America (139)
Raspunsuri - Pagina 5
arminad spune:
| Citat: |
Bine ca aveti leafa!!! Eu stau pe buzunaru sotului...daca intr=o zi vreau sa imi iau boccelutza si sa plec? Ce fac? |
Pai Mai Sinzi tu te duci in parc si stai pina iti trece ca la voi e cald ,da io ce sa fac pe nametii astia care's afara ca nici un cine n-ai scoate afara pe vremea asta.Si cica se anunta -1F incepind de luni Bine ca te-ai dus de-aici ,citi ani ai stat in Chicago?
Ramona ,ce facu bre copilu asa de grav ca mie asa cuminte mi se pare Alexandru !
Hilde ,da ce sot harnic ai ,ptiu sa nu-l deochi !L-ai luat gata crescut asa ,sau l-ai educat tu,ca eu n-am mai reusit sa repar nimic din ce-a facut soacra-mea
Hilde spune:
Cami, bravo sotului tau. Ce preda el?
Eu ma uitam semestrul trecut la ale sotului meu si elevii zic ca sotul meu este un science wiz care scoate sufletele oamenilor. ![]()
Nu inteleg ei cum poate genetica, imunologia, biochimia etc sa se combine cu matematica. Fac orice dar fara sa fie multa mate implicata.
La multi ani, Sanziana!
arminad spune:
Ramona ,pai nici eu nu cred ca as putea sa ma vad chiar debt free cum zic aia acolo desi noi ne-am intins doar cit ne era plapuma ,cum se zice ,adica fara casa ,o singura masina ,si tot am luat-o un pic pe aratura cu credit cardurile vara trecuta .Dar in rest au idei bune desi unele sunt extreme ceva gen boots camp care chiar n-ar merge la noi.
Mai bine ne mai straduim sa intre mai mult in buget decit sa iasa desi nici asta nu-i usor in vremurile astea .Ioana mea cica ne rezolva ea ca si-a gasit job la restaurantul familiei unui coleg dar eu n-o vad spalind vase mai mult de-o ora ca pe-acasa nu prea le-atinge .![]()
Hilde spune:
Arminad, cand l-am intalnit eu, traia singur in Bucuresti si mai gatea din cand in cand. Ceva simplu, nu f complicat. Salata de vinete mai ales. Stie s-o faca si o mananca cu mult spor. Trebuie sa te grabesti daca vrei sa mai prinzi ceva. ![]()
Imi amintesc cand m-a dus el prima data in apartamentul lui. Mi-a si gatit, mi-a facut piept de pui. A pus pieptul de pui intr-o tigaie, a umplut-o cu apa, a pus oregano si l-a fiert pana ce s-a dezintegrat aproape. Mi s-a parut tare nasol dar bineinteles ca nu i-am spus. Il face si in ziua de azi. Cand miroase a oregano de pe driveway, stiu ca sotul meu fierbe iar pui. Inca nu i-am spus ca puiul lui sucks big time.![]()
Deocamdata are program mai lejer decat mine in unele zile si spala rufe, duce gunoiul si da cu aspiratorul. Si pe astea le facea cand era singur si a pastrat obiceiul.
Cred ca e bine sa-i lasi un pic sa traiasca singuri, sa vada cum e sa muncesti intr-o casa.
Saracul, daca ar stii el cat vorbesc eu de el pe forum. Macar in laud ...in general. :))
Hilde spune:
Btw, cu finantele.
Zicea Suse Orman pe CNN in seara asta ca are un spreadsheet pe situl ei care te ajuta sa vezi unde cheltui prea mult si cum poti sa faci savings.
Are ceva resurse gratis dar nu stiu daca spreadsheet-ul e gratis:
http://www.suzeorman.com/igsbase/igstemplate.cfm?SRC=MD012&SRCN=index&GnavID=84&SnavID=20
Poate il gasiti voi.
arminad spune:
Hilde ,pai si merita sa-l lauzi daca face tot ce zici tu acolo ,auzi aspirat ,spalat rufe ,multe chestii oricum.Cred ca statul ala in Bucuresti de unul singur l-a invatat .Si al meu a stat departe de casa o perioada ,in tineretile lui da venea mami rapid cu sufertasu sa nu moara copilu de foame .Daca n-avea alta treaba ,isi facea si ea de lucru .Dupa ce l-a predat pe inventar mie ,au mai venit sufertasele doar ocazional ,cred ca era bucuroasa ca scapase si ea 
Hilde spune:
Arminad, cred ca l-a invatat nevoia. Pana ajungea mamitica de la Timisoara, murea odorul de foame.
arminad spune:
Mersi de pont ,o sa ma uit si io miine , sa vad ce zice desi eu nu-s prea mare fan Suse Orman .E desteapta tipa ,nimic de zis, da citeodata mi se pare ca a pierdut simtul realitatii adica daca ne-am lua dupa ea nici cafeaua de dimineata nu meritam s-o bem ca vorba ei 'Nu ne-o permitem'
blackpanterro spune:
Tocmai ce am venit de la epilare braziliana si sunt in maxime dureri!! Nu m-am mai epilat cu ceara de 3 ani ca nimeni nu face brazilian aici, aici se face numai la linia bikinilor si nimeni nu a vrut sa se incumete sa epileze tot...
Azi pleaca mama 
, nu ne mai vedem pana la vara...noroc ca vb toata ziua la telefon.
Miere, inca nimic? Eu la fel am fost!! Am facut sport si
,la greu, pana in luna a 9-a si nimic. Eram singura gravida pe bicicleta la sala :). Pana la urma am fost indusa dar nu am asteptat peste termen. Am mers in ziua in care am implinit 39 sapt.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
miereamara spune:
Nu va faceti sperante, ca specimenele astea harnice nu raman prea multi ani asa
! si al meu cand l-am cunoscut aspira, spala, imi facea mancare in fiecare zi, avea tricourile si camasile puse in ordinea culorilor pe umerase.....acum...n-a mai pus mana pe aspirator de vreo juma de an, de gatit nu mai vorbesc, a devenit un dezordonat, debaraua lui arata ca dupa un tzunami...dar nici eu nu ma ating de lucrurile lui. Singura chestie cu care am reusit sa raman e spalatul rufelor, fiecare cu ale lui, avem si cosuri separate. Daca ii spun face, dc nu, nu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan