Strumfi de iul-aug 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 4
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera Timi, pastreaza-mi cotnulete ca vinnnnnnnnnnnnnn. Mamica de printese |
Hai, noi le imaprtim pe cele cu nutela si la fete le dam varianta un pic mai sanatoasa.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
nma spune:
La mine le-am trebuit o zi sa se prinda cum trebuie facuta adeverinta. Au trecut salariul net pe lunile august 2006 - iulie 2007. Andra s-a nascut in august. se pare ca a fost buna.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
musso17 spune:
multumesc fetele
vio...io's isteata,ce sa zic si eu,apoi modestia e pentru prosti..dar n-am pic de bafta,invat tot mai putin doua pagini si de acolo'mi cade cate un subiect...sper sa fie bine,nu vreau decat sa-l iau..nota nu conteaza...bine,acu e ex de sesiune ca la ala de barou trebuie nota mare...na,mandria,orgoliu.
am copiat si eu reteta de cornulete,imi pare simpla
ioanaiub spune:
Timi, faina reteta
am si eu o intrebare: Tsp = lingura sau lingurita?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
nma spune:
Vreau si eu o parere. Imi trebuie ceas si m-am oprit la acesta. Ce parere aveti? Merge de toata ziua sau e prea elegant? E destul de scum si imi e greu sa iau o decizie.
poze
Timi07 spune:
citat din mesajul lui ioanaiub Timi, faina reteta am si eu o intrebare: Tsp = lingura sau lingurita? noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
lingura.
Cred ca la cantitatea de sare e jumate de lingura dar eu am pus doar un pic..aproape deloc.
Timi07 spune:
citat din mesajul lui nma Vreau si eu o parere. Imi trebuie ceas si m-am oprit la acesta. Ce parere aveti? Merge de toata ziua sau e prea elegant? E destul de scum si imi e greu sa iau o decizie. Nico, mami de Andra si Alex poze |
Nico ceasul la care ai pus link nu merge de toata ziua.
La Tissot n-ai gasit un ceas care sa-ti placa? sau alte marci elvetiene accesibile?
nma spune:
Timi acesta e Guess, il iau cu 400 lei, aproximativ 100 euro, la magazin e cam 200 euro. Tissot sunt mult prea scumpe.
Multumesc mult de raspuns
poze
oanamada spune:
Violeta super casa aveti!! S-o stapaniti sanatosi! E foarte misto...iar pentru curte chiar va invidiez...eu am crecut in buricul Bucurestiului intr-o curte ca asta si inca visez la ea!!!
Nma si eu zic ca nu merge ceasul de toata ziua..in plus, date fiind numerosele pietricele te restrictioneaza rau la celalte bijuterii pe care le poti purta... si eu as alege un Tissot sau un Pulsar sau chiar un CK...vezi ca au sute de modele in Unirea...sigur gasesti ceva! Eu una mi-am luat un Tissot pe argintiu si are si bratara asortata (mint!!! nu l-am luat eu, l-am primit cadou de la sotul meu, dar eu l-am ales!!!)..e foarte casual si usor de asortat!!
In legatura cu adeverinta...eu tocmai mi-am luat teapa! Am stat la coada ca proasta si nu era buna adeverinta...era pana in iulie si eu am nascut la mijlocul lui august...mi-au zis aia de acolo ca trebuie ultimele 12 luni pana la data nasterii (ca ei considera venit din partea societatii unde lucrez...inclusiv perioada de prenatal!!) Asa ca luni o iua de la capat...ma duc la birou sa-mi iau alta hartoaga!
In alta ordine de idei....ne mai iese o maseluta!!!!! A avut acum doua zile un 38 de grade si m-am prins ca se apropie un astfel de moment si azi, mi-a aratat fata mea ca ii iese maseluta...a pus degetelul si imi tot arata
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
CarlaV spune:
Apropo de dintisori si maselute noi, si Sabinei s-au hotarat sa-i iasa caninii, a iesit unul in 1 ianuarie si altul astazi, ceilalti sunt pe drum.
Voiam sa mai zic ceva din urma:
Oaana, imi pare foarte rau pentru puiul bolnav, n-am vazut des cum este dar si cand am vazut, m-a daramat complet. Multa sanatate si tie multa putere .
Brazuca, eu cred ca este de la zahar. Saby a "scapat" de putine ori in viata la dulciuri, mai mult in vizite, si apoi ne-a fost tare greu cu ea, in sensul ca alerga ca o bezmetica de la un capat la altul al casei, se catara pe tot ce apuca, parca avea jar in funduletz, apoi de adormit a fost chinul de pe lume. Eu oricum sunt impotriva dulciurilor, trebuie sa ma educ sa nu mananc nici eu macar ziua, ca vede fata si cere.
Monicabo, , stiu ca voiam sa-ti raspund ceva legat de tuse dar nu mai stiu care era subiectul .
Fianna, si zi asa cu reducerile, s-au cam terminat, hmmmm. Eu credeam ca abia incep la 1 ianuarie, probabil ca de cand cu criza s-au mai schimbat regulile si pe acolo sau nu retin eu bine.
Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"