America (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Philip, nu stiu cat castigi tu la job, dar la un au pair v-ati gandit? Eu m-am gandit la aceasta varianta, dar am aflat ca au pair nu au voie sa stea cu copiii peste noapte, cand parintii sunt plecati din oras, asa ca am renuntat, pt. ca eu tocmai de aia voaim sa iau, pentru calatoriile respective. Costa aprox. 1000 pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miere,dar OBG ce a spus la ultima voastra intalinre/Nu a zis nimic de o data limita pana la care te lasa sa astepti dupa care,..urmeaza sa programati o inducere,...daca nu cezariana?Eu am zis deja ca bebe al tau se pare ca vrea sa astepte sa inceapa zodia varsatorului pe 21 ianuarie,...sau poate vine pe 15 de ziua lui Eminescu,a lui Martin luter King ,...si a lui tatalui meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia, planul e urmatorul: miercuri o sa fac 41 de saptamani si am programare la doctor pt o ecografie si un test non stress care sa evalueze placenta, lichidul si copilul. Dc totul e ok ma lasa pana la 42 maxim, desi eu vreau sa fac tot posibilul sa il conving sa ma induca saptamana asta. Eu nu aveam dilatatie deloc sapt trecuta si a spus doctorul ca risc sa ajung la cezariana dc ma induce "la rece". Miercuri o sa stiu mai multe, am incredere in doctorul meu, e unul dintre cei mai buni de pe aici.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Nimic....nu stiu ce sa mai fac, am incercat toate metodele, imi fac tot felul de ganduri, visez urat...noroc ca e copilul destul de activ, dar saracu' il trezesc si pe el in miezul noptii cand eu nu am somn si mi se pare ca nu misca, cred ca il cam stresez, dar numai asa ma linistesc.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Lasa ca nasti de ziua mea!! Vezi sa nu treci in Varsator, Capricornul e mai bun:))

Hai mai Ruxi, ca si ai nostrii varsatori sunt buni!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Mie-mi place de ai nostri, da' nu prea imi place zodia lor :)) Sper ca zodiile astea sa nu fie adevarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ruxi a' meu lucreaza in engineering - industria alimentara/imbuteliatori de apa/bauturi racoritaore etc. Si aici a lucrat din start in acelasi domeniu. Am avut mare noroc ca are multa experienta in domeniu si in tara a lucrat la o multinationala. In ultimul an si-a scos resumeul de pe Monster ca mai tot timpul il sunau care de pe unde sau umpleau cutia de email si el e chiar multumit la serviciu care il are acum.

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Merci! Bravo lui si ma bucur pt. voi ca se pare ca nu aveti emotii ca n-ar gasi job la o adica!

Mergi la inceput

Ruxi la serviciu asta e de 2 ani si e foarte apreciat si ii si place ceea ce face foarte mult, dar la cum merge economia in MI acum ne creeaza o oarece stare de nesiguranta. Nu putem spune ca si-ar gasi job la fel de usor cum a facut-o acum 3 ani ... s-au schimbat tare multe intre timp si nu in bine din pacate. Niciodata nu poti fi sigur ...

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Iarna pe ulita :)

http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2009-01-10/17:18:23 pass aidany627
Inca avem zapada!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Fromoase poze Adriana, sa luati saniuta cu voi in State
La noi anunta astia iara 6-7 inch de zapada la noapte si apoi friguri 4-5 zile de -20 grade C eu fac depresie de la atita iarna.

Mergi la inceput