Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)
Raspunsuri - Pagina 4
ariya spune:
CAMI,contractiile le simti altfel...simti cum ti se face bolovan uterul,burta,ti se taie respiratia si nu poti sa te misti,simti jos cam ca durerile de ciclu si,cand sunt alea serioase,te taie mijlocul...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
spic de grau spune:
Bee - intra si fa un dus la 37°. Apa ar trebui sa opreasca contractiile. Daca nu le opreste - inseamna ca nasti. Daca esti la prima nastere - dureaza, nu te impacienta. Ai tot timpul.
Poti merge la maternitate sa vada cat ai dilatatie, daca ai, daca nu e ptr imediat - te vor trimite acasa si iti spun cnd sa vii.
spic de grau spune:
Pentru scos din spital: body, costumas si un fel de saculet care are si gluga, si care are gaura jos, intre picioare sa poti trece curelele de la scaun; sau daca nu costum din acela ca de cosmonaut cu fermoar care vine de la picior pana sus, care are si gluga. I-am pus si caciulita crosetata de mama. David e nascut in martie, deci cam aceiasi temperatura ca acum.
lui David Andrei 4.5 ani si 34+
flowerbee spune:
Merci Spic.Nu stiu daca e dop sau niste secretii mai abundente. Cica daca sunt alb-galbui curat fara sange nu e vorba de dop. Dr mi-a zis ca e normal ca secretiile sa fie mai abundente, dat acum nu stiu. Am luat no-spa si astept sa vedem, dar cam ma iau emotii...
Bee37+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
cami_antonia spune:
FETELOR
nu stiu ce sa va zic cu privire la epilat caci eu folosesc lama in acea zona sensibila ....
am uitat sa urez nastere usoara pentru ANDREEA ...
35+ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPTAMANI
Camelia
spic de grau spune:
Sa stii ca si eu am niste secretii cam din luna a 4...dar nu sunt abundente...
Mergi si fa si un dus daca vezi ca ai contractii.
Iar daca sunt false - sigur cedeaza la No Spa.
spic de grau spune:
Apropo de epilat - eu o fac numai cu lama de cnd am ramas gravida, ca sunt tare rea de durere.
Plus ca avand tot timpul contractii, mi-era sa nu pierd pe bebe cnd ma strangeam.
Acum imi pun problema cum ma voi face... prin anumite zone, ca chiar nu mai vad nimic. Si in oglinda risc sa fac harakiri.
O chestie interesanta, care am observat-o si la Dav - chiar si epilata la lama, parul creste fff greu. Trec cam 6 saptamani pana apar firele. Ma intreb daca m-as fi facut cu ceara, cred ca m-ar fi tinut toata sarcina.
jasmi spune:
ANDRE_EA
Delia, Tuchi bine ati venit acasa . Asteptam poze cu frumusetile
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia JASMI azi intrii si tu in saptamana 36 .... felicitariiiiiii sister .... |
Cami
Stellutza incearca sa mergi la altcineva la epilat. Eu merg in ultima vreme in fiecare luna (de frica sa nu ma prinda nascarea cu padurea pe mine ) si iti spun sincer ca nu ma doare deloc si nici doamna de acolo nu are nici o problema. Chiar am ramas ca o sun inainte de nastere, pt o ultima sedinta mai serioasa. Deci incearca sa mai cauti si sigur vei gasi. Bafta!
Bee ne pregatesti vreo surpriza?
Jasmi 35+ cu
way to go, BB
veronica75 spune:
Tuchi - mamico felicitariiii! ma bucur ca sunteti bine si ca ai ajuns acasa; si mai ales bine ca ne-ai scris ca deja faceam scenarii....
Bee - chiar asa , vrei sa ne iei prin surprindere??? , Felicitari pt sarcina dusa la termen ;
Cu epilatul....si la mine e jaleee , in sensul ca ma irita toate: si lama si crema si ceara....ca mi-am propus sa o las asa.
Imi e rusine sa ma dezbrac la dr. de iritata ce sunt.....
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 4 SAPTAMANI
BB e pe drum
ingrid70 spune:
Intreba cineva de Tuchi. E pe prima pagina:
04.01.2009
Tuchi123 ,Bogdan Gabriel, ora 15.25, 2900g, 49cm, 38 sapt si 5 zile (DPN 13.01.09)Dar ce s-a intamplat cu mihaela_let? O vad la prietene dragi?
34+