele de a doua zi? Adica postinorul sau cealalta care am uitat cum se numeste?
Musso, bravo, pt examen, ti-am zis io?![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
depinde ce intelegi prin "rele".....daca ai "comis-o" si n-ai luat pilula .......atunci e "buna" ca te poate salva de o sarcina nedorita. daca te referi la efecte adverse, nu cred sa fie mai "rea" dacat pilula obisnuita
parerea mea! sper sa nu te superi ca facusi un pic misto!
jadi, unde esti????????ce face dodo? mucii? sper ca n-aveti probleme cu virozele astea, ca voi erati gazde primitoare si ospitaliere....![]()
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
CarlaV spune:
Vio, eu am luat o data, demult, eram prin facultate, nu-mi amintesc marca. Ce-mi amintesc e ca mi s-a parut scumpa si o zi dupa aceea am avut greata si un gust metalic foarte neplacut in gura, in rest n-am avut probleme, nici nu mi-a dereglat menstruatia.
Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
violetan spune:
Offfffffffff, multumesc fetele, mychy si carla! Mychy, cum sa ma supar???
Probelma e ca am "comis-o" cu protectie, dar s-a intamplat neprevazutu' si mi-e frica...in plus sunt in plina ovulatie si ovulez cu dreptul unde am avut extrauterina...laur a fost pe stangul minune Dumnezeiasca de-a dreptul). Am vorbit cu dr care initial a zis ca e nashpa pastila,ca are efecte nasoale, iar dupa ce si-a amintit de SEU a zis ca e mai bine s-o iau. Nu stiu ce sa fac, nici nu cred ca e foarte nasol, dar mi-e si frica...nu stiu ce sa fac, pt ca nu se pune problema de sarcina acum!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
pai ia pilula aia odata!!!!!!!!ce te opreste?????daca si dr a zis.... si cu atecedentele tale....nu e bine sa risti. parerea mea! nu poate fi mai naspa decat pilula pt oprirea lactatiei.si eu am supravietuit!![]()
si pt curiozitatea mea personala, de unde stii pe ce "parte" ovulezi???? pupici. o sa fie bine!
"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "
oanamada spune:
Nma, imi pare rau ca va luptati cu enteroviroza...pe noi ne-a ferit Dumnezeu de asa ceva pana acum si sper sa ne fereasca si pe mai departe....
Musso, in magazinele Fox exista pentru toate tipurile de varsta..si eu zic ca este putin probabil sa nu existe si in Constanta...
Violetadate fiind antecedentele eu zic sa iei pilula...si eu am luat odata si tot asa am fost atentionata de medic ca este foarte daunatoare.. de fapt este o bomba hormonala...asa ca sa nu te miri daca apar dereglari de ciclu, greata, stare proasta, stari de voma si chiar dureri de cap... eu una imi amintesc ca am avut o dereglare de ciclu...dar cam atat..curaj ca o sa fie ok
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
cafera spune:
Buna dimi!
Vio, daca vrei pastila de a doua zi, grabeste-te. Sa ma fi vazut pe mine ce grabita eram sa-mi trimit sotul, pe atunci prieten, sa cumpere pastila. Pe vremurile alea nu se gasea la fiecare farmacie si din regie a ajuns in victoriei, dar mie mi s-a parut o eternitate pana mi-a adus-o. Atunci cred ca l-am asteptat cu adevarat ca pe un Fat Frumos calare pe un cal alb
.
Bafta!

asa ca are cu cine semana!