Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

FELICITARI TUCHI SI BINE AI VENIT ACASA!

Andre_ea

Fetelor, m-ati facut sa rosesc cu atatea laude ... multi la toate.

eli da, contractiile de retragere a uterului se simt mult mai tare. Cel putin la mine asa e.

Se pare ca ma laudam degeaba cu laptele, a scazut productia semnificativ. Beau lichide multe, ceai de chimen + anason, iau Galafor (acum am trecut pe Galactogil care a avut efect la Ioana), nimic.

Ieri am stat toata ziua cu ea in brate, m-a capiat, mananca mai des fiindca nu prea are ce, o doare burta, regurgiteaza, sughite, tot tacamul.

Ioana face crize de gelozie, acuza dureri imaginare numai ca sa ma ocup de ea. Cica "mami, nu ti-e mila de mine ca ma doare burtica/piciorul/mana"? "Ti-e mai mila de Nadia sau de mine?" Altfel o iubeste pe asta mica (are o natura tare buna Ioana), o pupa, o dezmiarda.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

irina ce nasol cu verisoara! Asa sunt unii oameni, nu se gandesc dect la ei. Numa stresul asta iti mai trebuia...

bebelusi eu am imbracat-o asa: body + costumas intreg + costumul gros cosmonaut + caciulita + paturica de lana.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stellutza

Buna ziua burtici si mamici.
Am scapat cu bine de o noapte.. foarte urata, cu dureri puternice de spate si burtica.
Ma uit la burtica si parca aluneca in jos, s-a lasat foarte mult in ultima saptamana si mai nou am niste arsuri.. de mananc dicarbocalm ca pe bomboane .
Viroza ne-a cam iertat dar junghiul nu prea si ma intorc in pat cu tipete dar sper sa treaca pana vine momentul.
Eu personal, momentan sunt in pom, adica daca mi-se rupe apa nu stiu nici macar cum o sa nasc si ce o sa fie pentru ca dr. mea nu are timp sa ma vada pana marti .
Mai cu jena, imi fac curaj si va intreb Voi cum ati facut cu epilatul? Din luna a-6-a cosmeticiana la care mergeam a refuzat sa ma mai epileze, spunand ca este periculos, si m-am descurcat pana acum cu o masina de tuns care este cat de cat utila, insa pentru nastere, ca sa evit o epilare cu lama fortata la spital, care m-ar irita pana la gat, m-am gandit din nou la ceara dar.. la un alt salon mi-a zis ca nu prea are cum din cauza burtii .
Voi cum ati procedat? Help !!+37 cu Maya Maria
eu m-am facut alataieri cu crema epilatoare, desi pe ea scria ca nu se foloseste in zona genitala, m-am riscat si nu am patit nimic. Mult mai bine decat cu lama. De depilat cu ceara in zona aceea la mine nici nu poate fi vorba!34+

Mergi la inceput

ingrid mihaela_let a parasit din pacate odiseea noastra pe la inceput.

FETELE CU CEZARIANA - VA SANGEREAZA/SUPUREAZA VREUN PIC OPERATIA? Mie da, intr-un punct, vad urmele pe chiloti. Aseara am dat cu apa oxigenata si vad ca acum nu a mai curs. Oare pot sa dau cu betadina? Parca am avut si la Ioana dar nu mai stiu precis.

bee scoatem majoretele?

Ce-o face andre_ea?

bebelusi multumiri sotului pentru complimente. Si mie mi se pare ca aduce cu Cleopatra, o sa iti arat odata o poza cu ochelari de soare, juri ca e Cleopatra in "Ghita"

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Naty ai grija cu cezariana. Nu e nimeni la tine sa te ajute sa o ridice pe Nadia din patut? Daca sangereaza, inseamna ca ai facut efort.. Eu nu imi amintesc sa fi sangerat la David.
Te doare in interior? Eu as da cu rivanol...Sau cu apa oxigenata.

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Apropo de cezariana nr 2. Eu inca nu am stabilit cum voi naste, medicul zice ca vedem scanul de pe 17, dar ca in principiu as incerca normal.

Insa - daca ajung iar la cutit - a 2a cezariana se face in acelasi loc? Mai sus?
Adica daca ma gandesc sa mai fac unul o sa am burta cu 3 cicatrici?

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

spic nu ma doare in interior. Si am cam facut efort, cu toate ca am ajutoare. Dar fiind si Ioana in preajma de multe ori nu am ce face si o ridic pe Nadia din patut/ma sez si ridic cu ea in brate, ridic tavita de infasat, o mai imbrac pe Ioana, etc.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

dupam cat timp mi se muta oasele de la sold la loc? ca-s deprimata ca am 10 kg de dat jos si nu-mi vine nici o pereche de blugi sau pantaloni.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

spic - la colega mea de salon la cezariana asta, a doua, i-a scos cicatricea de la cea veche

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Mergi la inceput

spic - in acelasi loc, dar cum zicea si cristi scot cicatricea veche.

cristi v-am citit povestea, mi-au dat lacrimile. Mai ales ca ma gandeam ca in aceeasi zi treceam prin aceleasi lucruri. Tare bine ai descris tot.

NOI

Mergi la inceput