America (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

Multumesc Anamaria

Adrianaloy, eu stiam ca pe primul loc sunt by far durerile de crize/pietre de rinichi, sunt printre putinele pentru care se administraza morfina in ziua de azi in US. Asa ne-a zis doctorul cand a avut sotu' una de rinichi cu cativa ani in urma.

Alina

poate la barbati ca ei sunt mai fricosi!!!!
Femeile induratoare tare!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADRIANA,eu m-am bagat...dar habar nu am cum functioneaza si ce trebuie sa fac....mai butonez la noapte ca acu fug in parc cu copilul...am acelasi user id

SINZI,mai te doare locul?...trage un gat de ceva alcool sa vezi ce trece,hahahaha

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sanzi, asa ca incurajare, si eu m-am simitit tare nasol cand a trebuit sa-mi scot masele, asa ca te inteleg.
am citit tot, ca eram curioasa daca a nascut irina, vad ca inca nu, la discutiile cu slabitul nu ma bag :)

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Ca tot vorbeati de salariu mai devreme:

Intrebare: Ce e un salariu?
Raspuns: Un fel de menstruatie: il astepti o luna si trece dupa trei zile …

Noroc ca aici primim check saptamanal sau la 2 sapt- dar tot 3 zile ne ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sanzi,maine vin in Holliwood.Ma intalnesc cu un prieten vechi care a stat in zona si acum e in vizita pentru o saptamana la niste prieteni.imi recomanzi vreun magazn anume?Si maica-mea la fel ca a ta ,...ma bate la cap cu vegeta si alte,...lucruri pe care e musai sa le aibe in casa,...fara de care eu pot supravietui,dar dansa nu .La multi ani si de la noi de SANTU ION,cu intarziere

Miericicooo,nu sta prea mult puiul de om la copt?Eu simpatizez tare de tot cu tine si nu mai am rabdare sa vad pozicile cu bebe.Poate ca bebe vrea sa-l faci varsator,...daca mai asteapta acolo 2 saptamani.
Corina,ce ne mai zici de samburel?Ce nume ai pe lista,...sau inca nu cochetezi cu numele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Miere sa nu cumva sa o zbughesti la spital sa nasti fara sa ne anunti..
A propos de filme romanesti am vazut si eu (finally!) "4luni,3 sapt"..etc - foarte fain.. mi-a placut!!

Corina, Andreea voi cum mai sunteti? Ce fac sambureii?

Sanzi multa sanatate sa treaca durerea de masea..ca tare urate mai sunt si la multi ani si sa folosesti cu placere bitzicla.. faina

Ciuf, Ramona si eu sunt pe banii sotului si cand ma enerveaza il amenint cu un "bill"

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uite ca de bill nu i-am zis inca! Nu-i vremea pierduta. Citeodata cred ca-i vine sa plece inapoi la job cind vede ce nebunie e la noi. In seara asta m-a scos din minti Alexandru, nu stiu cum mi-am pastrat calmul. Partea trista e ca nu cred ca s-a prins cit de tare a gresit, poate pentru ca am ezitat sa-l pedepsesc pe cit ar fi meritat de fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Eu cred ca asta cu statul pe banii sotului e dupa cum o privesti.Americancele parca par mai relaxare si li se pare firesc sa stea acasa .Noua ni se pare mai putin firesc pt ca am crescut intr-o societate in care casnicele erau putine .Eu am facut o gafa monumentala cind am cunoscut-o pe soacra-mea ,am intrebat-o de ce nu a lucrat si s-a cam sifonat .Dar repet, crescind doar cu exemple in jurul meu de femei care munceau, asa mi se parea firesc sa fie.
Si mie mi-a fost greu la inceput,cind am venit aici, sa ma obisnuiesc sa traiesc pe banii sotului fiindca am lucrat vreo 12 ani inainte cu pauze f mici cind s-au nascut copiii,cistigam destul de bine ,chiar mai bine decit sotul asa ca nu eram obisnuita sa dau socoteala nimanui ,de multe ori nici nu stia citi bani am eu si ce-am facut cu ei.

Ramona ,tu te-ai inspirat de la Dave Ramsey ,cu plicurile?
am inceput si eu de luna asta dar parca tot asa repede se duc.Tu faci plicuri diferit pt fiecare categorie sau cum faci? Eu platesc facturile de baza adica telefon ,chirie,cablu etc dintr-un cont ,credit cards din altul si restul adica mincare si altele cu cash.
La facturi m-am uitat si n-am din ce sa tai .Am facut insa curatenie generala si am inceput sa valorific tot ce nu mai folosim .Am adunat cred ca vreo 10 cutii de jucarii ,dvd-uri jocuri pe care vreau sa le duc la un magazin care cumpara jucarii si haine de copii.Am dus toate consolele de jocuri si jocurile vechi ale lui Dan la Gamestop .aia nu imi dau bani ci imi pun banii pe un card cu care poti cumpara doar de la ei ,insa imi convine ca la noi cheltuiala cu jocurile era cam mare plus ca mai fac si un pic de educatie financiara la copil cu ocazia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ramona off asa se mai intampla cu copiii.. imi pare rau ca te-ai suparat uite sa treaca.

Hai sa va povestesc si voua ceva amuzant: deci ii vin sotului meu evaluarile facute de studenti pe semestrul trecut si unul(sau una ca sunt anonime) ii da punctaj maxim dupa care scrie la alte comentarii: "he's da shit!"

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cami, hai ca m-ai facut sa rid!
Stau cam ca pe ace, ca mai tuseste si Ana in somn. Of!

Arminad, de la Dave Ramsey m-am inspirat. Nu i-am urmat sfaturile suta la suta, nu ma vad renuntind total la credit card. Il mai studiez, sa vad ce mai pot adapta de acolo.
Treaba cu adunatul a tot ce nu folosim am inceput-o si eu, acum am lasat-o mai moale...

Mergi la inceput