Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
catisto spune:
Fetelor am asa mari emotii! Sa va povestesc . Eram acum vrea ora pe la bucatarie si trebaluiam ,am spalat vasele si am sters putin dulapurile , si la un moment dat am simtit o mare intepatura in vagin sau la nivelul colului dupa care un bazait acolo inauntru . Asa tare m-am speriat ca mi-am tinut picioarele stranse tare , m-am gandit ca mi se rupe apa . Dar nimic . Burtica mi se face tun intruna . Ati simtit si voi pana acum asa ceva? Oare se apropie momentul?
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 38+ cu Ioana Ruxandra
http://catisto.sunphoto.ro/
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eli fetele cu bb2, cum sunt contractiile de retragere a uterului. eu dupa ce l-am nascut pe Stef nu le-am simiti, dar am auzit ca la a 2-a sarcina sunt mai nasoale. |
Eli, la mine a fost exact pe dos. La prima nastere am avut niste dureri in prima noapte de am crezut ca mai nasc o data! Am cerut de 3 ori anestezic in noaptea aia.
Acum a doua oara, aproape ca nu am avut deloc, sau foarte usoare durerile. Deci nu e o regula :-)
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui ariya I-am aratat ieri lui angelo,cum ma joc eu cu bebe si nu mai putea...eu ciupesc burtica unde e poponeatza lui si-i vorbesc in acelasi tmp si el incepe sa tropaie...ma distrez de mor cu el...e asa scump!... Doamne,de-abia astept sa nasc ca nu mai pot!Mi-e dor de condus,de plimbat,de iesit la shopping cu copiii...mi-e dor de casa noastra de la munte,adica deal....offff!...mi-e dor de un spritz cu prietenii,un gratar cinstit la noi,la deal...eh... |
Ariya, si mie mi-e dor de tot ce zici tu acolo!! RAU de tot chiar! Numai ca mie mi se pare ca e mai rau acum, dupa nastere, pt ca nu mai pot face nimic din astea :-(
Tu cum te descurci? sau cum o sa te descurci?
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Naty spune:
Am vazut pe gmail poze cu doi copii superbi: Andrei si Lizuca + o mamica tare draguta, spic de grau
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Iris2002 spune:
Ce ploaie de baietei! Bun venit pe lume Bogdan Gabriel, David si Andrei Cristian! Multi pupici si urari de bine din Olanda pentru baietei frumosi, si pentru mamici si tatici fericiti!
Fete dragi, eu nu reusesc sa tin pasul cu voi. Sunt la 39 saptamini si 5 zile si bebe meu incapatinat nu are de gand sa vina! Azi am fost la control si iarasi CTG, era totul ok.... urmatorul control miercuri, la 40 saptamini si 3 zile!
Mi-am vazut si eu mesajele acum si multumesc din suflet fetelor inimoase care si-au facut griji pentru mine.
E si mama la mine si am o grija mai putin, pot sa ma odihnesc mai bine. Sau v-am mai spus asta?
Eli, eu la prima sarcina am avut contractii foarte dureroase de retragere a uterului, nu-mi zice ca acum sunt si mai dureroase! Ca eu am observat ca nu rezist deloc la durere, si la controalele pe care le am acum nu mai pot de durere.
Flowerbee, ai ajuns si tu la 37 saptamini!
Aryia, ce harnicuta esti...eu ma misc ca o balena, acum schimba Paul asternuturile si mama face curatenie, ce ziceti de regina lenesilor?(Moi!)
Flowerbee, intr-adevar secretiile curate sunt ok, poate nu a inceput inca nasterea (eu le am de citeva saptamini). Cum insa la fiecare e altfel, daca nu ai incredere mergi la doctor, mai bin un control in plus!
Naty, ce frumuseti de fete ai! Sa ii traiasca si sa creasca sanatoase si iubitoare! Le-am admirat cu Paul! Saracuta Ioana, mi-e mila de ea, e greu acum sa te imparta cu surioara.
Alina, m-am grabit sa vad poze de Sabina dar nu erau! Ma bucur ca tu nu ai avut durerile de dupa, imi mai dai sperante, eu la Francesca am simtit ca si tine ca mai nasc o data.
Fetele, atit am reusit sa citesc, mai stie cineva ceva de Edinutza? Au mai scris lately Miereamara si celelalte americance?
va imbratisez pe toate si celor care acum aduc pe lume bebei le uresc o nastere usoara si bebelus sanatos!
crysyana spune:
Felicitari fetelor care au nascut!!!
Sa aveti parte de bebei sanatosi, cumintei si fara probleme.
Sa va bucurati de micile minuni pe care vi le-a dat Dumnezeu.
Si eu abia astept sa-l tin in brate pe bebitu meu, am inceput sa am emotii.
Tuchi cand poti, te rugam sa ne povesteti cum a fost la maternitate,care mai sunt tarifele, pentru ca si eu tot la Filantropia voi naste.
Acum sa ma laud si eu cu bebitu meu... azi am fost la control si suntem un baietel nazdravan si sanatos,ne-am intors cu capul in jos, avem 2277 g si eram tare curios sa vedem ce ne face nenea doctoru astazi (eram foarte atent si clipeam la mami)
Eram asa happy cand l-am vazut si i-am auzit bataile inimii...cred ca am iesit tare ametita din cabinet ... imi venea sa le arat tuturor minuntaia mea de baietel.
34+
AMR 6 saptamani
miereamara spune:
Iris, ma bucur ca esti bine. Si la mine bebe intarzie, iata sunt in 40 sapt+2 zile si nimic.Burta imi este f f jos si bebe e f agitat, am avut ceva dureri ieri, dar nimic semnificativ.
Steluzta, ti-au zis fetele, epilarea cu ceara este sfanta. Creste mai incet, mai rar, ai zona curata mai mult timp.Eu cu lama nu sunt prietena in nici o zona a corpului, folosesc ceara sau aparat epilator.
Cine urmeza la nastere? Eli? Catisto? Bee?
Pisi a mea este mai bine, a inceput sa mearga, tot schiopatzel, dar pune piciorul in pamant, nu are cum sa fie fractura, nu i s-a umflat si ma lasa sa o ating. O sa mergem maine cu ea la medic, azi nu am mai gasit programari....offff.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui catisto Fetelor stiti cumva daca eu am colul deschis si aproape sters sa mai astept sa iasa si la mine vreun dop ? Cu toate ca am mai nascut o data tot normal nu stiu ca atunci nu a iesit nici dop , membranele s-au rupt pe masa cand nasteam , eu pur si simplu m-am dus la control fara sa am nimc si dr m-a oprit la spital ca eram dilatata de 3 cm . Puteti sa ma ajutati? Ca eu tot astept un semn si nimic! Si sunt stresata ca ma apuca si nu ajung la timp la spital ca noi stam cam la 20 km de Bucuresti si a mai si nins si se merge tare greu . |
COL DESCHIS SI APROAPE STERS inseamna ca NASTI!!! Cine ti-a zis asta?
La asa ceva trebuie sa fi deja in spital!! ce dop sa mai astepti?
Nu cumva deja ai nascut pana sa pun eu mesajul asta?
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
citat din mesajul lui flowerbee Nu vreau sa sperii pe nimeni si nici pe mine, dar io sunt cam uda si cam cu contractii BH dese. Oare incepe sa se elimine din dop? |
Ce inseamna UDA? La propriu sau la figurat?
Dopul nu este de consistenta ca apa, este gros, ca un muc si contine sange...sa nu ti se fi rupt membranele...cum esti acum? ca vad ai pus postarea la 11 dimineata. Contractiile trebuie sa fie regulate. Uita-te la ceas si vezi cand incepe fiecare contractie.
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Crisi, nu vreau sa te dezamagesc, dar identica cum ai fost inainte de sarcina nu o sa mai fi...bazinul se modifica si oricat ai slabi, oasele nu mai revin 100% ca inainte. Deci s-ar putea ca blugii vechi sa te incapa in cateva luni insa sa fie mult mai stramti :-(
Iris, la mine asa a fost, acum sper sa fie si la tine la fel. In orice caz, recuperarea dupa a doua nastere este MULT mai usoara si mai rapida. Aici ma refer la nasterea naturala...ca vad ca din pacate fetele cu cezariana de la a doua nastere nu s-au recuperat la fel de repede...Iti tin pumnii sa fie bine!
Poze cu noi gasesti pe contul comun (este un e-mail de la Alina Andriescu si cu subiect: Nasterea minunii noastre Sabina-Maria)
Bebelusi, eu i-am pus fetei cand am iesit din spital un body de interior, un body gros de exterior (cu blanita), caciula de exterior cu urechi, si o paturica groasa cu care am invelit-o cand am pus-o in scoica.
TUCHI!!! FELICITARI!!!!!!!!!!! Sa-ti triasca baiatul!!
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA