Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

I-am aratat ieri lui angelo,cum ma joc eu cu bebe si nu mai putea...eu ciupesc burtica unde e poponeatza lui si-i vorbesc in acelasi tmp si el incepe sa tropaie...ma distrez de mor cu el...e asa scump!... Doamne,de-abia astept sa nasc ca nu mai pot!Mi-e dor de condus,de plimbat,de iesit la shopping cu copiii...mi-e dor de casa noastra de la munte,adica deal....offff!...mi-e dor de un spritz cu prietenii,un gratar cinstit la noi,la deal...eh...

Raluca ,poti sa-i spui dr ca nu-ti place nr 13!Nu-i nici o problema,pe bune!
Va pup pe toate si,nu raspund la fiecare pe rand pt ca al meu creier e facut...ghiveci si nu-l gasesc prin toate legumele alea....

Andreea

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere sa stii ca si eu zic sa duci Pisica la medic sa o vada.....e mai bine asa

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

Felicitari tuchi si alinuk!sa aveti bebici sanatosi si mancaciosi!

celorlalte viitoare mamici le doresc nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi!

38+ CRINA MARIA
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FELICITARI TUCHI !!!!!
DOAMNE IN SAFRSIT DAI UN SEMN .... zi-ne mai multe despre nastere ... despre cum te simti dupa .... si despre sentimentul de mama ... cum este?????

FELICITARI ALINUK!!!!! REFACERE USOARA SI BEBE SANATOS ...

DELIA bine ai revenit acasa .... te mai asteptam cu vesti ...

JASMI azi intrii si tu in saptamana 36 .... felicitariiiiiii sister ....

SELENE ... ma bucur ca ai inceput sa cooperrezi frumusel cu bebelina .... cred ca inceputul e mai greu .... cum a fost noaptea trecuta ????

fetelor explicati-mi si mie cum sunt contractiile .... ca eu aseara am avut niste sageti in burta da orizontale .... de la un capat la altul al burtii in interior ... si m-am speriat cam tare .... ca nu puteam adormi .... pana la urma am luat o no-spa si mi-au trecut ...

35+ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Andre_ea nastere usoara, multa bafta si asteptam vesti.

Delia, bine ai venit acasa. Asteptam pozici cu micutzul David. Aveti grija de voi.

Felicitari Tuchi si sa-ti traiasca baietzelul, sa creasca mare si voinic si pt tine mult laptic. Asteptam pozici.

Am fost la doctor ieri, ne-am linistit: colul este lung si inchis, si vazand aici pe forum ca baietii sunt mai lenesi asa, sper ca si al meu sa fie la fel. Am vorbit cu doctoritza si de analize pentru epidurala si am hotarat ca pe la inceputul lui februarie sa refacem tot setul de analize sa fie proaspete pentru momentul nasterii care este preconizat pe 19-21 februarie.

Sunt bucuroasa ca azi e vineri, ultima zi de munca din saptamana si vine week-end-ul.

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Buna ziua burtici si mamici.
Am scapat cu bine de o noapte.. foarte urata, cu dureri puternice de spate si burtica.
Ma uit la burtica si parca aluneca in jos, s-a lasat foarte mult in ultima saptamana si mai nou am niste arsuri.. de mananc dicarbocalm ca pe bomboane .
Viroza ne-a cam iertat dar junghiul nu prea si ma intorc in pat cu tipete dar sper sa treaca pana vine momentul.
Eu personal, momentan sunt in pom, adica daca mi-se rupe apa nu stiu nici macar cum o sa nasc si ce o sa fie pentru ca dr. mea nu are timp sa ma vada pana marti .
Mai cu jena, imi fac curaj si va intreb Voi cum ati facut cu epilatul? Din luna a-6-a cosmeticiana la care mergeam a refuzat sa ma mai epileze, spunand ca este periculos, si m-am descurcat pana acum cu o masina de tuns care este cat de cat utila, insa pentru nastere, ca sa evit o epilare cu lama fortata la spital, care m-ar irita pana la gat, m-am gandit din nou la ceara dar.. la un alt salon mi-a zis ca nu prea are cum din cauza burtii .
Voi cum ati procedat? Help !!

+37 cu Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor!

Felicitari TUCHI pentru bebe mic , va doresc multa sanatate! Si binenteles ca si eu astept cu nerabdare sa ne povestesti cand sa poti sigur despre nasterea la Fiantropia . Si eu tot acolo o sa nasc .

Fetelor stiti cumva daca eu am colul deschis si aproape sters sa mai astept sa iasa si la mine vreun dop ? Cu toate ca am mai nascut o data tot normal nu stiu ca atunci nu a iesit nici dop , membranele s-au rupt pe masa cand nasteam , eu pur si simplu m-am dus la control fara sa am nimc si dr m-a oprit la spital ca eram dilatata de 3 cm . Puteti sa ma ajutati? Ca eu tot astept un semn si nimic!
Si sunt stresata ca ma apuca si nu ajung la timp la spital ca noi stam cam la 20 km de Bucuresti si a mai si nins si se merge tare greu .

toate fetele si bebeii binenteles !

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 38+ cu Ioana Ruxandra

http://catisto.sunphoto.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Steluta eu cu ceara ma fac sa stii. Ultima data m-am facut in decembrie. Am vb acum cu tipa care ma face si o sa ma duc din nou. Eu stiu ca nu e indicat daca nu suporti durerea, daca nu ai nici o problema cu durerea....cred ca e ok. Fetelor daca stiti ca nu e in reghula va rog sa ne spuneti, ca eu as vrea sa ma duc saptamana viitoare.

Si eu am avut aseara durerile alea de care v-am povestit de sub coasta. Abia am adormit

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Nu vreau sa sperii pe nimeni si nici pe mine, dar io sunt cam uda si cam cu contractii BH dese. Oare incepe sa se elimine din dop?

Bee37+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

STELLUTZA,eu ma epilez cu ceara intotdeauna in partile intime,pe picioare ma fac cu epilatorul electric,dar,din cauza contractiilor,nu m-am mai facut cu ceara ,ci cu crema sau spuma depilatoare Veet...am vorbit cu cosmeticiana mea si ma duc la ea cu o zi sau 2 inainte de nastere ca sa curete tot pe acolo,asa cam 3 saptamani ,nu am treaba cu parul deloc,mai ales ca o sa fie perioada aia cu lohii,sange etc,iar fara par esti mult mai curata....
vorbeste cu o cosmeticiana si gata...iei un no-spa inainte de "smuls" si te faci frumoasa

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput