America (139)
Raspunsuri - Pagina 13
sinzi_ana spune:
Arminad, si noi am trecut prin asta
. Asta vara venise prietena noastra in vizita si David mi-a spus" de asta a venit Cristina, ca voi o sa muriti si io o sa raman cu ea?"
. I-am explicat ca va trece mult timp pana cand vom muri (sper
) si ca el va fi adult, va avea copiii lui, si nu va avea nevoie asa mult de noi...Am incercat sa ii spun ca oamenii mor cam pe la 100 de ani
si noi mai avem de trait inca 70 si![]()
Am si eu o intrebre (Andrada u have o point)
, ma bate gandul sa schmb pediatrul copilului...
Cum aleg alt pediatru? Si cum transfer foaia lui David dintr-o parte in alta? Nu sunt sigura ca vreau sa il schimb de tot
...macar asa...sa ascult si alte pareri...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Ramona J spune:
Sinzi, eu am schimbat pediatrul la plezneala. N-am gasit-o pe a noastra, care tot nu ne placea, m-am enervat si am sunat la altii. Aici au vorbit mai bine.
Am avut noroc, am fost foarte multumita si ne-am mutat aici. Pediatrul e in aceeasi cladire, pe acelasi etaj cu vechea pediatra.
Daca iti place la ei le dai numarul de la ceilalti si se ocupa ei sa ceara datele copilului. Eu am carnet cu toate vaccinarile, in rest n-are copilul ceva semnificativ in istoricul medical.
Ma mai uit la reviews online, dar nu pun baza suta la suta in chestia asta. Musai caut sa vad unde au facut scoala si ce au mai facut pe linga. Nici asta nu e foolproof, ca poate fi un medic bun si dintr-o scoala asa si asa, dar "it's a start". Important e sa-ti placa tie, asta nu stii pina nu va intilniti.
alintaroma spune:
Referitor la gasitul de joburi pe net, a meu toate cele trei servicii avute pe american land au fost pe net. El a avut resumeul postat pe Monster si de acolo l-au pescuit la primele 2 joburi, apoi la cel actual l-a vinat un headhunter
si i-a propus jobul, si el este platit de catre angajator daca aleg candidatul adus de el.
Sinzi tu ai fost durere cu nr de telefon ![]()
Ramona cum e cu Anuta?
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Ramona J spune:
Anuta s-a trezit ragusita, acum s-a mai imbunatatit vocea. Asa e la ea de fiecare data, totul se localizeaza la git.
I-am dat miere. Multumesc pentru sugestiile cu ceaiul de ceapa si ridichea neagra, nici nu mai stiu daca am zis ceva. Pot sa incerc, dar numai daca-i dau astea cu seringa, ca la catelusi. Noroc ca am experienta!
Cum mai e Eva de Oana C? Cami, fetele tale cum se prezinta?
sinzi_ana spune:
Pediatrul pe care il avem e foarte bun (m-am documentat pe net) profeseaza si la Miami Children Hospital, dar as mai consulta inca pe cineva...![]()
In plus, mi se pare (sotu zice ca nu e adevarat) ca are un testicol flotant (David nu pediatrul
)...si as opta pt 2 pareri inainte sa iau o decizie...
Ramona, eu tot cu seringa ii dau...David mai e si foarte silos, si trebuie sa am grija sa nu vomite...
. Siropul de ridiche neagra este insa foooarte gustos si il bea ca pe un suc!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
ciuf spune:
Miere, nimic?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
miereamara spune:
Nimic....nu stiu ce sa mai fac, am incercat toate metodele, imi fac tot felul de ganduri, visez urat...noroc ca e copilul destul de activ, dar saracu' il trezesc si pe el in miezul noptii cand eu nu am somn si mi se pare ca nu misca, cred ca il cam stresez, dar numai asa ma linistesc.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
philip spune:
miere, eu zic ca nasti pe 14!
pumba, noi nu prea suntem organici
josefi,e misto
ruxi, felicitari. si esti o femeie puternica
de ajutat in casa...sotul obisnuia sa faca mai des mancare, mai ales cand lucram eu mai mult (ajungeam la 6-7 si eram franta). acum, s-a mai relaxat. nu spala rufe ca le-a gresit o data si de-atunci s-a salvat. face insa curat (numai el da cu aspiratorul, acum e plecat si am dat eu, am zis ca mi se rupe spatele, mi-am iesit din mana), merge cu mine la cumparaturi, face platiel casei (o parte, ca noi ne mentinem banii separat), ia copilu' de la gradi, se joaca cu el, face toate treburie astea de barbat, scoate gunoiul etc. e cam comod, insa daca ii rog nu ma refuza.
despre copii si serviciu: dupa ce l-am nascut pe philip, ma ardeau talpile sa reincep serviciul (nu mai lucrasem un job serios in america) si l-am dat la gradi la 6 luni si m-am apucat de scoala (niste cursuri medicale, mi se pusese pata ca-mi iesise la asvab ca mi s-ar potrivi). din 2 luni cat a fost inscris, o luna a stat acasa ca a fost bolnav (rotavirus si rsv, a slabit 2 lbs in perioada aia). m-am simtit vinovata si am stat iar cu el acasa pana cand a venit soacra la noi. ea a stat cu el de la 1 and si 4 luni pana la 2 ani cand a inceput gradinita. era mai imun, n-am mai avut probleme cu imbolnavirile. acu-s incurcata, ne-am obisnuit cu 2 salarii si-mi si place independenta financiara, astia la serviciu ma vor musai inapoi insa eu nu cred ca ma pot intoarce dupa numai 3 luni. asa ca sper sa aduc mamele (mama nu poate sta mai mult de o luna ca trebuie sa se intoarca la job, basca tre sa ia viza intai), soacra nu s-a oferit :)voi pune bebelusul pe lista de asteptare de la gradi unde merge philip, el incepe kinder in august. mi-ar placea un job de la 9-3 si 9-1 vinerea ca sa-l duc pe philip la kinder full time (asta daca-l accepta la scoala pe care o vreau) si pe bebe mic la gradi numai de la 9 la 3. actualul loc de munca e insa solicitant si e mult de munca, nu cred ca as putea face part time, asa ca-s incurcata. sa-l abandonez mi-e frica in conditiile actuale.
tot speram ca sotul sa gaseasca job in europa si sa mergem acolo ceva ani, nu ne-a iesit.
alina, poate ne orientam si noi spre america latina :)
philip
19weeksbaby
mommyandreea
ruxij spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alintaroma Referitor la gasitul de joburi pe net, a meu toate cele trei servicii avute pe american land au fost pe net. El a avut resumeul postat pe Monster si de acolo l-au pescuit la primele 2 joburi, apoi la cel actual l-a vinat un headhunter Sinzi tu ai fost durere cu nr de telefon Ramona cum e cu Anuta? Happiness keeps you Sweet, Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human, Failures keeps You Humble, Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going |
Interensant, in ce domeniu lucreaza sotul tau?
ruxij spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Nimic....nu stiu ce sa mai fac, am incercat toate metodele, imi fac tot felul de ganduri, visez urat...noroc ca e copilul destul de activ, dar saracu' il trezesc si pe el in miezul noptii cand eu nu am somn si mi se pare ca nu misca, cred ca il cam stresez, dar numai asa ma linistesc. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery Aidan |
Lasa ca nasti de ziua mea!! Vezi sa nu treci in Varsator, Capricornul e mai bun:))