America (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hilde, multumim pentru resurse. Hai ca tu si sotul tau v-ati ales bine reciproc. Tare de tot reteta aia cu pui si oregano!

Arminad, in general Alexandru e cuminte. A capatat un obicei sa "miaune" (ca altfel nu stiu cum sa-i zic) la orice ii spun. Il rugasem sa faca o chestie pentru Ana, a comentat aiurea si far motiv, la insistentele mele a plecat intr-acolo dar s-a apucat sa faca altceva decit il rugasem eu. Cind i-am atras din nou atentia a urmat un nou mieunat, explicatii ca-i mai bine ca el etc. Oare el nu vede cind intinde coarda prea mult? O tinea pe-a lui, iar dupa ce l-am si pedepsit aseara imi zice ca spera sa nu mai avem si azi o zi din asta... Adica sa-mi bag mintile-n cap! Traducerea imi apartine. Ce ma fac peste citiva ani?
Foarte bine ca are job fiica ta, incurajati-o sa-l pastreze. Eu i-as da bani si de acasa sa vad ca isi ia job.
Eu cred ca ma apuc de cite un proiect din asta mai mare gen buget etc. si ca sa fiu utila. Nu-i usor lucru sa fii casnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am vazut aseara un film bun, suedez. Faithless se numeste. Daca l-a vazut cineva spuneti-mi please cum a murit eroina si ce s-a intimplat cu fiica ei.
Am atipit o secunda la sfirsit si cind am deschis ochii se terminase filmul. Am facut eforturi sa stau treaza pina la ora aia si am pierdut chestia asta!

Sint trista ca Anuta iar tuseste din git. Are secretii, nu iese nimic pe nas. Stau undeva pe traseu si o irita la git (scuze pentru descriere). Ma exaspereaza! Ce sa-i mai fac? Nu bea ceai, ia medicamente cu greu. O tin la aburi si mai mult nu mai stiu ce sa fac.
Astazi copiii sint invitati la un birthday party. Pe asta l-a ratat ea si anul trecut, tot din motive de boala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ce spreadsheet are Orman aia? Eu imi downloadez datele din contul din banca si apoi pun pe categorii cheltuielile. Eu n-am ce sa vand din casa, am vandut doua rochii pe ebay si atat Restul de chestii eu mereu le-am dat de pomana.

Dar, cica imi cresc astia salariul in mod extraordinar, asa in mijlocul anului, pt. ca cica "you are doing fantastic" si dc. astept pana in iulie s-ar putea sa fie salariile inghetate.
Eu am citit in trecut sfaturile astora de prin carti. Nu prea pot sa fac cum zic ei. De fapt deja fac, dar ca sa traiesc chiar asa sa pun tona de bani la ciorap ar tb sa vand casa si sa ma mut intr-un apartament. Ori si dc. vand casa mortgageul meu e under water, deci nu pot sa vand. Problema mea e ca ma cam plimb si nu imi permit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Apropos de stat acasa si casnice, cum zice arminad, eu multa vreme practic nu stiam ca exista femei casnice, nu vazusem in viata mea in Romania. Stiam teoretic asa, dar nu vazusem si nu imi intrase bine in cap chestia asta. Abia dupa Revolutie si dupa ce am venit aici am inceput si eu sa constientizez ca mai exista si alte categorii. Mai ales formul m-a ajutat lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, bravo tie

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIERE,sa sti ca se poate si dupa ani multi sa-i ai la fel,pe barbati ma refer...al meu asa afcaut la inceput,adica,spalat rufe,curatenie in casa si uneori si papa(aici nu se baga ca-mi place mie si sunt fixista)...si asa face si acuma...el nu prea a stat singur,dar soacara mea,asa i-a crescut..mai are un frate si el e la fel...eu is de 16 ani cu sotu si acum doar el spala rufele si face curat in casa...eu uneori il ajut..a,spala si vase daca il rog...cred ca depinde de oameni,de fire,de educatia de acasa....al meu e obsedat de curatenie,zice ca eu nu fac bine,deci ,ramane ca el sa faca,nu....si sa precizez ca al meu si munceste...eu deocamdata casnica...viata,ce mai...hahahaha...

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Al meu nu face decat daca ii spun de repetate ori...si cu intarzieri. Da nici nu il deranjeaza dezordinea, mizeria sau faptul ca frigideru e gol...
M-am obisnuit si mi le fac singura cand am chef (de ex, ieri am montat singura un dulap de la IKEA...hihi...dat gauri cu bormasina cu tot!!!)
I-am spus dimineata ca daca as avea un venit ca al lui, m-as descurca singura femeia-barbat, cu mici exceptii

Eu inca sunt buldog...am o falca enorma....

Azi musafiri, serbam cei 30 de ani ai sotului... sper sa bem bine...poate se mai desumfla si nesuferita asta de masea!!!! Ii dau cu dezinfectant cat cuprinde...

Ah...si am avut aventura ieri:
In fiecare dimineata ne viziteaza rate de pe lac sa le dam paine...cand am venit ieri cu David de la gradi, plin de gainatz la usa...David nu a spus nimic, a intrat in casa, in timp ce noi descarcam masina...
Cand am intrat in casa............. David vomase peste tot de scarba: in sufragerie, in bucatarie, in baie pe tot ce a prins: wc, chiuveta, cada...
Am crezut ca mi se umfla si celalata masea...
Eu nu stiu ce are copilul asta al meu de e asa scarbos...parca ii curge sange albastru in vene, domnu de varza acra!!!!
Ca la 10 minute dupa asta, murea de foame!!!! (dupa ce spalasem toata casa cu viteza luminii!!!)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Miere, mai uita si el...nu aspira cum vreau eu, prin toate colturile, mancarea e so and so. Dar stii ce? :) Il las sa faca asa cum poate el, ca nu vreau sa-l critic si sa-l demotivez. De aia nici nu-i spun de pui. Ii sclipicesc ochisorii negri cand ii spun ce fericita sunt ca a facut asta si cealalta.

( btw, incerc sa-i explic ca e bine sa scurga vinetele bine dupa ce le coace, pt ca altfel salata e apoasa dar nu prea a inteles pana acum de ce vreau eu asta...sau nu a vrut. Ii place sa creada ca el stie sa faca tot bine. Ultima data cam pluteau vinetele in apa si ma intreaba daca am observat.
Eu? Ahhh...vag.
Si zice ca e de la ceapa. Ii spun, a mia oara, ca e de la vinete. Cred ca in fine a inteles. Cred.)

Am avut si noi discutiile noastre referitor la munca in casa dar nu ne-am divizat munca in mod expres. E un fel de intelegere tacida acum: cand e unul din noi e acasa, incearca sa faca cat poate din ceea ce e de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Nu-i usor lucru sa fii casnica.

E cea mai grea munca din lume. Muncesti mult si nu vede nimeni rezultatele. Adica se vad pentru cine are ochi sa le vada, mai ales in ceea ce priveste copiii.

Stiti ca acum se zice ca primii doi ani sunt cei mai importanti ani din viata unui copil. Imi povestea sotul ca a citit intr-o carte ca e foarte important pentru copil sa simta ca-i iubit si ca e in siguranta in lumea asta in primii doi ani. Daca copilul nu poate sa formeze o conexiune cu cineva din jurul lui in primii doi ani, sansele sunt sa se simta insecure toata viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, imi pare tare rau ca te-a suparat Alexandru. Pe mine ma oboseste teribil rugatul/spusul de doua ori. Il intreb: "mai, copile, tu auzi sau te faci ca nu auzi?", la care Luca imi raspunde "Ma fac ca nu te aud" . Cand ajung la limita aia de nu mai suport imi cam pierd firea si egret apoi. Asa imi vine sa ma inchid in baie, sa imi pun antifoanele si sa stau cu orele acolo . Uite ca azi ma supara si pe mine baiatul si drept pedeapsa ramase cu mine acasa, in timp ce ceilalti plecara la cumparaturi. Urla prin casa, nu se linistea, eu vorbeam, eu auzeam ... O cam ia la suturi pe Eva. Cum o prinde cum o inghesuie la colt. Are curaj numai cu ea . Stai ca o sa creasca razboinica mamii si arata ea ce poate sa faca. Cat o sa mai indure??? Vad ca fata baga proteine la greu sa isi construiasca muschii. Aseara am avut cartofi la cuptor cu morcovi si broccoli si cate un picior de pui pentru fiecare. Le-am pus in farfuriutele lor portia de mancare plus salata de varza cu marar. La Luca in farfurie ramasese carnea, la Eva erau legumele, cotoiasul de pui era ras, dovada: un os cat mai curat.
Sanzi, asa este si sotul meu. Nimic nu face. Eu timp de 6 ani am crezut ca o iau pe pereti cat nu am avut drept de munca. Iti stau acasa o luna, doua, trei, dar apoi incep sa ma simt deprimata. Am rabdare cu copiii, numai cu conditia sa fie cuminti . Ati mai vazut baba frumoasa? Eh si sotul ma lua de odihnita cand venea de la serviciu. Si asta ma ucidea. Ca nu aprecia deloc munca ce o faceam. La ajutat in casa nu prea se inghesuie. Dar nici eu nu ii fac loc ca sunt tare pretentioasa la curatenie, spalat oglinzi. Il enervez la culme cand vin in spatele lui sa verific ce a facut si mai sunt cativa stropi de apa pe robinet. pai cred ca de-aia nici nu ma ajuta, ca prea sunt nebuna!!!
Ah, sa il laud un pic. Da cu aspiratorul, ca el tot crede ca are alergii. Si il apuca asa trei zile la rand sa dea in fiecare zi cu aspiratorul, dupa care urmatoarele doua saptamani a uitat total de alergii .
Ma duc sa ii citesc lui Luca "Aventurile lui Habarnam". We fain va doresc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput