America (139)
Raspunsuri - Pagina 15
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Fromoase poze Adriana, sa luati saniuta cu voi in State La noi anunta astia iara 6-7 inch de zapada la noapte si apoi friguri 4-5 zile de -20 grade C eu fac depresie de la atita iarna. |
Yikes -20!! Noi avem la -10, -8 si eu dardai de frig.
Saniuta o iau cu noi si daca mergem in Hawaii :))(daca nu putem ramane aici Hawaii e pe lista de ordine ce le putem primi la anul), a costat 50 EURO acum 3 ani cand am luat-o.Si acum, ca si atunci nu imi vine sa cred ca am putut da atat pe o saniuta LOL. Tot ce e lemn e scump in tara asta.Am sa o las mostenire la nepoti LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ocebine spune:
Wow...ati scris un roman iar.
Vad ca Miere este inca pe baricade. Daca nasti pe 15 e in aceeasi zi cu sotul meu!!!
Ruxij, felicitari pentru marirea de salariu (chiar daca doar verbala momentan)...la mai mare!
Ciuf, noi am iesit iar la schi simbata... am reusit o pirtie intermediara de 2 ori fara incident iar a treia oara am avut un total wipeout!!! M-am speriat de 2 piciulici care au trecut pe linga mine ca vintul (abia imi ajungeau pe la genunchi) si m-am dat de-a berbeleacul, mi-au zburat schiurile, betele... In orice caz...merge bine treaba pina acum. Si ce imi place cel mai mult: este whine free zone pe pirtie cu trupele. Nu le trebuie mom, dad, mincare...se ocupa singuri si nu aud decit (ocazional cind ne intilnim la teleschi): "I love you mommy!...Are we coming again next week?"
Ai mei copii au o saptamina greuta. Nick are mid-terms si Alex are ELA tests.
Mai trec pe aici...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
Alintaroma sa ti trimit niste grade?! la noi se fac peste 70 sapt asta.
Raluca incepe si ea azi scoala dupa 3 saptamani lungi si late de leneveala...
Delia abia acum am vazut intrebarea ta, iarta ma; nu ne am gandit la nici un nume inca. Noi (eu si Ralu) am vrea fetita dar nici ptr fetita nu stim nimic. Stiu doar ca as vrea un nume care sa nu fie complet strain in tara, sa fie si un pic (mai mult) romanesc)
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Adriana atunci musai sa o aduci eu ziceam pentru ca pe aici nu gasesti modelul ala
Corinadana poti trimite gradele alea linistita
Btw cit de dificil pare numele Ralucai aici?
Noi cu Bianca nu avem probleme si nici cu al meu doar DH are probeme dar i-au inventat colegii un shortcut imediat
PS la voi cit de greu merge forumul? ca la mine sucks ...
philip spune:
ruxi, nu cred ca as avea increder intr-un aupair pt doi copii asa micuti totusi. mai scormonesc...
philip
19weeksbaby
mommyandreea
sinzi_ana spune:
Io azi am terminat de plantat florile...si sunt asa dragute!!! Mai trebuie sa pun gazon...si habar nu am cum!!!!
Sa cumpar seminte sau sa cumpar paturi din alea de gazon????
Trebuie sa schimbam gardul si apoi mai pun flori!!!!!
Anamaria, eu mi-am rupt piciorul in tinerete cu un wipe-out!!! Am intrat direct intr-un stalp de telegraf...noroc ca am intrat cu piciorul inainte si nu cu capul!!!!
Oricumva invidiez la culme pt zapada!!! LA noi e o caldura de mori, am crezut ca lesin azi in gradina!!!!
Corina, deci sa inteleg ca tati vrea baiat?
Adriana, la 50 de euro cred si eu ca o iei cu tine peste tot!! haha!!!! Ah...vreau si eu zapada!!!!
Aidan e un frumos, si creste pe zi ce trece!!!!
Andreea, grea decizie!!!! Daca ai stii o mamaitza mia tanara in Ro, cumsecade, blanda si rabdatoare, ai putea sa incerci au-pair...
Nici eu nu ma bazez pe nici una din bunici...si nici nu as putea sa stau cu ele in casa pe perioade nedelimitate
Chiar acu,Buni da cu aspiratoru de vreo 45 de min (ma doare capu ingrozitor) si bombane ca nu trage bine aspiratoru' de ce nu l-am probat cand l-am cumparat..imi trebuie altul!!!! Al ei in Ro, trage si mizeria vecinei de dedesubt cand aspira!!!!
Delia, ah!!! Acum am vazut mesajul...la ce fel de magazine te referi??? Hai cand mai vii incoace sa ne vedem si noi?? Acum ca ai invatat drumul???
Ah...
PE 15 ian, se face la biserica nu stiu ce spectacol cu Eminescu...si buni s-a inscris sa tina un discurs (de' profa de romana in primul an de pensie!!!) si l-a inscris si pe DAvid sa recite o poezie...Saracu copil...din fericire pt el va spune Somnoroase pasarele si nu Rugaciune cum avea de gand initial Buni
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Sinzi, e mortala mama ta!
Felicitari pentru gradinarit. Nu stiu in ce fel se prezinta gazonul tau, cite buruieni ai etc. Cel mai simplu e sa imprastii seminte. Dai cu grebla sa faci un pic de loc pentru ele si mai bine ar fi sa le imprastii cu un spreader (nu sint scumpe, le gasesti la Home Depot). Vezi ce seminte alegi, incearca sa afli ce fel de gazon ai acum. Dupa operatiunea imprastiat semintele vezi sa le si uzi in fiecare zi, macar prima saptamina.
Pe aia cu gazon nou, de gata - am facut-o noi anul trecut. E complicat, mult de lucru si scump. Daca te intereseaza iti explic cum e si cu aia.
Ramona J spune:
V-am zis ca sint interesata de house exchange. Mi-am listat casa online si astazi am fost bucuroasa ca am primit o oferta. M-am dezumflat repede - e la Tel Aviv. Oricum nu mergea, e prea mic apartamentul pentru familionul meu.
corinadana spune:
Alintaroma cam greu cu numele Raluca- americanii zici ca si rup limba n gura, incearca cu Ar... si nu le iese sau Ra dar a cu caciula si iese de te doare capul.
Sanziana, cam da... Spor la gradinarit! pai n ai pus o pe mami la Wii mai mult?! sa nu mai aibe timp/putere de plangeri.
Raluca si a facut ieri temele,tot! si proiect... n a prins o teacher...(ce am mai sperat eu)
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Ramona, nu mai am gazon deloc...l-am jumulit pe tot!!!
Ma gandeam sa pun niste pamant si apoi sa plantez gazonul nou!!! hihi...
Fetelor...am si eu o intrebare:
De ziua lui DAvid as vrea sa ii iau fie Nintendo DS fie PSP...ce imi recomandati pt 6 ani???
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,